1509

АЗ

преди 11 години

призовавам пенсионери пушачи и майки и всички бедни българи да не гласувате за бея Бойко Тиквата и неговите лакеи той ни отхвърля и ние него

1508

Dedo Mraz

преди 11 години

До Гергьовденче,АЗ!

1507

Гергьовденче

преди 11 години

Българските студенти не харесват Бойко Борисов заради куцащата ни образователна система. Работещите и търсещите работа не го харесват заради осигурителната ни система и заради нарастващата безработица. Сега вече и пенсионерите не го харесват. Остана ли някой, който ще гласува за ГЕРБ на предстоящите избори?

1506

милитари

преди 11 години

А за миличките военни по 300 лв на калпак? Обясни ми Бойко що за перверзия е това? излез и обясни в ефир как се е получило като си мнооого отворен по всички въпроси.

1505

дракула

преди 11 години

и това за изказването гледаите да не станем като другите европеиски държави,аз казвам даи боже да сме като тях,защото уж сме наи добре от всички а сме наи големите мизерници в еврозоната

1504

дракула

преди 11 години

има една поговорка,,,,,,,,,,сития на гладния не вярва,а това за продължаването на фискалната политика,---------------имам предложение,дето ще ни мъчат да ни затрият в мизерия по добре да ни разтрелят всичките и да остане в държавата само боико,цецо и симеончо,дянков ще налага данъци на боико а цветанов ще следи дали тои ги плаща

1503

ПЕСИМИСТ

преди 11 години

До АнонименНАДАЙ СЕ КУ..Е НА ПИЯНИ ЖЕНИ !!!ОЛИГАРХИЯТА НА ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ Е ПО - ДОБРА ОТ НАШАТА !!!САМО Е ПО - ПРИКРИТА !!!ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА СА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ГИ ИНТЕРЕСУВА !!!ВСИЧКИ СА *** !!!

1502

Анонимен

преди 11 години

А защо няма пари в бюджета? Къде са парите? За магистрали как има? Ааа, дава ги Европата! Ами, Европата да даде и за пенсионерите! Нека спазва европейските ценности за достоен живот!

1501

варна

преди 11 години

не, на герб ,във Варна се мре ,светофари на по 50 метра ,а дупки на всеки метър ,пълна абдикация на държавата от нашия град

1500

въпрос????

преди 11 години

Може ли някой да ми отговори .Хора които искат да живеят като хора,като европейци ,спокойно ,щастливо ,с добро бъдеще и не са доволни от сегашното състояние на България ги наричат ***. ЗАЩО ХОРАТА КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ГЕРБ ги наричат ***?

1499

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** от снимката няма ли кой да го свитне...

1498

Биографии

преди 11 години

Тези "способните" за всяка епоха си имат подходящата БИОГРАФИЯ.Гледали сме ги как си догаждаха " социалистические , сега станаха изстрадали капиталисти !Голяма *** е това !А новата капиралистка Надежда Михаилова , и тя забогатя като дойдоха на власт . ДЕСНИ - ЛЕВИ - и посредата ОХРАНИТЕЛИТЕ !Какво бъдеще за България ???

1497

Анонимен

преди 11 години

Да *** смотанякът, да ***, понеже е проста кратуна се изтърва, защо не иска да раздаде коледни добавки за пенсионерите, а именно, не гласуват за него. Дай тогава на господата ***, нали според думите на ЦЦ българския народ им е задължен !

1496

Анонимен

преди 11 години

като пак ще гласувате за герб кво се пънете да коментирате

1495

БПФ

преди 11 години

Ние няма да хвърлим боко на свинете, макар той да го заслужава. Ще го турим в затворът, където той ще трябва да живее със 150 лв - т.е. колкото е минималната пенсия. От тия пари ще му се удържа за ток, вода, топло, храна, лекарства - докъдето стигнат. Много бързо ще му се стопи гушата тогава на ***.

1494

Анонимен

преди 11 години

Боко е пу*ка недо*е*ана.Пълен *** със се*суални комплекси зароди малка и неможещо пи*ка.Защо ли го оставят всички жени?

1493

Анонимен

преди 11 години

ЗА КАКВО ИМ СА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ НАДБАВКИ И ДОБАВКИ? НЕКА ДА ИМА БОНУСИ ЗА МАГИСТРАТИТЕ!

1492

makaka

преди 11 години

milichkiq Boko ostana bez elektorat s poz-zdrav pensionerite

1491

марко-1

преди 11 години

Сега пиша третия том на Винету, та дано премиера да го прочете та да е малко по образован като прочете за себеси

1490

пенсионер

преди 11 години

Милички пенсионери,ние сме 2400000,затова само нашите гласове ще стигнат ,да дадем прав път на нашия ''любим''вожд.