27

БоСимеонов

преди 11 години

до 39. От коментарът ти се вижда, че си гербер. Защо ГЕРБ се страхува от повече прозрачност? Какъв е проблема?

26

Анонимен

преди 11 години

Ot коментарите се вижда че С---гейовете са мнозинство в сайта.

25

Боко Тиквата

преди 11 години

Ние можемЕ да направимЕ нормални избори - ще си четемЕ самички бюлетините и ще си пишемЕ каквото си искаме в протоколите! Не забравяйте - ние сме на власт - и то с абсолютна власт - навсякъде - държава, общини, полиция, съдилища, прокурори и най-вече - МУТРИИИИИИИИИ, НАВСЯКЪДЕ МУТРИИИИИИИИИИИ! Пък вие си копайте компирите, висшистите ви да пасат овцете, маайте филии с мас и ми лапайте ..................... знаете какво!

24

Наблюдател

преди 11 години

На последните избори в моята избирателна секция имаше 10-12 наблюдатели,седят и си бъркат в носа цял ден за 50лв.Не разбирам какво още искат от ДПС и БСП,но само за моята секция данакоплатците ще броят 500лв. за прозрачност.Ако това не е достатъчно,как 23г. са се провеждали изборите без тези т.н. застъпници.

23

Стенли

преди 11 години

Всички знаят как става далаверата с изборите и сега дават ъкал да не се преебат,защото са го правили.Но много ще загубят,вадят се кирливите ризи пак.Голям смях ще пада на изборите.

22

Анонимен

преди 11 години

НЕ, СТАНИШЕВ КАЗА- КАДРОВА ГРЕШКА НА БКП, РАЗБИРАЙ НА ГОЦЕВ И ГОЦЕ. СЪЩАТА РАБОТА КАТО С КОСТОВ.

21

Широка душа

преди 11 години

Ходи си дето иска. Нанка си дето иска. Апва си дето иска. Дреме му на -ура, че хората го псуват.

20

Анонимен

преди 11 години

ТИКВАЦИ НА РОЯЦИ !!!!!!!!!!!!!!!

19

как го позволихме

преди 11 години

Ето това е то КОНТРОЛИРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!Как се чувствате в матрицата бивши интелигенти, инжинери, лекари, родители, деца и хора?Сега сте само ЕГН-та! ЧЕСТИТО!

18

аааааа, не!

преди 11 години

Бойко спеше като кърт! С разкопчано сако, с глава отметната назад. Може и да е похърквал.За какви есемеси става въпрос?Става въпрос, че спането му в Осло струва стотина хиляди евро на българският данъкоплатец.Герберастите сега, ако не си осигурят служебната победа, после ще е късно!

17

SMS-а

преди 11 години

За *** стана. SMS-и, кърти като дърворезачка, просташки език ..........***. ***, ама е захапал народа за гушата. Пускане няма.Само тоягата ще го оправи.

16

Анонимен

преди 11 години

*** костов, станишев, доган дружно реват за кокала, ама намириха си майстора най- накрая.

15

ms13

преди 11 години

До 20Ами българския избирател просто няма избор..........кажи ми коя партия е създадена от честни и съвестни хора ?

14

akud

преди 11 години

брейййй миллетите от дпс други години не мрънкаха за такива промени, ЗАЩО????? кофти ли е манет догане с твоите камъни по твоита градина?????

13

до СПИНовет

преди 11 години

Айде,айде Станишев и Боко почнаха да си ги мерят кой е по-голем комунист!А щом като Боко е шкарт в БКП-то,то Станишев си остава първо качество комунделник.

12

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера, защо българският избирател упорито и настойчиво прави грешки, през четири години

11

240 СА МНОГО

преди 11 години

ЗА БЕЛЕНЕ СА ВСИЧКИТЕ, МАКСИМУМ 60 ЧОВЕКА И ТОВА Е! БЪЛГАРИЯ - Африката на ЕС, с народ който не знае къде да си изхвърля *** и за това ги хвърля по пътищата и в държавните служби! успех съграждани

10

Анонимен

преди 11 години

Някои си цъкат SMS-и като Борисов, други се готвят да му бият шута

9

до 16

преди 11 години

Герб ако са си опекли втория мандат, няма да са толкова нервни и да шмекеруват в изборния закон,за да си спечелят поне влизане в парламента, което дори не е сигурно! Дори и вожда каза, че го е страх от предстоящите избори! Един път да си признае нещо, грешка за втори път, това с дрямката в Осло!

8

бивш от БКП

преди 11 години

Каква деградация на комунисти прекръстели се социалисти. Всичкото ви е наред сега защо Б.Борисов цъкал SMS . Ще ви кажа защо , защото си е опекъл втория мандат.