169

хаха

преди 11 години

ако македония спре тази антибългарска кампания как ще се родят техни Бойковци или Сидеровци?!

168

Анонимен

преди 11 години

NAI STARITE DAJAVI V EVROPA OT 1300 GODINI NASAM S IMENATA SI OT TOGAVA DO SEGA SA ... BULGARIA... I ...SARBIA.. ne e imalo Anglia,Fransia,Germania,Rusia,Ispania.....OT PREDI 600, 700 GODINI IZLIZAT TEZI IMENA....

167

до 191

преди 11 години

това е резултат от просташкото образование през демокрацията брато. А обезбългаряването на Македония се дължи много повече на националните катастрофи отколкото на кратката кампания на БКП през 46-48 година не го забравяй, чети историята а не папагалствай глупости.

166

Маке

преди 11 години

Как да го спрефме? Така ке си загубиме ИДЕНТИТЕТОТ ВО ИСТОРИJАТА. Грците и бугарите и србите ни барат историските фундаменти.

165

някой

преди 11 години

"31 на сто от участвалите в изследването се затрудняват да изразят мнение" - ето, това е резултатът от продължилото 45 г. антинационално нихилистично комунистическо управление + 23 г. антинационално нихилистично демократическо управление! Хората не знаят елементарни неща. И защо се сърдим на македонците, когато по неграмотност не сме много по-далеч от тях?

164

Атака

преди 11 години

И с какво са национални предатели?Подполковник Борис Дрангов е предвождал македонски отряди през 1-та световна война, които са се били за майка България. Проблема е, че и те така са казвали, но ние така и не успяваме да им помогнем. Знаеш ли как са се отнасяли с хората с българско съмосъзнание там? Виж малко за Прелич и Мара Бунва.

163

оффф

преди 11 години

абе ти дето се пишеш "Атака", беломорието ни е било по-ценно от тъпите продажници македонците! Макетата са национални предатели!

162

Атака

преди 11 години

Целта на това говорене от сръбската номенклатура в Македония е точно тази - да настрои македонците срещу нас и обратното, нас срещу нашите събратя.Не допускайте това да става, каквото и да говорят!

161

урод!

преди 11 години

Български войници са умирали за да може тези *** да бъдат свободни. Заради тях губим беломорието и добруджа. С това ли се отблагодаряват?!Сърбите ги спукват от бой - и се получава накрая така, че поробените българи в Македония сега симпатизират повече на поробителите си Сърбия и Гърция.

160

Атака

преди 11 години

Македонците са БЪЛГАРИ, а анти-българската кампания се води от сръбските мекерета, затова не трябва да прецакваме другите братя българи, заради сръбската номенклатура!

159

гост

преди 11 години

След всичките глупости, които изговориха по адрес на България и нейната история, не е достатъчно само да спре с тази политика. Необходимо е да направи конкретни стъпки в сближаването между нашите народи и честно да се кажат нещата, такива каквито са.

158

Македонец=Българин

преди 11 години

Единствено и само когато Македония се върне в пределите на Република България!

157

BAY PANDEL

преди 11 години

T,N, ,, MACEDONIQ,, E 4AST OT ZAPADNA BULGARIQ. TAM JIVEQT BULGARI I MALO SHIPTARI

156

Анонимен

преди 11 години

И какво ако влезе Македония във ЕУ, голям праз. Се докато хората се карат помежду си така нищо няма да стане от тези държави на Балкана. И Тази антибългарска кампания в МК и антимакедонска в БГ се измислени и ги правят медиите и политиците, а хората мислят че се мразим едни с други, се докато не си намерят приятели македонци или соодветно българи и си променят мненията . И да влезне МК в ЕУ ще е същото като в БГ пак глад, корупция и безработица!!! Аз съм Македонец и би му казал на Орце: Брат треба да са тутори како они на нас така и ние на нив само така е се оправиме и ние и они и сите народи на Балканот !!! Верува има како да се учиме едни со други!!

155

до Орце

преди 11 години

А бе *** сръбски,какво правиш в България и в български форум.Тъпотиите си пиши във вашите форуми,не се бъркай в нашите,в които условието е да се пише на БЪЛГАРСКИ.Неразбраното ти бръщолевене е агресия спрямо една суверенна държава и нейните граждани,която ,за товой ужас, е член на ЕС. Марш в Сърбия,провокаторче!

154

maroki

преди 11 години

Македония-врата на Албания към ЕС.

153

1

преди 11 години

Косово е Сърбия,Македония си е България - това е

152

532

преди 11 години

Мен никой не ме е питал,аз съм против Македония където и да било.според мен :когато един македонец се изкъпе,става чист българин.Няма какво да забатачваме темата,аз не мога да разбера защо управляващите ги подкрепят и се държат толкова меко с тях????Вижте позицията на Гърция за Македония.

151

Василевски

преди 11 години

Познавам до болка тези същества македонски.Това е една зомбирана нация обладана от наполеоновския синдром,наплашени до смърт от "специалците"/тайните служби/.На тия не трябва да им вярваме нищо и на никаква цена.С тях само черно на бяло и нищо на дадена дума.Вярвайте,че управляващите им не искат да влизат в Европа,защото съзнават,че идеологемите,с които управляват ще им се размият и това ще ги обезличи-

150

Анонимен

преди 11 години

Какви са тези измислени държави Македония и Югославия?!Я да се възстановят границите от преди Ньойския договор!