302

Dolmaze

преди 11 години

До АнонименВ Литва зимата не е броени дни, но и там има такава забрана. И изпълняват хората, излизат, пушат и се прибират. Дори и на обществено място на открито, като спирка, парк, пушачите питат дали няма да пречат, преди да запалят. А в нашата страна бай ни *** си дими, дека си сака.

301

гост

преди 11 години

Много лицемерни думи...струва ми се, че ако в действителност се грижеха за здравето на хората, просто се спира производството и продажбата на тютюневи изделия и толкова....но май ДДС и акциз в хазната са по-важни.

300

браво

преди 11 години

Браво на Атанасова !

299

Анонимен

преди 11 години

Компанията сме двама непушачи и 4ма пушачи.Не сме спрели да ходим по заведения, в момента ни е приятно, че не миришем на труп като се приберем по къщите. Пълти глупости са, че заведенията били празни. Пълни са та се късат. Хората няма да си останат по къщите заради това, че някъде не се пушело. Единствените причини да не се ходи е липсата на пари.Стига слушахте лобистите и мутрите как им паднал капитала.

298

yann@mail.bg

преди 11 години

До Христо: Ей, многознайко..сестра ми почина от рак, без да е пушила или да е стояла редовно и често в компанията на пушачи. Като не си преживял такава беда не говори наизуст. Тогава ще разбереш и реалността на нашата здравно осигурителна система. Знаеш ли какво е пациент в терминален стадий? Дано не знаеш..На всички, които "мислят" като теб ще кажа следното: Много отдавна е установена връзка между раковите заболявания и изгорелите газове от дизеловите двигатели. Да се спрели производството им?

297

Христо

преди 11 години

Уважавам пушачите ,които са против махането на забраната.На другите мога само да им кажа ,че рака и простотията са неизлечими.Да го д*ха.е драги пушачи.Тровете се сами не тровете хората ,които не желаят да пушат.Какъв пример давате на децата.

296

ОЗАДАЧЕН

преди 11 години

До АнонименТО ГЕРМАНИЯ СИ ОТВОРИ ЗАТВОРЕНИТЕ АЕЦ И БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, А ФРАНЦИЯ ОТКАЗА ДОРИ ДА ОБСЪЖДА ЗАТВАРЯНЕТО ИМ !!!У НАС ЕВРЕИКИТЕ Н.МИХАЙЛОВА И КУНЕВА-ПРЪМОВА ГИ ЗАТВОРИХА ИЗТЪРГУВАИКИ ГИ С ФРАНСЕТАТА ЗА ДА ОТВОРЯТ КЛИАНТЕЛА НА РУМЪНСКАТА-ФРЕНСКА АЕЦ !!!ПАК БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ И СИ ПРИБРАХА КОМИСИОННАТА-И СЕГА ДОРИ НЕ СА В ЗАТВОРА, А В УКРАЙНА ОСЪДИХА ПРИМИЕРА ЗА ПОДОБНО ДЕЙСТВИЕ НИЩО, ЧЕ И ТАМ Е ЕВРЕЙЧЕ !!!ТА ВИЕ ИСКАТЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕДНИ ЦИГАРИ !!!У НАС ЕБ..Т И НЕ ПИТАТ НАРОДА ?!?!?

295

1984

преди 11 години

Много загрижена тази министърка за това дали пушим, или не, същевременно хора умират в линейки поради безхаберието на лекари, деца биват убивани във фризери, хиляди загиват поради лекарски грешки и алчността на лекарите. Но, тази министърка счита, че най-големия проблем на така нареченото здравеопазване в България е тютюнопушенето.Считам, че първо трябва да подобри работата на медиците, отношението им към пациентите, редовните доставки на скъпи медикаменти, профилактиката и тогава....

294

тити

преди 11 години

много загрижена таз министърка за нашето здраве бе .най добре да си има две зали и всеки да си прецени къде ще влезне. като си толкова загрижена за здравето на хората си оправи здравното министерство че хората *** като пилци

293

Анонимен

преди 11 години

ДО ПЕПА - спането, храненето, дишането и всичко друго отнема време.Доживяхме и отрицателни заплати.!!!

292

Пепа

преди 11 години

До мат"рял - Защо да слуша, та той не разбира какво говорят!

291

Пепа

преди 11 години

До Костов Всички пушачи с по-ниски заплати. Пушенето на цигари отнема работно време.

290

мнение

преди 11 години

Референдум, а не административен диктат и каквото кажат 50%+1.Тая *** да си ходи - толкова е глупава че просто нямам думи.Лекарите ни избягаха, хора *** като мухи по болниците поради липса на консумативи, бременни и акушерки се заразяват с десетки пак заради същото, атая се опитва да ми дава акъл как до се утрепя [с цигари, с дрога или с кола] Идианците са го казали преди 2000 години - ДА ИЗПУШИМ ЛУЛАТА НА МИРА

289

Восък

преди 11 години

Много важно че не ще да го подкрепяВота ще покаже

288

Подкрепям забраната

преди 11 години

Браво, министър Атанасова! Не отстъпвайте ни на йота. Бойко, в типичен от началото на управлението на ГЕРБ стил, взе да шикалкави! Здравето на хората е над всякакви печалби на бизнеса!!!

287

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 336Ти как разбра, че не ходим? Вече можеш ли да различиш в заведенията пушачи от непушачи?

286

Мартин

преди 11 години

Който е пушач си купува една електронна цигара, пафка си електрониката в заведението, после си пуши нормални цигари , ако иска. А за това,че хората ще се отдръпнат от заведенията си е пълна глупост. В момента масово по заведенията и дискотеките не се пуши,ама елате да видите петък и събота дали са празни :)

285

Анонимен

преди 11 години

До безобразиеИнтересно как в една Швейцария отхвърлиха забраната за тютюнопушене с референдум. Още по- интересно, защо непушачите продължават да не ходят на заведение, след като сега не им е опушено.

284

Анонимен

преди 11 години

То се е видяло, че няма да се стигне до консенсус между пушачи и непушачи. Тази дума дискриминация по-долу в коментарите един човек ви обясни, че не е уместно да се прилага в този конкретен случай. НЕПУШАЧИ, давайте да излизаме и ние да протестираме, против отмяната на забраната, пък макар и след 22 часа. Пушачите са болни хора, на които трябва да помогнем да се освободят от тази никотинова зависимост. Може би ви се струваме агресивни, защото ни е омръзнало да издишвате пушек в лицата ни...

283

нада

преди 11 години

всички пушачи да започнат да си плащат за здравеопазването на ръка откъде накъде ще им се плаща лечението от здравната каса а например болните от хашимото които нямат никаква вина за заболяването си и което им е подарък от чернобил ще си плащат на всеки шест месеца изследванията и лечението защото здравната каса е решила че няма да ги покрива тези изследвания да се спре и безплатното лечение на наркоманите след като имат пари за дрога да си плащат и лечението