46

Анонимен

преди 11 години

Е, де да я имаше същата нетърпимост и към пияните шофьори направо на петилетка по една катастрофа би имало итя ламаринена би била.Да ,ама не!Познат полицай ми сподели,че на този дето го кара за алкохолна проба 11 пъти е хващан да кара пиян.Добре е да се постъпва съвестно,но към всички,а не избирателно.Ако си шофьор-довиждане,ако си Ставийски-бягай се пързаляй в Русия,а пък ако си доктор-ела,че и наказан трябва да отчетем та макар и само един.

45

savest, molia

преди 11 години

NE MOGA DA PROUMEA KAK IMA HORA DA ZASHTITAVAT TOZI INDIVID, PIAN na RABOTA,SLED NEGOVA NAMESA -SMART. NEDOPUSTIMO E TAKOVA MISLENE ,i VMESTO VSICHKI DA SME SRESHTU TAKIVA OTREPKI NIE OTNOVO SME 50/50. NEMA DA E LESNO IAVNO OBEDINENIETO S/u ZLOTO OBHAVANALO BG. NULA TOLERANTNOST kam PRESTAPNICI, dori i LEKARI, TOCHKA>

44

Анонимен

преди 11 години

Преди време потелевизията гледах как спешна помощ в Рим участва в антитерористично учение.Беше съобщено,че участват 750 екипа.Значи на работа в момента са останалите поне 250.Извода е ,че град Рим с население около 8 милиона има 1000 екипа за спешна помощ.У нас в България те са около 350-390.Както виждате в пъти по малко са.Нека хората които имат повод за недоволство да го изразят пред управляващите,а не пред работещите от СМП.

43

Анонимен

преди 11 години

През лятото като се напълни града с туристи не им достигат екипите и привикват от другите ЦСМП-та лекари и фелдшери да работят.Е,това лято май ще им трябват не свещи да ги намерят,а морски фарове.Апък на уволнения може и добро да са му направили,понеже работата е тежка и жестоко неблагодарна.Работа във Варна,София и Пловдив се намира и най вероятно той ще си намери и по-лека и по добре платена.

42

Анонимен

преди 11 години

taq ve4er mnooooo lekari vav toq forum mai mai be q iskaraite 6lokovicata i ne se 6lqite po forumite kat muxi bez glavi tuku vij ste izpusnali nqkoi pacient itoi ozdravql

41

Анонимен

преди 11 години

Имам само един въпрос - някои от вас умници има ли медицинско образование, че да говори за лекарска грешка и знае ли какво е масивен инфаркт? Като нямате представа спрете да коментирате, защото се излагате!

40

Анонимен 2

преди 11 години

Забелязвам, че всеки който е написал мнение срещу лекаря, че е виновен и трябва да си понесе вината само минуси сте нацъкали.Разбирам колко *** народ има в тази държава!Отказвам се да пиша направо.После защо държавата ни е ***.Манталитета ви е като на маймуните в Африка!

39

..

преди 11 години

Заслужава адмирации (и прошка) за това че си е признал и е поел последствията. Няма как да обясниш на някой общак какво е да си лекар, ще има негативни коментари, много ясно.

38

Тихомир Томов

преди 11 години

Вече е назначен в медицинския пункт за почетен председател на ВИНПРОМ !

37

DEVIL-JIN

преди 11 години

*** в бели престилки вместо да цъкате минуси на справедливия гняв на Българските граждани за вашите престъпления,се замислете какво вършите и на къде сте тръгнали,толкова ли достойнство не ви остана в *** ви ***.

36

бай Ганьо от EU

преди 11 години

Защо го уволнихте човека?Да се пие и псува по време на работа е нормално в България.

35

Анонимен

преди 11 години

malko mu e

34

Анонимен

преди 11 години

След като е уволнен вече няма да има масивни инфаркти,нали?

33

hes

преди 11 години

След като е уволнен може ли ече да о бият?

32

Анонимен

преди 11 години

zatovali li sa zdravnite osigurovki piqni lekari da ni ubivat bravo bravo milioner4eta stanaxa i se vav racete gledat xorata za pari

31

Анонимен

преди 11 години

Ама какъв лекарски съюз, какво самосезиране, какво разследване....защо всичко е толкова малоумно тромаво, а смъртта е толкова бърза ??? Доказано ли е на момента, че е пил - доказано е - ами директно аут, да ходи да бърка кереч и близките на починалия да го съдят до дупка

30

Анонимен

преди 11 години

Докато няма закони с които да бъде съден и да лежи в затвора лекар причинил смърт или увреда ,до тогава всичко е само на приказки. Ще го уволнят от там ,а той ще иде другаде и пак ще прави същото... Освен ефективни присъди трябва да има и отнемане на лекарска практика от година до пълно отнемане според простъпката. Само така ще има *** от наказание ,защото явно на нашите лекари (а и не само на тях) ,морала и хипократовата клетва нищо не значат!

29

Анонимен

преди 11 години

"След смъртта на Франсоа" вече по-продавана от Маркес.Премиера за Варна на 17.12.2012 от 18.30 във Фестивален и конгресен център (книжарница Ciela).mobilis.bg/articles/view/62722

28

Лекаря

преди 11 години

Е не е голяма загуба, отивам на село,там хората плащат в натура - я кокошка, я бутилка вино и ракия, я буркан туршия, поне от глад няма да умра а и ще ям само екологично.

27

Анонимен

преди 11 години

"......УВОЛНИХА ...ЛЕКАРЯ..",.......ВРЕМЕННО !