351

сами м

преди 11 години

Пушачите спрели да ходят по заведения, затова пък непушачите започнахме да ходим по заведения. При това имаме повече пари, така че ресторантьорите да не се оплакват. Ако разрешат пушенето, пак ще им тръгнат пушачи, дето 2 часа се лигавят над едно кафе...

350

Спиридон

преди 11 години

Пуша, но не преча на онези, които не го правят и димя навън. Никой не е длъжен да ми диша дима. Какво са се завайкали ресторантьорите все едно, че преди закона в заведенията им имаше битка за място, егати ... ориенталска работа.

349

Анонимен

преди 11 години

Ako бяха върнали пушенето АЗ щях да бойкотирам заведения в които се пуши!Достатъчно толерантен съм бил да се осмърдявам заради пороците на некви си наркомани.Редно е и те да се опитат да имат уважение.Освен това не мисля, че 'плащачите' в заведенията са пушачи.Принципно се ходи много по-малко на кръчма от около 6-7 год. и една от причината е кризата в доходите.., както и модата.Щом на некви си кръчмари пушачите са им по скъпи да дугхат супата от мене.

348

harabadabar

преди 11 години

НЕ на цигарите в заведенията: peticiq/ne_na_cigarite_v_zavedeniata

347

TankoBG

преди 11 години

До 412:Наркоманията или "зависимостта" е състояние на психическа или комбинация от психическа и физическа зависимост към даден вид вещество с въздействие върху централната нервна система, при което се изработва зависимост от приемането й. От медицинска гл. т. наркоманията/зависимостта е хронично рецидивиращо заболяване, при което са налице неврохимични и молекулярни промени в мозъка. ИЗВОД: ВСИЧКИ ЛАПАЧИ НА ПАСТИ ПОД КАРАНТИНА!!!

346

Абе

преди 11 години

Какво ми пука колко % са отказали цигарите!Нали не ме тровят по заведенията!Нали това беше целта на закона!Какво стана!Пак всяко чудо за три дни!Заведенията са празни,защото хората нямат пари,а не заради пушенето.Не си търсете поводи,да се изметнете пак като фурнаджийски лопати!Ава то си ви е Навик,Данков спря,сега започнахте дружно да се излагате.Егати държавата!В Италия от 100 години не се пуши по заведенията,па не са умрели!

345

Анонимен

преди 11 години

аз съм пушач ама не ходя на кръчма щото не ми стигат паричките за това

344

Ceci

преди 11 години

ДА СЕ ПУШИ..ТАМ КЪДЕТО Е САМО ЗА ПУШАЧИ, И ДА СИ ДИШАТ УЖ ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ НЕПУШАЧИТЕ

343

pacient

преди 11 години

Стига глупости.. не съм намалил цигарите, само увеличих хапчетата..Скоро бях в Брюксел и там се знаеха в кои заведения се пуши..Защо тази държава не мисли и допитва до обществото, защо не се праве анкета от всички граждани които ползват интернет..Побъркаха ни..Явно трябва да се действа така, както онези работници които не си получиха заплатите и пребиха шефа си..Трябва да се отмени забраната и всеки да си ходи където си иска на заведение..За пушачи и не пушачи

342

...

преди 11 години

"Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат ***! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за ***. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра.

341

ПУШАЧ=НАРКОМАН

преди 11 години

Наркоманията или "зависимостта" е състояние на психическа или комбинация от психическа и физическа зависимост към даден вид вещество с въздействие върху централната нервна система, при което се изработва зависимост от приемането й.От медицинска гл. т. наркоманията/зависимостта е хронично рецидивиращо заболяване, при което са налице неврохимични и молекулярни промени в мозъка. ИЗВОД: ВСИЧКИ ПУШАЧИ ПОД КАРАНТИНА!!!

340

Анонимен

преди 11 години

Пушачите не сме били купонджии и не сме правили оборот?!?Няма по-малоумно изказване!!!Оборот не правят пушачите,защото само кадят и пафкат,а през това време аз съм си изпил три ракии с две салати,три бири с основното и едно малко с десерта!Хайде у лево!!!

339

Анонимен

преди 11 години

До От 400 пушенето не е удоволствие а зависимос разберете го най-после. Когато с последните си пари си купите цигари вместо да отиденете с децата на сладкарница или с приятел на театър или в планината не мислите ли, че нещо не е наред с приоритетите ви. Не мислите ли, че сте зависими. Не ви ли минава през ума, че като се приберете и нямате цигари ставате истерични. Това е нормално за удоволствието или за зависимостта.

338

1

преди 11 години

17 000 подписаха петицията peticiq/ne_na_cigarite_v_zavedeniata

337

Анонимен

преди 11 години

явно тук няма борба пушачи-непушачи,а просто мутри-срещу нормални хора.бърка им се в джоба на алчните собственици на заведения.много агресивни са станали,трябва да им се вдигне оборота,иначе нацията ще загине без техния ,,стратегически ,,бизнес на лентяи и евтина работна ръка от млади хора,които даже и не осигуряват н а реалната заплат.

336

непушачите са

преди 11 години

Непушачите- Това са едни примерни хора с набите в главите клишета, едно от което е, че цигарите са нещо лошо. Добрите деца не пият и не пушат. Те учат, послушни са и спазват всички правила без да мислят. Никога не се задълбочават и не търсят друга истина, освен представената им. В собствените си очи те са съвършени понеже не пушат и са послушали мама и татко. Те искат в България да има само сладкарници и всички да са немислещи като тях. Злобата им става неистова виждайки пушач

335

Анонимен

преди 11 години

Непушачи, вие нямате право да налагате собствениите си разбирания върху другите! Голям процент от българите обичат да пушат и имат право да си имат съответните заведения! Може ли да сте толкова зли, нетолерантни и глупави?! Ограничени мозъци...И тази баба, която е начело на великата борба с тютюна защо не си гледа плетките и внуците?!

334

Анонимен

преди 11 години

До kirezaПри наркотиците е съвсем друго, но всичко което казваш за хляба е вярно!

333

Анонимен

преди 11 години

"От 01.08.2008, всички ресторанти в Холандия са свободни от тютюнев дим."И мен какво ме интересува Холандия? Всъщност - ище по-добре. Всички непушачи - вкупом към Холандия! Там я много яко, понеже не се пуши. Айде, дим да ви няма : )

332

kireza

преди 11 години

Божее че ***....Тровят ни с колбаси,сирена а най страшното че хляба ни е жива отрова - четири пъти джипито ме пращаше в болница именно заради хляба,та се наложги сам да си пека хляб,а либерастчетата се хванаха за цигарите!?! Как не разбрахте до сега че плюят на нашето здраве, целят да ни вземат и последните левчета???Боже,*** народ,слаба либерастка държава....Като има "умни" глави защо не кажат истината че при 48% никотина се свързва с белтъка и отказването е както при наркоманите?БАНДИТИ!!