109

Анонимен

преди 11 години

До Фазомер 123che si tap az imam 20 god mercedes i e s fabrichna gazova uredba.i tova che e 20 god ne znachi che e taliga.

108

Анонимен

преди 11 години

До KatadjiaИ *** така каза

107

Газомер

преди 11 години

До Фазомер: Ти ако имаш нормални доходи ще си сложиш ли "истинска" газова уредба както казваш??? И какво значи истинска? Предполагам нещо невероятно по-добро от фабричен дизел или бензин!!!Не мисля че някой нормално мислещ ще го направи...за мен лъскава кола на газ ми е като безделник без доходи, но със смартфон!

106

oт 121 до Фазомер

преди 11 години

Драги простако, не ме познаваш за да ме обиждаш - признак на комплексарство и простотия! Ако добре четеш мнението ми там пише че на никого не го натрапвам - просто споделям какво мисля - и за твоя информация мисля така защото не ми пука колко струват горивата и карам хубава и мощна кола, на която просто няма да сложа газ!!! Но не е хубаво да обиждаш без причина, защото това показва слабост...айде със здраве!!!

105

Анонимен

преди 11 години

Ако питате мен на тези от Аудито, каквато кола да им дадеш, с газова, без газова, бърза, бавна пак ще се претрепят. То човек, когато няма акъл...

104

Фазомер

преди 11 години

До 112Газовите уредби са признак на *** само в изтрещялата ти *** кратуна. Очевидно е, че си някакъв комплексар сиромах, който по цял ден ***, колко са скъпи горивата, обаче тук се правиш на много тежък и важен само защото си анонимен. По разсъжденията ти си личи, че си поредния *** с 15-20 годишна талига, и със сигурност НЕ си виждал истинска газова уредба.

103

Анонимен

преди 11 години

До 121: Ами то според мен да имаш смартфон и да го изплащаш 2 години по 40-50лв на месец, когато няма какво да ядеш, пак си е *** ама хората го правят...

102

До 112

преди 11 години

Виж сега всеки си има мнение...за мен газовите уредби са признак на ***...когато човек може да си позволи дадена кола, трябва да може да я поддържа и зарежда...все едно да ми кажеш че е нормално на имаш кайен с газова...защото и такова чудо съмв виждал...почти всички слагат газови уредби за да спестят пари, но има и фабрични, които харчат малко,наистина не са 150 "кончета", но явно тука вече опираме до комплекси...пак казвам това си е лично мое мнение и не бих си сложил газ

101

Луд Гидия

преди 11 години

Това на снимката е кола за простаци и селяни, които не разбират от коли. Щом се е обърнала по таван на равно, не е кола.

100

Анонимен

преди 11 години

*** народ ,съставен от всезнайковци,доматени революционери и неграмотни драскачи.Хвърлят ви една *** ,,новина,, и започвате като хиени за *** да се биете словесно...правите удоволствие на някого,помислете НА КОГО!

99

до 112

преди 11 години

Е тва пък с "газовата уредба е ***" беше егати смешката ! Доколкото се вижда на снимката това Ауди е А4ка комби ( най вероятно 1,8 Турбо /150 коня ) , аз не карам такова ,но имам приятел които има и съм го карал няколко пъти и трябва да си призная че е мн мощно но и мн гори бензин, затова мн слагат газ на тази кола ( за икономия ) едно е да караш "малолитражка" със 60 кончета , а съвсем друго са 150 коня и трябва да се внимава когато се настъпва *** на такава кола , особено пък в града !

98

селски карач

преди 11 години

А точно А 3 не е супер автомобил,по скоро ***.*** от село все с такива си чупят главите.

97

Katadjia

преди 11 години

Maini4kite sa Ultra Mega Xiper slabi 6oferi - fakt

96

Анонимен

преди 11 години

sega ste gi xwanat i osadat sa biagstwo, A NA PERUKATA SINA ( liketo) TOI NEGO SAKONI NE GO HWASTAT

95

Анонимен

преди 11 години

До до 110 Пич ти колите ги квалифицираш по това дали са с газова уредба или не ли? Аман от разбирачи ....

94

ha ha

преди 11 години

сега да не повдигнат обвинение срещу не известен извършител.

93

до 110

преди 11 години

Значи има Ауди и ауди...а това като гледам с тази газова уредбичка спада към кенефите!

92

Анонимен

преди 11 години

До тоя па... 110Пич, така говорят и за БМВ ... няма смисъл да се обясняваме. Това дали си *** не зависи от марката. Ауди, БМВ и Мерцедес са супер коли и е смешно някой да твърди друго!

91

тоя па...

преди 11 години

Аре да не се бъзикаме с "всички аудита по таван", защото ауди е страхотна кола и това че някакъв безхаберен нещастен пияница е обърнал своето не прави колата *** като френските или италианските возила ! Аз карам Ауди и съм на мнение че всичко след него е ..."стъпка надолу" а това че някой не може да го кара - е въпрос на "задкормилно устройство !

90

Анонимен

преди 11 години

Всички Аудита по таван, а всички пияници в моргата!