288

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да пуснат на пазара никотин на прах и вместо да се пуши да се смърка.Хем по бързо,хем по лесно.За няма 10 секуди си се надрусал.

287

Пушач

преди 11 години

Абе непушачите що не ревете срещу ГМОтата,Етата и разни други "тата" в храните които консумирате и вие,срещу безработицата,безпаричието и мизерията в която живеете и вие.Или може би понеже има закон сте толкова надъхани да плюете по пушачите,а за другите истински вредни неща се правите на ударени,понеже за тях няма закони и забрани.А ти г-не от пост323 не бери грижа за моите деца. Те са вече на възраст на която могат сами да вземат решения и най-вече са здрави и щастливи .

286

Пушенето УБИВА!

преди 11 години

НЕ ИСКАМЕ ДЕЦАТА НИ ДА УМИРАТ ОТ СЪРДЕЧНО СЪДОВИ И ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. ВИЕ СЪЩО ИМАТЕ ДЕЦА, ПОМИСЛЕТЕ ЗА ПРИМЕРА КОЙТО ЩЕ ИМ ДАДЕТЕ И НАСЛЕДСТВОТО КОЕТО ЩЕ ИМ ОСТАВИТЕ. БЪДЕТЕ НА ПЪРВО МЯСТО ХОРА И РОДИТЕЛИ, А НЕ ЛОБИСТИ

285

Пушенето УБИВА!

преди 11 години

Г-да депутати, тъй като сте доказали с действията си, че нямате съвест, ето ви едно определение, пък дано се сетите какво беше морал и етика. "Съвестта е потребност на човешката личност да носи отговорност за своите постъпки. Съвестта обикновено се осъзнава като чувство за психологически дискомфорт, което възниква вследствие от нарушаването на личните морални и етични норми".

284

съвест ли

преди 11 години

Съвест при депутатите на Герб? Там има интереси,там играят пари,много от тях защитават собствения си бизнес,какво ги интересува живота на плебса? Той е нужен само при гласуване. Бързото и очевадното клякане пред властта на парите,невъзможността един читав закон да съществува повече от 5-6 месеца показва грозното и алчно лице на управляващото мнозинство,на вИликите дИмократи,чийто интерес са парите,парите и нищо друго ,освен парите

283

kireza

преди 11 години

Разбирам здравната министърка,тя е адвокатка а не е лекарка,но замовете й нали са "дохтури",както казваше баба ми,те защо не й обяснят че при 48% от пушачите никотина се свързва с белтъка и отказването е както при наркоманите?Това ми го каза мастит руски професор,когато припаднах защото спрях цигарите рязко?Явно че в България са останали само най големите здравни ***,защото такива на запад никой не ще ги вземе на работа!!!Абсолютни *** и бандити,целящи да ни вземат и последните левчета!

282

kireza

преди 11 години

Божее че ***....Тровят ни с колбаси,сирена а най страшното че хляба ни е жива отрова - четири пъти джипито ме пращаше в болница именно заради хляба,та се наложги сам да си пека хляб,а либерастчетата се хванаха за цигарите!?! Как не разбрахте до сега че плюят на нашето здраве, целят да ни вземат и последните левчета???Боже,*** народ,слаба либерастка държава....Като има "умни" глави защо не кажат истината че при 48% никотина се свързва с белтъка и отказването е както при наркоманите?БАНДИТИ!!

281

пушач

преди 11 години

Добре ве ,мили ми непушачи - а ко прайм с непушачите - чашкаджии ????Познавам много такива - не пушат ,но през ден се напиват и стават супернагли и смешни ,че и агресивни.Аз пуша ,но не пия . Е какво да искам аз и други такива като мене - забранана алкохола по кръчмите ли ???Аре вече стига с това противопоставяне едни на други . Зали за пушачи инепушачи - тва е най справедливото и мъдро решевие.

280

Анонимен

преди 11 години

До СтефкаКакли вониш... Как ли те трае мъжа ти, ако въобще те трае някой....

279

козче

преди 11 години

Аз съм за, ама да легализират и марихуаната. Че нас най-много ни дискриминират, даже и в затвора вкарват. Тревата е с доказани медицински лечебни свойства, не пристрастява, а закона я третира като опасен наркотик. Един няма починал от козче, за алкохол и цигари статистиката си я знаете.

278

Анонимен

преди 11 години

И се чудим после що ни е на това дередже образованието... При такива "професори"... Ми Миланов да си прибира в катуна, дето ще му мирише на тютюн, ракия и непрано бельо... Може пък и двамата с жена му да не се къпят... Знае ли човек...А може да са му платили да ръси глупости паралиите, дето с тютюн си изкарват милионите.Нали все пак е беден професор - и за левче ще говори глупости, ама да има кой да му го даде.

277

Анонимен

преди 11 години

Миланов по какво е професор?

276

Анонимен

преди 11 години

Искате да ме накажете, вие да си седите вътре и да си пиете кафенцето, а аз да изляза отвънка?. "Кеф ви е да ме гледате отвън" - допълни Миланов.Миланов, я кажи сега що да ти дишам смрадта? Кеф ти е да ми овониш кафепиенето ли? Ми като си ***, аз що да страдам бре?!

275

да, ама не

преди 11 години

Преди 100г. е можело всяка къща да мирише на тютюн, ама не и в 21 век.По-тая логика що не иде професора да изгори целия Ню Йорк, щото там на закрито никъде не се пуши. Ще ходиш навън да пушиш и ще благодариш на закона. Хем по малко пушиш и пари пестиш, хем здравето ти укрепва.

274

пешко

преди 11 години

"гласуват по съвест"алоооо...съвест-съвест-колко да е съвест....той бб им е казал колко да са "съвестни".....***-***-колко да е *** Българинаопределено-"мат"ряла"-"якия касап"-"пържолка за кучето"-ОСЪЗНАВАТ, че ги е излъгала личност чиято детска мечта е била да е "капитан" на футболен отбор"бистришките тигри"-да се "вози" на самолет-да реже ленти-да вика колко глас му държи"другите са виновенидано изкараме зимата и да стигнем до изборите-преди "неговите" хора носещи чувалчета по "съвест

273

кк

преди 11 години

*** непушачи, докато гледате в канчето на другарчето-пушач, ви измъкват последното левче от джоба...

272

басмата

преди 11 години

Другарю Миланов почти всички ромски къщи миришат на ракия и цигари.Много рядко на културните хора къщите им миришат на цигари ,защото в тях живеят и деца.Вероятно вие искате те да се тровят за да имате работа в болницата си.

271

dan

преди 11 години

А бе не разбрах до сега по какво са гласували,щом не е по съвест?!!

270

Анонимен

преди 11 години

"Заведенията си искат пушачите и пушачите си искат заведенията! Какъв е проблема? Щом се обичат - да се взимат! А непушачите? Те са излишният трети. Явно трябва да си водят здравословния начин на живот другаде! " Най добре някъде където няма ТЕЦ и АЕЦ, ГМО и хидрофракинг, градски прах и автомобилни пушеци...

269

Анонимен

преди 11 години

Заведенията си искат пушачите и пушачите си искат заведенията! Какъв е проблема? Щом се обичат - да се взимат! А непушачите? Те са излишният трети. Явно трябва да си водят здравословния начин на живот другаде!