63

до я стреб-60

преди 11 години

най-много крадоха ДПС, опразниха държавния резерв, това значи ли че турчин е синоним на крадец.Запомни ястребе,че българите са велик народ, дали азбука, календар и много други, а турците нищо не са дали на света -освен рязане на глави и гьобеци, те са символ на ориентализ-зма, на мързела.

62

до 71

преди 11 години

Така е,така е тези дето живеят в Китай и Индия са покитайчени и поиндийчени македонци.Нали Сашето Македонски и до там е стигал.

61

Анонимен

преди 11 години

До do 75Да се включа в безсмисления спор - на английски се пише не Higs, a Higgs, името му е с две G-та :)

60

хммм

преди 11 години

само където е ,,хикс,, не ,,хигс,, това е x-boson

59

до ястреб

преди 11 години

Пернат, я кажи в турско ръсят ли американците аерозоли в небето под формата на Кемтрейлс? И вярно ли е, че самолетите ги зареждат в Измир с отрови, преди да тровят България? В това ли се изразява братската ни дружба - да ни тровите повсеместно?

58

до 52

преди 11 години

Излиза, че Джон Атанасов не само не е българин, но и нищо не е открил. Македонците обявиха, че и президентаката на Бразилия е македонка, нищо че баща й е от Габровско, а някои измежду нас предлагат да искаме от всеки, който смее да се зове българин кръщелно свидетелство до девето коляно. И ако въпреки всичко покажат такова свидетелство обявяваме, че няма начин да са открили нещо, щом са доказано българи. Мъча се, мъча се да разбера логиката и не мога.

57

Mаузер

преди 11 години

До ДЖОН АТАНАСОВНачалото на 20-те год. американците обявяват конкурс за обиколка на света със самолет. Асен Йорданов и още 1летец изявяват желание да участват.Стамболийски им отпуска пари за пътни.Те се оказват единственните кандидати. Другия летец се връща а А.Йорданов остава в САЩ.Умира при операция през 1965г.

56

Mаузер

преди 11 години

До бяла лястовица;Ти май не си учил за Крумовите закони. Зада пресече кражбите отсичал ръце.

55

Mаузер

преди 11 години

До За бълг. учени- пр.59 мин.Това остана от комунизма.Те премахнаха естествения подбор зада си живуркат търтеите.Особенно като станех членове на БКП, с топ не можеш да ги мръднеш.Така им мина трудовия стаж. От комунизма останаха и привилегиите.На военните,милиционерите им плащат осигуровките и при пенсиониране- 20 заплати.А на другите -6. Средната пенсия на лекар и инженер/безпартиен/ е около 300 лв.

54

За бълг. учени

преди 11 години

Такива има. Във всяка област се намира по някой или по няколко човека, които вършат нещо полезно. Но поне пет пъти повече от тях са търтеите, които бюджетът хрантути със заплати на научни работници. Може да са малки, но са заплати - тече и трудов стаж, и осигуровки /за сметка на данъкоплатеца/. Трудно ми е да изчисля какъв процент от търтеите са и завистчии, които организирано пречат на онези, които работят качествено. Ако този проблем не бъде решен, науката ни ще е БОЛНА.

53

Зяпач

преди 11 години

До ПредложениеА колко мислиш че получават физиците в БАН?За тях 500 лв. заплата е позната до болка история още от "зората" на родната демокрация!!

52

Анонимен

преди 11 години

Българинът работи даром за човечеството. За нас е важно, че създаваме, а за останалите е важно да го патентоват. Мисленето при нас е на много по високо ниво. Невъзможно е да се разбере от другите нации, които преоткриват неща, известни на българите преди хилядолетия.

51

фд

преди 11 години

Ние ще запомнием епохиалното намаление на парите за наука в България, както и съмнителния конкърс за финансиране през ФНИ. Позор!

50

Хъмн

преди 11 години

Някой току що ме цунзурира, като използвах думата "***". Която си е официална по принцип. Това е все едно да цензурираш думата "Татуиран" и описва характерен белег върху физиологията нанесен съзнателно по желание заради модни или в случая религиозни съображения. В същото време никой не цензурира Ястреб задето ме обижда наричайки ме "крадец" на етническа основа, което си е сериозна обида, понеже е обвинение което не отговаря на истината.

49

До Ястреб

преди 11 години

Върви да обгрижваш *** на Султана. Кво се вреш в тоя форум. Няма ли по-готини турски форуми като толкова се кефиш на смрадливите?

48

Спонги

преди 11 години

До до 59Ха ха ха ха ха . Четат и Димов, и Талев, и Радичков. А стихът на Ботев "Тоз който падне в бой за свобода, той не загива " е изписан насред Лондон.

47

9667

преди 11 години

59 - Надали сам си вярваш на глупостите, де си ги надрисал! Не знам как е било по времето крумово, но знам, че в днешно време "българин" е синоним на крадец!

46

до 59

преди 11 години

Това е народа, който ще покори света!--Е, за 1300 години засега нищо не са направили. Ще почакаме още 1300 години и ще видим. Много сме горди с азбуката, но досега не сме написали нито една книга с тази азбука, която да се чете по света.

45

бяла лястовица

преди 11 години

В летописите по времето на хан Крум пише: "Българите са най-силния и честен народ на Европа. За тях пороци като кражба, лъжа, мерзост, измама и подлост не са познати! Цели градове и области доброволно се присъединяваха към мощната им държава и биваха посрещани с почести и уважение. Това е народа, който ще покори света!...И днес смело и твърдо вървим в тази посока!?...

44

Ястреб

преди 11 години

Пак новина с тенденциозно заглавие! След години ще четем, че проектът ЦЕРН е изцяло творение на българските учени. Подобно на мита, че българин е създал компютъра! :-)