378

Патриот

преди 11 години

Бонусите в министерствата са от бюджетни икономии. Не са наливани допълнителни пари. Колкото до пенсионерите, ами извинявам се, но ще бъда краен - Не може 10-15 години да си се правил на тарикат, да си плащал минимални осигуровки за четири часова заетост, да си укривал доходи и сега да ревеш, че ти е малка пенсията! Крайно време е да стане ясно, че ако искаш нормална пенсия, преди това трябва да си я осигуриш!!!

377

Анонимен

преди 11 години

Тия "бонуси" са отишли пак при хора, бащи и майки.Не виждам за какви заслуги трябва да дадат бонуси на пенсиите. Някои от тях взимат по 5-600 лева пенсия.

376

Анонимен

преди 11 години

Майчицата ми, която сега не може да връзва двата края със пенсията си и мизерува, когато е работила 40 години не е мислила за БСП, ГЕРБ и тем подобни убийци. Тя се е надявала на честния си труд и сега е наказана за това. ---------Преструва се, работила е за комунистите, а сега се прави на три и половина.

375

Анонимен

преди 11 години

BRAVO GERB!!!

374

дфб

преди 11 години

разклатката на един български пенсионер е 75 евро на месец 2,41 евро на ден 1о цента на час разклатка по малка от тази на обииците в евро затворите и какво чакат тез песионери ами не идат и теглят на некои които ни докара до тука по един патрон и да ги затворат пак ще са по добре

373

Анонимен

преди 11 години

да оточним за господата от европа един пенсионер полочава на месец 75 евро или на ден по 2.41 евро или на час по 10 цента .незнам каква е разклатката на осъден за обииство в големите европеиски държави но ако им се пада по 15 цента на час кокво още чакат наште пенсионери ами не вдигат оружиетъ и на вазтание

372

Резак

преди 11 години

Дянков,върни се в Разград.Татко ти те чака в Побит камък.

371

чалгю

преди 11 години

Боко е като Чалгата.

370

Анонимен

преди 11 години

Не четох дългата статия, само заглавието. Искам да кажа следното: ББ намекна, че пари за пенсионерите няма, защото те били електората на БСП. Това беше супер долно, обидно и тотално ми падна в очите . Майчицата ми, която сега не може да връзва двата края със пенсията си и мизерува, когато е работила 40 години не е мислила за БСП, ГЕРБ и тем подобни убийци. Тя се е надявала на честния си труд и сега е наказана за това. Защо ????

369

Анонимен

преди 11 години

И това ще мине и ще се забрави до следващия път...както винаги...

368

Анонимен

преди 11 години

МС раздаде 74 млн. лв бонуси. За пенсионерите обаче няма- На ТИКВАТА , П..ЕРАС ДЯНКОФФ и ЦВЪЦКО трябва да се ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ за ГЕНОЦИТ в ХАГА (във всички международни съдилища)

367

Анонимен

преди 11 години

Коментарът на 423 е точен!Сравнението навява гняв.

366

do 443

преди 11 години

E gerb kvo napravi Xaxaxaxaxa

365

$!

преди 11 години

Девет Пилци се разбягаха, защото СоколЪТ Ги Нападна.Осем Те останаха Тогава.Седем, седем са вече Те Сега? Шест, ШесТ ще Станат Утре Те. W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.

364

Анонимен

преди 11 години

Awe stiga s tiq dolni utrepki narechenie pensioneri, te da se surdqt na sebe si bokluci mrusni.Dokaraha komunistite, dokara carq, dokaraha stanishev.Tiq deto ni uprawlqwat koi gi izbra, az li gi izbrah ili drugite moi priqteli deto sme na po 25-30 godini?Pensionerite gi izbraha, *** bokluci ne pensii a naprawo trqbwa da im se zabrani da glasuwat, widqhme gi weche kolko struwat i kakwa durjawa sa izgradili.

363

Граждански протест

преди 11 години

Времето настъпи...За политициТЕ у нас от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС, и още по-лошо в Цяла Европа, и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП! Граждани - Не забравяйте да Пуснете водата, защото Иначе ще има Голяма смрад! Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряка Демокрация. Защото Пряка Демокрация означава, че политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици"

362

гтф

преди 11 години

"ако голяма част от хората не гласуват, това ще минира крехките устои на демокрацията и доверието на гражданите в собствените им политици и институции."отдавна им нямаме доверие, комунисти - престъпници ни управляват от 44-та до сега. Всичко друго е цирк да се замажат кражбите.

361

АЗ

преди 11 години

ауууу,ще ме разплачете с тия трогателни снимки...целия народ значи е затънал в охолство,но само горките пенсионери са зле...много й е тъжно на бабата..защото при предишното правителство сигурно е ходила с Гучи и Армани,нали....не се пънете с тия жалки платени публикации и трогателни фотоси...КОМУСТИТЕ И ДЕЧИЦАТА ИМ - ***.АЛЧЕТА,КОИТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА МАМА И ТАТЕ ОТ БСП, НДСВ И ДПС РАБОТЕХА НА ПОСТОВЕ В СТИЛ ШЕФ НА ВОДОПАД(И ТО ЦЯЛАТА РОДА) ВЕЧЕ ЩЕ СИ ИЗКАРВАТ ПАПКАНЕТО С ТРУД...СВЪРШИ СЕ !!!

360

пенсионер

преди 11 години

Бате Бойко ти си мъж, ама като пикаш клекаш.

359

SRAMUVASHT SE

преди 11 години

NESHTASTNIZI! ZA PENSIONERITE NIAMALO! DANO ZA VAS DA NIAMA I STOTINKA UTRE! VSICHKO, KOETO PRAVITE SHTE VI SE VURNE TUPKANO! MALKO, NO SIGURNO!