25

бат ви Тато

преди 11 години

Как сте другариии?Защо ревете ами нали е демокрация!А при мене как беше 99.9% гласували за мен.ха..ха..хааааааааааа!

24

Ралица

преди 11 години

Всички в парламента цял ден обясняват как ГЕРБ ще фалшифицират изборите. Това е истината.

23

Анонимен

преди 11 години

Хора знаете ли с колко гласа се приемат измененията - в дир - пишат със 72 и това е мнозинство, нали трябва да са 240, защо изобщо избираме толкова ***, нека станат 50 и те да си гласуват според показания цвят от вдигнат химикал! Тези са най-най-наглите от всички досега, а ББ е най-най-*** чалга-парче.

22

До 16

преди 11 години

ГЕРБ-ка подлогоо, знаеш ли приказката: може да хвръкна, ама козел беше? Запада ще ни спука тъпанчетата да крещи, че корупцията и купуването на ромски гласове от управляващите е достигнала критични размери, а вие пак старата песен.Отвратил съм се от лъжите на БСП, ДСБ и другите хрантутници, ама вие от ГЕРБ лъготите най-най-фрапантно.Факт: Пожарникаря щеше да се бори с мафията, така обеща. И? Мошеници от класа.

21

Анонимен

преди 11 години

ББ защо променях Изборния кодекс сега - 6 месеца преди изборите?Нали щеше да го промениш още 2009. Така твърдеше - лъжец неден. С този подход не само, че ще загуби изборите, а накрая с камъни ще го изхвърлим

20

Анонимен

преди 11 години

"стахановски труд" точно тия от ДПС не знаят как се стига до НС, камоли да са го виждали отвътре

19

Тихомир Томов

преди 11 години

Павел Шопов да не се прави на ударен . Нали е юрист . Пък и партията му " ОКОПАНА ЗАЩИТА " ВИНАГИ Е ЗАЯВЯВАЛА , ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ВСЯКАКВИ УСЛОЖНЕНИЯ . В ХРАМ АЛ. НЕВСКИ ИМА ДОСТАТЪЧНО СВЕЩИ И ТО ОСВЕТЕНИ , ДА ИМ СВЕТЯТ В ТУНЕЛИТЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПОТАЙНОСТИ !

18

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ТОВА ВАЖНО ЗАСЕДАНИЕ НЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ?

17

ББ

преди 11 години

Гласувайте за който си искате.Това все пак е ДЕМОКРАЦИЯА наште бюлетини вече са в чувалите :)

16

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен:9,проучването и анкетата за твоите резултати са извършени в клозета на позитаното!Класацията е написана с пръст на стената след забърсване на ***!!!Това им е достоверността-по вонята се познава!!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Супер, дано спрат купуването на *** гласове от комунистите и рейсовете с турци на ДПС.

14

do 9

преди 11 години

Да да, и аз вярвам на това проучване, 70 % за БСП, 30 за ДПС! Другите по 5-6 гласа.Довечера не целувай майка си... има защо :)

13

optimist

преди 11 години

Има доста неща, които трябва да се променят в изборните закони. Например не трябва да гласуват: хора, които не живеят на територията на РБ - турци и емигранти отношение към това какво става тук; хора, които нямат завършено средно образование и хора, които поради напредването на възрастта си или някакво заболяване са изгубили трезвата си преценка също не трябва да гласуват. Гласуването трябва да стане електронно, в реално време и да се виждат текущите резултати, за да има прозрачност.

12

Анонимен

преди 11 години

Един умен човек не пише в полза на Герб. Откъде толкова много гласове? От глупаците ще да са.

11

Анонимен

преди 11 години

Пак ли ще има 700 000 невалидни бюлетини г-н Премиер?

10

Чиновник

преди 11 години

Ако всички отидем да гласуваме, ще им развалим сметките. Всички пари за купени гласове, фалшиви протоколи и среднощни промени на Изборния кодекс, ще отидат по дяволите.

9

Спиро Келепиро

преди 11 години

ГЕРБ сме наи голямите! ГРАДИМЕ БАЛГАРИЯ!

8

Анонимен

преди 11 години

СТРАХ ГИ Е УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ЩЕ МАМЯТ ИЗБОРИТЕ,СПОРЕД ПРОУЧВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ 1-БСП 2-ДПС ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА

7

Анонимен

преди 11 години

Гробарите със сигурност ще се опитат пак да мамят в изборния ден.По честен начин никога не биха спечелили.Пак ще има странни спирания на тока след 20.00 часа за по 5-10 мин.Из малите градове и селата ще е страшно.

6

тихата_стъпка

преди 11 години

Защо ГЕРБ искат да правят промени в изборния кодекс месеци преди изборите?