41

"Хейтър"?

преди 11 години

На тоя Нейков по физиономият аму е изписано, че е гаден *** ненаял се.Също така, без да знам нищо за миналото му съм убеден, че е изпълзял някъде от структурите на МВР. Гаранция е имал някакъв чин - минимум майор. Не може да ги сбърка човек такива полицейски номенклатурчици. Все едно са болни от синдром на Даун, всички имат някак еднакъв облик.

40

до 34

преди 11 години

"Ще ги смачкам със 125 депутата" ....каза Кунева пред стотина събрали се човека....Тая не може да събере сто човека да и слушат глупостите а ще събира 125 депутата. *** хумора ! faceradio. info

39

Васо

преди 11 години

Др. Нейков, кризата удари най-работещите от средната класа. Разсипа на някои трудно създадения поминък, заборчня други, създаде страх и безпокойство у трети. Държавата и чиновниците си взимат своето независимо от кризата. Бедните , чиято бедност се дължи на неграмотност, мързел и нежелание за получаване на някакви трудови навици и квалификация си останаха същите. За тях пък има цяла система за подпомагане, която функционира все още. Хайдуците пък богатеят в тая ситуация. А глупаците дърдорят.

38

до гербавите

преди 11 години

ей *** спрете с това комунази щото вашия заспал *** още не си е върнал партииния билет ,както и баща му и вуйчо му, и цецка цачева и т.н и т.н.

37

Анонимен

преди 11 години

Да го духат и Гр Ганчевци на които им беше "зле" при Станишев та докараха Тиквата да им ВЗЕМЕвсичко.ЧЕСТИТО балъци.

36

Анонимен

преди 11 години

Да го духат бедните *** които гласуваха за Тиквата!

35

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен ТИ СИ ГОРД СИН НА ДЕДИТЕ СИ СИГОРНО СИ ДОЬНМЕ С ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ БИЛИ 800 ГОДИНИ ПОД РАЗНО ПРЕСЪСТВИЕ

34

До 37-ми - галфон

преди 11 години

А бре, *** ти оти фърляш човечецo на лъвовате, като му поръчваш да мачка комунистите, тоест да мачка ГЕРБ. Имаш ли акъл, бре! В едно си прав обаче, че БЪЛГАРИЯ ИМА В МОМЕНТА НАЙ- СОЦИАЛ-ИСТИЧЕСК(Н)ОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД ПРОМЕНИТЕ.

33

Consultant

преди 11 години

Ей, КРАНДЖА, не се прави на интересен, ако на тебе бандата ти е прехвърлила муфта и ти не усещаш кризата, с която ни баламосват управляващите, то за честните хора тя е доста осезаема, *** и преброй, по колко души умират на ден, виж (въпреки че много добре го знаеш, защото си съучастник в обира) кой и как печели за сметка на доведените до просешка тояга 50 % от населението, виж също, че прокламираните със слонски рев реформи само деформират всичко постигнато от България, защото обслужват отвратително нечестното богатство у нас (чуждестранна оценка), виж, колко е нечовешко всичко около нас, а най-вече гнусният живот на богаташите и подлизурките като теб. И не заплашвай хората със съветче-та, щото който меч вади от меч умира, глупава селска муцуно. Не правиш услуга на ГЕРБ и те ще се заинтересуват от теб, защото ги КОМПРОМЕТИРАШ. И твойто голо д-*** ще мачка таралежа. Защото някои от грешките на ГЕРБ, за които хората ги намразиха, след като преди 4 години с възторг ги избраха, се дължат на това, че нечестни, алчни, неграмотни (дори в манипулациите с процентите) гадове ги налазиха като термити, а те им се предовериха. Но ... всеки трябва да има ум в главата, а висшите ръководители трябва да препрочитат приказката за лековерния цар. Съветче!

32

Анонимен

преди 11 години

Радвам се, че СТРАНДЖАТА е отново сред нас, това е изключително полезно за по-слабоумните коментиращи.

31

Кофа

преди 11 години

С тия свити очички И. Нейков на българомразец ми прилича .Вярно ли е...??

30

ГЕРБ ще са смачкани

преди 11 години

Кунева за ГЕРБ: Ще ги смачкам със 125 депутата, ексклузивно интервю на Пръмовасамо вfaceradio. info

29

Анонимен

преди 11 години

Само да напомним на г-н Нейков, че по негово време бе направена пенсионна реформа, която превърна голяма част от пенсионерите в крайни бедняци. Да припомним и това, че последващите правителства от различни разцветки задълбочиха кризата за пенсионерите.

28

Анонимен

преди 11 години

А сега какъв ни го вкарват с новата единна сметка за НАП не е истина. Интересно защо в този червен сайт няма нищо написано за това. Сигурно защото трябва мине по терлички.

27

лот

преди 11 години

29, радвам се, че си се засегнал и познал в това, което съм написал. Все пак то е написано точно за такива като теб. А ако търсиш примери за простотии и отчаяни опити за оригиналничене, всяка новина с етикети "Бойко Борисов" върши работа. Така да се каже, в тези новини плана за простотии и отчаяни опити за оригиналничене е винаги преизпълнен, като стриктно се следват светлите практики на Тодор Живков - комунистическото гуру на другаря Борисов.

26

анонимен

преди 11 години

кризата удари бедните ами те са винаги в криза

25

До лот

преди 11 години

Е такива простотии и отчаяни опити за оригиналничене, скоро не бях чел.

24

Анонимен

преди 11 години

STRANDJATA- AGENT NA ,,BSP,, !!!!

23

BAY FES

преди 11 години

STANDJATA E AGENT NA ,,BSP,, - RABOTI TAYNO ZA TQH

22

лот

преди 11 години

Единственото, което герберастите могат да дадат като надбавки на пансионерите е кофа нискокачествен асфалт за магистрали и едно кило бойкоборисовски простотии. Последователите на мутра с коефициент на интелигентност под 10 могат да бъдат наричани на галено "тиквочи". Азиатският манталитет на Близкия Изток и Средна Азия с цялата си простащина и хитреене на дребно е дълбоко залегнал в гнусните душички на гласоподавателите на ГЕРБ и техните лидери. Да си най-беден и корумпиран в ЕС и да си горд от това, да живееш в полицейска дъжава и да се чувстваш щастлив, показва не само липса на мозък, но и манталитет на бяла мириносова овца, другари герберасти.