11

Анонимен

преди 11 години

Тия алчните лицемери като видят пари и *** им се отваря като пазарска чанта. Винаги са били такива и такива ще си останат мръсните англичани.Имаш ли пари без значение как си ги спечелил, си винаги добре дошъл в Англия!

10

До тъпак#1 &Co

преди 11 години

*** си е тъпо и такова ще си остане! Протестират НЕ ЕКОЛОЗИ, ***, а обикновени хора които не искат да им тровят държавицата! Не четеш ли ***, че най-ценното сега и за в бъдеще е чистата природа и вода! Англичаните да решават за себе си! Ще видим, когато пак ги раздрусат земетресения, които никога ги е нямало там! И не ми сравнявайте мерките за контрол в Англия и корумпирана България ! Аман от неграмотни и прости хора !

9

до 1 от славянин

преди 11 години

Айнщайн е казал: ''Има две безкрайни неща - Вселената и човешката глупост (аз я заменям с човешката алчност), но за първото не съм сигурен! Когато се изплюеш в кладенеца от който пиеш вече е късно да върнеш събитията !

8

Анонимен

преди 11 години

нещо не пишете , не ви се пише , кофти .

7

DDT

преди 11 години

Хората се развиват, диваците в гетото затъват в инертност и тъпота. Нищо ново под слънцето.

6

Пешо

преди 11 години

Рано или късно все се реве като си даваш шистите (задните части) на по-големия и по-силния. Американците да си вадят шистов газ от голямата си държава. И да си държат сондите в гащите!

5

Анонимен

преди 11 години

4 и той от там до тук ще ти дойде на същите цени нали , то и руския казаха самите руснаци че е 10 пъти по ефтин но в Тюмен на майната си.

4

Анонимен

преди 11 години

Щом американският газ е 4 пъти по-евтин от руския, искаме да ни карат от там! Защо трябва да си унищожаваме природата, и без това от сащ няма никаква полза! поне да ни дават евтино суровини! А англичаните скоро ще плачат от лакомия!

3

Анонимен

преди 11 години

Викно ги тогава да дупчат там пред вас, където и да живееш.

2

Анонимен

преди 11 години

Ще доде време да съжаляват,ама късно!

1

Анонимен

преди 11 години

Я, какво стана???????? Къде са пискливите еколози, които даваха за пример как във Великобритания е забранен добива на шиистов газ? Къде са английските еколози да се съберат цели 230 човека и да скандират. Май трябва да се покрият.