52

werti

преди 11 години

Абе Миро, свестен си. Чудя ти се, какво с харесал на т'ва църно джудже Елена с рунтавите вежди, добре че й ги поускубаха за снимките в МаКСим. Миро, харесвам те, вземи мен!... Няма да ти изневерявам и да обръщам внимание на завеяни надрусани МЪРльовци! Ще си живеем чудничко

51

оп

преди 11 години

Опитни мишки.

50

Биг Брадър

преди 11 години

До Биг Систър: Аз управлявам света.Гласът ми е хубав,но делата ми са,да манипулирам.Целта оправдава средствата.Не се притеснявай,ще те намеря и ще участваш в Биг Систър в харема на султана- първи сезон.Като султан,ще привлека стар Брадър,колебая се между Скалата,Митьо Пищова,Недялко,Фънки,а като резерва съм оставил Миро и Къци.Сега търся персонаж за р евнух,но може да привлека Патарашкова,като я облека в ливрея.Ще води паралелно и занятия за ограмотяване на...харема.Биг Систър,чакай и се надявай

49

дани

преди 11 години

миро ревльото , сега в стил ,,гол ***''

48

hanbalista

преди 11 години

Mai se o4ertava ragbista da spe4eli koeto do nqkade me drazni...

47

big sister

преди 11 години

vlubena sum v big bradur glas nqkoi da mu znae viziqta

46

бриджит

преди 11 години

Има ли закон който да задължи продуцентите да обезщетят семейството на Димитър за трагедията която предизвикаха с набутването на македонката ?Кой ще въре живота на младото момичче?Нали тази Цеца само като се появи по софийските улеци ще я погнат като убийца?Мислите че не ли?

45

Анонимен

преди 11 години

Стойка може да спечели за най-фалшива личност

44

ЛЪЖА

преди 11 години

"БУТАТ ГИ" НИКИ ПЪНЧЕВ - ДА ПРЕСТАНЕ ДА ЛЪЖЕ,ЧЕ ЗА СТОЙКА СЕ ГЛАСУВА ДА ОСТАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

do 36

преди 11 години

колега, точно това е целта на управниците ни вече 23 години !!!Искат да ни накарат да мислим че сме долна *** която не става за нищо !Щото никъде няма да видите по ТВ-то умните и скромни хора. Нарочно показват само най-долните типажи от народа ни искат да повярваме че сме такива.НО СКОРО ЩЕ ЛЪСНЕ И ТАЯ МАНИПУЛАЦИЯ !Спомням си 90-те години бяхме втори по интелигентност. На състезанията по математика и информатика бяхме в първите 6 страни от цял святЗащо медиите крият умните и добри хора??

42

vegan

преди 11 години

Долу гадните плътоядци! Искаме Стойка.

41

Гошо Тъпото

преди 11 години

Стойка като....излезе,ще я извикам за Коледа,да ми прави салатата за барбекюто и да ми се...усмихва,като ям мешаната...скара;много ще ми се...услади.Аз за награда,ще й подаря един кашон с моркови,десет тикви и два чувала картофи от моето ранчо,в Кривунделово.

40

vegan

преди 11 години

Само Стойка! :P

39

Анонимен

преди 11 години

Циври бе Миро, много ти ходи

38

Анонимен

преди 11 години

Смятам, че Миро беше наказан преди всичко заради нечестното си отношение към Пацата. Много беше грозен начинът, по който се опита да гради авторитет и да изтъква положителните си качества на гърба на старата си дружка, изпаднала в немилост. А държането му, когато влезе майката на Пацата, беше не само подлярско, но и изключително жалко - точно както децата от детската градина се "издават" на госпожата.

37

Гошо Тъпото

преди 11 години

Шоуто е като...допинг,за участниците.Всички декларират,че повече до...тук,но като ги гледам,цял живот ще са зависими и ще се връщат виртуално и физически в този...водовъртеж.Най-искрен бе Пацо,който падна колене като...влезе.Миро е готино момче,по-интелиген от...мъжките персонажи,с които участва.Македонката сбърка,че не се...хвана с него;може би такъв е бил и предварителния...сценарий на кукловодите.Тогава Миро щеше да е на финала,а Цеце...булка.В случая,големият губещ е Цеца;но така е с жените

36

Анонимен

преди 11 години

тоя не спря да реве

35

Анонимен

преди 11 години

Тоа мъш като се сетя колко рева за оная църната Елена ми става смешно。◕‿◕。

34

Анонимен

преди 11 години

Да беше поплакал малко като предният път, тогава стана за смях на цяла България, можеше и сега да е още в къщата. Чудя се едно само. Какъв човек трябва ад си, за да гледаш това предаване и да слушаш чалга!?!?

33

попо

преди 11 години

:) да се смея ли, да плача ли?