21

Анонимен

преди 11 години

Да,разбира се ,че нямате какво да кажете. По-лесно да нацвъкате минуси,което обаче е доста красноречиво за вашите умствени способности. Мълчанието е знак за съгласие,а минусите и мълчанието са силно красноречив знак,че няма какво да кажете и ако изобщо кажете нещо,то ще е банално,слабо аргументирано и предубедено. Но аз не смятам повече да водя спор и дискусия с простаци, по-лесно ще науча шимпанзе да играе шах!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Не съм свикнал да ги виждам облечени.

19

Анонимен

преди 11 години

*** RiotЕдната бременна в 9 месец прави секс на публично място в знак на протест а за капак се оказа ,че е с разрешение за постоянен престой в Канада Другата си навира замразено пиле там от където излизат децата Третата ,четвъртата ,петата ,кой взел пари ,кой друго .В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА нямаше да им се размине подобна гавра в църква В Финландия ,Германия Италия ,САЩ ,навсякъде щяха да получат от 2 до 3 години ЗАТВОР Има изследвания дори на Дойче веле за това ,защо не го напишете

18

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

НИЕ СИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ... ЦИРКАДЖИИ В ПАРЛАМЕНТА...

17

Влади-Мир

преди 11 години

Слово-слагателите(буквално и преносно) от БТА(в случая), явно не са наясно ,че Светът(т.е. НАС) не е Стинг, Горбачов ,Валенса, Сорос, Хюман раитс уач, Спайдърмен и т.н. Слово-слагателите трябва да проумеят, че Светът започва да се обезПАРАЗИТЯВА и идва ред на пост-американската епоха.

16

Анонимен

преди 11 години

moje li golichki hahaha

15

възмутен

преди 11 години

Ами какво по-голямо зрелище от това, че вече цял мандат ни правят на маймуни, обиждат ни, насъскват ни едни срещу други, лъжат ни от сутрин до вечер, демонстрират ни явната си омраза и пренебрежение към всички нас..... какво повече от това може да ни обедини! Такова управление, даже не е и управление, а самоуправство; такова антисоциално и човекомразещо правителство и депутати от управляващите досега е нямало! Какво повече от това може да ни сплоти? Явно нищо!

14

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

"Авторът" на статията (БТА) е пропуснал да спомене, че една от тези сливи недобрулени си натика замразено пиле в едно телесно отверстие...

13

Анонимен

преди 11 години

Когато има зрелище никой не се интересува от каузата

12

Анонимен

преди 11 години

Много генерално е да казваш "французите"... Реално малка част са против гей-браковете - около 20% и то изостанали религиозни,безработни,неграмотни и мюсюлмани. Цивилизованият човек осъзнава че щом двама души се обичат и искат ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ да се врекат във нещо,това не би попречило на никому. Аз самият не мога да разбера на кого биха му попречили гей браковете,как въобще го бърка дали двама човека са женени или не,това отнася по-скоро самите съпрузи - те са обвързани със обусловени от брака права и задължения един към друг,околните какво ги интересува какво става в техният дом и личен живот?!? Някой настървен противник на гей-браковете ще ми отговори ли? Нямате какво да кажете?

11

Анонимен

преди 11 години

И към ква кауза могат да ни привлекат полуголи мадами ?Луди ли сте бе ?!

10

до 11

преди 11 години

да, ама като се бяха съблекли в Париж по време на протестите против гей-браковете, французите ги ступаха. и съм сигурен, че парижани са по-наясно с "европейските ценности" от Бг провинциалистите с объркани представи и критерии

9

ceci_

преди 11 години

Давам безплатна идея - нека привържениците на протестите на фемен направят нещо... примерно първата гей-оргия пред президенството, против пиратите в аденския залив. Мисля че каузата е справедлива и протеста е уместен. Ако може само да го спретнат преди 20:00ч. за да може да ангажират по-сериозно умовете на подрастващите.. от което разбира се зависи пиратството!

8

до 8

преди 11 години

Ами това е начинът да ти се обърне внимание. За да успееш трябва да си дързък и провокативен...какво лошо има в това старчета скучни...айде марш да гледаш турски сериали и недей дава акъл на младите...

7

Анонимен

преди 11 години

Феменките са готини,свободолюбиви момичета,бунтарки и различни...А пък вие си ги плюйте,закостенели *** ***...пийте си ракията и си бийте жената и децата,то за вазе нема оправия.

6

Анонимен

преди 11 години

Интересно,всички които протестират по цици,се приемат за много шик и актуални.Каузите им се подкрепят,имат медийно внимание,снимки и други.А ако някой излезе и протестира по куйец,дали ще впечатли медиите?Що за дискриминация е това?

5

Анонимен

преди 11 години

Хората се борят за свобода бе,какво лаете...Ами отивайте да му ядете на путин краката и си трайте... Фемен се борят срещу олигархическата власт в Украйна,срещу насилието над жени,срещу половото неравноправие,срещу цензурата и ограничаването на свободното слово. А вие какво направихте?

4

Я!

преди 11 години

Смайваща снимка е поместена към тази статия!!!Каките от ФЕМЕН протестират в Париж без да разголват гърдите си! Това не е в техен стил. Какво ли са искали да кажат?

3

ceci_

преди 11 години

Моля автора на статията да напише по памет пет парчета на "Три от пънкарките (Надежда Толоконникова, Мария Альохина и Екатерина Самуцевич) бяха арестувани. "

2

Анонимен

преди 11 години

Каквито и да са протестите разголени или не БРАВО ВСЕ ОЩЕ има хора на които им пука! Ние сме на това ниво защото се оставаме да ни тъпчат и да ни пълнят главите с чалга и лъжи! Трябва ли да мълчим когато някои гладуват а други се чудят как да си харчат милионите ? Надявам се някой ден да се роди човек като Васил Левски и да поведе този смачкан народ !