22

анонимен

преди 11 години

Планирано убийство по особено жесток начин не по малко от 20 години сигурно си е платил

21

1

преди 11 години

Тази ***, наричана съдии, магистрати и пр. са основните виновници за тежката престъпност в държавата.Продават се вече на цени по 500-1000 лв. Няма друга държава в света, където за такова престъпление да дават 12 г. присъда. В наказателния кодекс съвсем ясно е определена граница над 15 г. до доживотна. Ама кой да спазва закона и има ли кой да търси отговорност за неспазването му.

20

Анонимен

преди 11 години

За убийство по особено жесток начин и очевадна склонност към насилие-убийство по особено жесток начин!

19

SISI

преди 11 години

ТОЗИ ИМА И ДРУГО УБЙЙСТВО ..НЕРАЗКРИТО.

18

Анонимен

преди 11 години

Само толкова ?!?!!?!!?!

17

Читател

преди 11 години

В САЩ, в 40 щата от всичките, и 4-та отдавна биха били опържени на стола, или глътнали малко елексир... В останалите щати щяха да получат по 40-50г. лъскане на наровете.В Китай директно ги чака истрел в тила,А ТУК ГИ ДОНДУРКАМЕ КАТО ПАЛАВИ ДЕЧИЦА!!!Да се преброим, който е за смъртно наказание за жестоки убийства, да слага +, който е против -

16

Анонимен

преди 11 години

Сега ще го храним тоя 13 години. Да ни е честит.

15

Анонимен

преди 11 години

Въже!

14

Анонимен

преди 11 години

Защото демокрацията означава, че си свободен да правиш каквото искаш, стига да не ограничаваш свободата, живота и здравето на другите. Червени *** като тебе там не виреят. А смъртното наказание и доживотния затвор са доста по-големи гаранции за свободата на хората, отколкото условната присъда. Успя ли да ти смели малкото мозъче защо се получават така нещата?

13

Анонимен

преди 11 години

Абе защо в страната символ на демокрацията САЩ има смъртно наказание и доживотен затвор

12

ПИНОЧЕТ

преди 11 години

САМО СМЪРТ !

11

ex

преди 11 години

Пияница удушил другиго и получил12 години затвор. МАКСИМ СТАВИСКИ, също пиян, затри двама невинни младежи с баровския си автомобил и получи краткотрайна условна присъда. Справедлив съд игриво му размаха пръст. Затова наглостта му доби отвратителни размери и форми В СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДА МЕЖДУНАРОДНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА КУПА ДЕНКОВА , СТАВИСКИ !!! Невероятно, но някой му създава условия за нечувана гавра с паметта на един младеж и пълната физическа безпомощност на едно красиво момиче. А Стависки без срам си е учредил купа с нечие съдействие. Малка България има и цяло Министерство на спорта. Значи България е страната на неограничените възможности.

10

0

преди 11 години

*** и убийците, па и съдиите..., а за първия коментар нямам думи, какви приятели, мишоци пияни гнусни!

9

Анонимен

преди 11 години

ех..имаме си съдебна система----след 6 години е навън..а човека от гроба няма да се върне....жална ни майка....

8

ава

преди 11 години

12 години и 8 месеца за жестоко убийство. Аз не знам сериен убиец ли трябва да си, за да влезеш доживот или поне за 25 години. Еми то затова наркотрафиканти, сутеньори минат не минат 2-3 години и са пак навънка и престъпността ни е такава. Оставили жената без баща и тоя щял да й плати 50 000лв - та тоя е нямал да върне 700лв на бащата, пък ще обезщети дъщерята... аз не знам тея от съда вярват ли си или не...

7

Анонимен

преди 11 години

Smeshna presada. Za jestoko ubiistvo 12g i 8 meseca, tova e podigravka .E tova e Bulgariia , ako beshe v USA shteshe da e SMART ili pone Dojivotna presada.SMART ZA TAKIVA UBIICI....PONE DA IMA SPRAVEDLIVOST.A sega ubitiia e ubit, a ubieca ne sled 12 g i 8 m shte izlezne ot zatvora , a mnogo po ranoSMART SAMO SMART

6

Оп-са

преди 11 години

1-ви, много си гледал Бригада! Там наистина има диалог "Брат, убих човек! - "Взимам лопатата", но това първо е филм (любим мой филм), и второ - там се избиват престъпници и мафиоти, а тук тези *** се напили като *** и затрили човека за нищо! Разлика правиш ли?

5

do 1

преди 11 години

Не са били приятели-просто са били пияни като мотики и са гледали филмирани как оня го убива.После когато оня е спрял да преритва като заклана кокошка мишоците са поизтрезнели,че може и да го лежат.Затва са се напънали да замажат положението.Малко им е ако питаш мен.Трябваше на убиецът да му дадат доживотна + още години за побой и телесна повреда както в САЩ.Щяха да му се съберат към 200 години затвор.А на фен клубът му по една 15-ска.До 2030- за много години.Ама нали се сещаш живеем в БГ..

4

az

преди 11 години

ubiec

3

ЯСЕН

преди 11 години

НА ТОЛКОВА ДА ОСЪДЯТ И УБИЕЦ НА ДЕТЕ НА МАГИСТРАТ!!! МНОГО ПЛАЩАЛ -ЗА ТОВА Е ТАЗИ ПРИСЪДА , И ДЕ ФАКТО ЩЕ ЛЕЖИ 7-8 ГОД , А В САЩ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ -ТОВА Е МИНИМУМА!!