79

kireza

преди 11 години

До чичо МиткоЧичо Митко,Сирия както и Либия ги управляваха умни хора,затова народите им имаха и жилища и безплатна медицина и т.н...Ама как световните бандити могат да се примирят с това?Унищожиха "диктатора" Кадафи по най зверски начин,избиха над 60000 либийци,от които над 10000 пеленачета,сега в Сирия вършат същото с ръцете на катарски и турски бандити и с цялата криминална ислямистка ***!От така наречената "опозиция" само 5% са сирийци,криминални...В Правец са същите криминални,както в

78

до 89

преди 11 години

ти пък много чист евреин се извъди. Дъшичките и мисливи тънат в мизярия и мърсотия. Арабите са много по-човечни от вас.Сега седиш и лъжеш и искаш да настроиш хората срещу арабите. За да съжалявали горките и нещастни мошета. А как лъжете и мамите само.

77

до 102

преди 11 години

Амин! Да бъде!И ще бъде, подлежат на ликвидация от лицето на земята. От тази си участ няма да избягат.

76

Анонимен

преди 11 години

и това престъпление трябва да се пише на гърба на *** ,а нашенския евреин и хлъзгав червей Николай Младенов ,дето покани на наша територия тези убийци и терористи които избиват невинни хора в Сирия да си изповръща червата дано!!!

75

Анонимен

преди 11 години

ДА ДАДЕ БОГ ВСИЧКО КОЕТО ЕВРЕИТЕ -ЦИОНИСТИ ПРАВЯТ НА ДРУГИТЕ ХОРА И НАРОДИ ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ ТРОЙНО НА ГЛАВИТЕ ДО 9-ТО КОЛЯНО ...ДА БЪДЕ!!!

74

славянин

преди 11 години

Тези, които извършват подобни атентати не са бунтовници, а ТЕРОРИСТИ! Крайно време е световните ''демократи'' и ''демократизатори'' да си прецизират терминологията! Ама не им изнася!

73

bg

преди 11 години

Tezi eksplozivi sa 4ast ot anglo-amerikanskata nevoenna pomosht za opozicijata.

72

bg

преди 11 години

CIA e suzdadeno sus sudeistvieto na oceleli germanski nacisti.

71

bg

преди 11 години

A koga 4e stane jasno 4e opozicijata stoi zad atentata?Kato pootihne slu4aja li?

70

Анонимен

преди 11 години

"заяви директорът на правозащитната организация Рами Абдел Рахман."За информация - това е единия от двамата членове на тази организация - другия е секретарка/преводач.и от тази така голяма организация, базирана в Лондон идват над 90% от информацията за Сирия, която се публикува по правилните новинарски агенции

69

Kreti

преди 11 години

Сега какво 125 Сирийци са статистика , даже не казват ЧЕ СА УБИТИ ОТ ДЕМОКРАТИТЕ НА САЩ , ФРАНЦИЯ И КАТАР (невино само с половин уста)Ако бяха убили 3ма-4ма евреи щеше да има патардия до бога, а сега 125 човешки живота за статистиката само.САЩ , ФРАНЦИЯ ИЗРАЕЛ И КАТАР - *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

68

muncho

преди 11 години

В Сирия видях християни-войници и сунити-войници, които носеха тениски с надпис Башар, ти си в сърцата ни. Двоен стандарт на Америка и Европа, това е Сирия. Това дори Бенямин Нетаняху го каза-ООН и Европа има двоен стандарт. В Сирия се говори, че има и голям приток от калени във войните военни специалисти от Иран и Ливан.

67

Анонимен

преди 11 години

Диваци , всички мисюлмани са такива. Уж мирна и кротка религия а им дай терор и убииства. *** *** негодна за нищо.

66

Анонимен

преди 11 години

Религията на мира в действие.. Арабелите отново в най-добрата им светлина- бий по цивилните и викай "Аллауакбар"... Между другото снощи гледах "Време разделно", много хубав филм.

65

защо няма мир

преди 11 години

Ако има мир и разбирателство в района как ще се постигне "Велик(не)Израел"?

64

Анонимен

преди 11 години

Башар, мачкай турският башибозук !!!

63

muncho

преди 11 години

Башар Асад е по-добрата алтернатива за Сирия-другата е неясна-ислямска, протурски ориентирани и уахабитска секта. За съжаление времената са други и Хама не може да се повтори, когато Хафез А. смазва мюсюлманско братство-банда превъртели сектанти от сунитсктото крило на исляма, извършили няколко атентата срещу него. Европа сега подкрепя уахабитите и Ал Кайда, както и САЩ, но в последните дни май осъзнават какво ще се случи и бият отбой. Турция е в паника-20 млн. кюрди искат свобода и демокрация.

62

Вирджиния

преди 11 години

Опозицията в Сирия представлява ислямска радикална пасмина събрана от цял свят-Саудитска Арабия, Катар, Египет, Либия, Алжир, Кувейт, Афганистан, Пакистан и т.н.

61

Вирджиния до 73

преди 11 години

Божеее..какъв Младенов...този е невероятен некадърник и провежда адската антибългарска и протурска политика, като застана зад решението за американските ракети в Турция, скъса дипломатически отношения със Сирия и призна терористичната опозиция в Сирия като законна власт.

60

Ало дъртата вещица

преди 11 години

Клинтъница де е да защити човешките права. Или тия загиналите са от лошите на диктатора Асад. Май американската демокрация е много кьорава та не вижда престъпленията на "нашите" храбри момчета