27

Varbanov

преди 11 години

30-ka, Я хем работим свръхкачествено, хем плюем

26

///

преди 11 години

Грозно, по-грозно, най-грозно, мерцедес.

25

Анонимен

преди 11 години

Немеца си е немец - работи свръхкачествено. Българина си е българин - плюе свръхкачествено. Руснака си е руснак - пие свръхколичествено.

24

Гаро Баро

преди 11 години

Когато Mercedes W210 излезе през 1995 година, всички бяха възмутени от "четирите фара", които загрозявали модела и щели да погребат Mercedes. Да, обаче 17 години по-късно това е най-популярният модел в клас "Executive car" на луксозния сегмент. Същото ще стане и сега - грозно, ужасно, пенсионерско...обаче Mercedes пишат история.

23

до koro

преди 11 години

Когато сравнявате автомобили, трябва да сравнявате такива, които сте закупили чисто нови от магазина. Няма как да знаете кой и как е карал вашият автомобил преди да го закупите "нов внос" и да си вадите изводи кой автомобил е по-по-най. Сменил съм 17 автомобила за 20 години практика - нови, втора, трета ръка и т.н. Имах BMW 735, което се чупеше всеки месец - взех го "втора ръка" от Германия. Да, обаче старият собственик му беше взел душата, това прави ли BMW лоша марка? Не, разбира се!

22

Анонимен

преди 11 години

Много е хубав Хюндая на снимката,ама малко прилича на Мерцедес ;))

21

koro

преди 11 години

До 555Блажени са вярващите приятел. И аз мислех така за Мерцедес. ИМах w211 - 2006 година. От февруари 2012 карам БМВ 5-та серия х драйв. Искам да ти кажа че мерцедес има много, ама страшно много да наваксва за да достигне БМВ във всяко едно отношение. Просто не трябва да се робува на марки и предишни лаври - трябва да сме реалисти. Мерцедес не е това, което беше и трябва да е !

20

Анонимен

преди 11 години

За Е-класа,поне тази от 2004 мога да кажа,че е пълен *** ! Работя в сервиз и съм запознат с всичките и дефекти,а те не са малко!

19

Анонимен

преди 11 години

корейските фасони са по убави

18

Анонимен

преди 11 години

Скука

17

Анонимен

преди 11 години

КАЧ ПАРА ТУЙ НЕЩО

16

Анонимен

преди 11 години

Грозна работа!

15

Анонимен

преди 11 години

Кво и припадате на тая немска катафалка? С остарелият пенсионерски дизайн прилича на някое евтино бентли..И тия форми непроменени -прилича на старият модел,или по-старият или по,по,по старият от преди 15 години.То с тва мислене спокойно може човек да предвиди след 200 години каква ще е следващата Е класа.И пак ще има такива мучащи в захлас как като нея нямала друга...Тия не са си променили дизайнът на автомобилите четвърт век.Почнаха да приличат на нафталинените ягуари от преди 50 години.

14

Анонимен

преди 11 години

Бре, той същински Москвич. :-)

13

555

преди 11 години

Имам предишната Е-класа и ще ви кажа за Мерцедес: - това е колата!! Всичко останало, вкл. и БМВ, са допълнения.

12

Agrara

преди 11 години

5-ta seria shte go unishtoji tova izchadie :D Sus sigurnost shte se prodava dobre v Kitai i Korea, no EU i USA...Edva li :D

11

ТИХО

преди 11 години

МОЛЯ *** ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ ОТ СВИНАРНИКА НЕПОДГОТВЕНИ ,КАРАЙТЕ СИ КОРЕЙСКИТЕ БАРАКИ ,РУМЪНСКИТЕ КАТАФАЛКИ ,ЧЕШKИТЕ ЩАЙГИ И ЗАВИЖДАЙТЕ НА КРАСОТАТА НА МЕРЦЕДЕСA . АРЕ У ЛЕВО

10

Чоки

преди 11 години

Мерцедес се карат предимно от много ниски , комунисти и хомосексуалисти ! С две думи марката на комлексарите . Тази марка е ужасно скъпа за това което предлагат . За сега най-продаваната е БМВ и след нея е АУДИ това са марките които предлагат съответното качество

9

Анонимен

преди 11 години

Доста консервативен и старовремски дизайн.Страничната линия е елегантна и леко динамична.Предполага,че въпреки това отзад все още няма място за по-високите.Задницата не предлага изненади -свлечена с ръбести форми и светотехника тип корейско возило отпреди 10 години..Отвътре е стандартният лукс.Имам чувството,че марката никога няма да изостави огромните "водомери и манометри" със вече дигитални стрелки.Едва ли някога ще имам 100-200 хил. за автомобил,но дори и да имам не е моят тип автомобил.

8

Donii

преди 11 години

много добър птс сайт за изкарване на допълнителни разходи probux/?r=bubai4o0106