179

муспи

преди 11 години

Каква досадна случайност! Когато се унищожава българската нация, изплува българомакедонския конфликт? Отстрани изглежда че го правят евреите - а кога само се е чуло евреи да се бъркат в чужди работи?

178

weeda

преди 11 години

разделяй и владей ний са караме а кукловода ни са смей

177

българин

преди 11 години

Aве хора!Неразбираме ли,че тези македонци,които се мислят за антични,а не за българи и които ни плюят от както са проговороли,не трябва да ги галим с перо!!!Те както преди,така и сега само ни обиждат и провокират!Дайте малко по-твърдо да се отнасяме!Те не са нашите братя за които всички говорим!Да има такива от тях,но те не са болшинство!!!Според мен трябва на всяка една тяхна стъпка да ги спъваме!Не трябва да се оставяме да ни обиждат пред целия свят и да ни наричат татари,а българките к...и!!!Това е под достойнсвото на всеки един от нас!!!Сега те са еничари и това трябва ние да го приемем и да се отнесем по-подобаваш начин с тях,за да им дадем урок!!!Стига с тези мили чувсва и думи!!!Това е в миналото!!!Всички виждаме техните коментари в интернет!!!Изобщо не са братски!!!Така,че нека "с техните камъни,по-тяхната глава"!!!

176

Венелин

преди 11 години

На вниманието на dnes.bgДържава Македония няма от хиляди години!Ако става въпрос за една държавица в югоизточния край на България, името и е Фюром, а гражданите и трябва да бъдат наричани фюроми!

175

WhatTheЦвък

преди 11 години

Македонци ли?!! Какви макета сте вие бе!!! Някои от вас знаят кои са и какъв им е произхода ... а тези дето плюете ... сте нищо и никакви Албанци!!!

174

WhatTheЦвък

преди 11 години

Само не знам колко трябва да си ***, хем да ти се казва "не пикай срещу вятъра" и вие макетата продължавате да го правите и то все по-упорито! Стойте си там и се конгломерирайте с албанците и сърбите .... някак си!!! Този който се е писал "Апостол" ... започвай да се молиш на Аллах Македонски заедно с Албанците че ако те пипна ще те покръстя в правата вяра!!!

173

ЕДНА БЪЛГАРКА..

преди 11 години

абе хора не се ядосваите. СПОКО..няма мякедонци в македония там само..ама само сърби и мюсулмани...маи им казваха шиптари...не сам сигурна...та тези които плюят българите и провокират не са македонци.. те са само хора с македонски паспорти.. 4ужденци родени по тези места,,, за сажаление има и малко балгари на тях пожелавам .. много..много...живот и здраве любов и смелост през 2013..и дано тя да баде мирна и успешна..

172

Апостол

преди 11 години

*** да ви ебам мамата грчка!!!

171

Петрич

преди 11 години

До Тежок срам за васАве баймак. В България не живеят никакви граждани, потомци на някакви си "македонци" от Егейска Македония, както и аз не съм "македонец" от Пиринска Македония, български гражданин. Престанете с тия глупости. В България "македонци" няма, има няколко сърбофилски *** на заплата от БРЮМ и УДБАта на Белград. Точно с тоя подход ще видите ЕС и НАТО през крив макарон. По твоята извратена логика и Плевнелиев е македонец...... Не случайно човекът се обяви срещу вас.

170

Анонимен

преди 11 години

макетата не желаят да влязат в европа. ние им казваме, че ще ги подкрепим ако забравят езика на омразата и 4 дни преди това не ни бомбардират н нова вълан на агресия. това не е случайно. те просот не искат да влизат без Сърбия.

169

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 204:Няма лошо да няма буфер. Стига границата да е на Охридското Езеро ;-)

168

Българин

преди 11 години

Само при официално съгласие с нашата история от тяхна страна

167

Анонимен

преди 11 години

С тази политика на съседите до 5 год. тъй наречената Македония ще се казва велика албания и няма да има буфер между Албания и България.

166

Бай Колю

преди 11 години

Правилен ход на правителството !

165

Анонимен

преди 11 години

В момента най-голямата заплаха за българския елемент в Македония са албанците, но тази заплаха остава скрита.Зад албанските стремежи към завладяване на македония стоят САЩ и Запада, които създадоха идеята "Велика Албания".

164

Тежок срам за вас

преди 11 години

Да се засрамете Бугариа, се продадовте на грците кои протераа стотици иладници македонци од Егеска Македониа минатиот век, а кои денес живеат во Бугариа. Се радувате на несреата на други.. За грев на сите тие протерани македонци и нивните потомци кои денес се граани на Бугариа. Ова не се заборава. Ово ден е тежок пресврт во вашата историа, кога пак застанавте на погрешната страна. Тежок срам за Бугариа.

163

Татко

преди 11 години

До 199. На мамицкото ти у пискалото уродлив мацедонец! Вие сте едно побракано племе ,дека е с целата си кръв и история БЪЛГАРСКО! Да ви йебем целата фамилийка! Скапани комунисти югославенски! Вардаро ке бъде шиптарски скоро! А вие ке бъдете една антицка история! МАКЕДОНЦИ = ПРОМИТИ МОЗЪЦИ = ПРЕДАТЕЛИ !!!! СМЪРТ!!!!!!!!

162

asparuh-makedonski

преди 11 години

eeej bugari znaci sega i na grcite ke im go dudlate,posle *** i stalin sega i na grcite im dojde redot,navistina me razocaravte sepak kakvi takvi ve sakav -ama sega posle ova znaci se bilo vistina sto se zboruva za vas-dvolicno i licemerno rusko-cigansko pleme

161

1903

преди 11 години

Д-р Ж. Желев: Така не се прави Това е грешка, така не се прави, каза първият български демократично избран президент д-р Желю Желев пред БГНЕС по повод решението България да не се съгласи да бъде определена дата за започване на преговори с република Македония за присъединяване към ЕС.Според него по този начин страната ни се смъква до нивото на Гърция, която блокира Македония за НАТО и ЕС единствено заради името. Това не значи, че трябва да подминаваме, когато по адрес на България се говорят лъжи и измислици от страна на управляващите в Македония, допълни д-р Желев. Но това е друго, а подкрепата на Македония за еврочленство е и българска отговорност, категоричен е президентът, който първи направи всичко възможно България не само да признае първа Република Македония, но и да лобира за признаването й от Русия, Турция и други страни преди 20 години. /БГНЕС

160

МКД

преди 11 години

има нормални хора при васnews.bgnes/view/1052346