11

Анонимен

преди 11 години

Не е за хора със слаби нерви коментара ми, но искам да си кажа мнението.Насила нищо добро не става.Та нима ако някоя жена е изнасилена и след това роди ще е щастлива?Ще обича детето си (разбира се, защото е нейно), но болката и от това, че детето е от изнасилвач винаги ще е в нея.

10

ххх

преди 11 години

Що да няма български еквивалент,красноречив при това "this is so fucked up on so many levels"="*** е поради ред причини "

9

SeoKungFu

преди 11 години

На английски се казва ( няма достатъчно подходяща фраза на български ) - "this is so fucked up on so many levels" !

8

Shark

преди 11 години

Плъни глупости. Клюките ги създават и разнасят точно мързеливите, некадърните и доносниците, и те са насочени към тези, които си вършат работата професионално и съвестно. Причината е чиста завист, клюкарите никога няча да бъдат на високо професинолно ниво и си знаят това. Е някак трябва да се компенсира тази некадърност. И типично по нашенски - да очерним колега, който е по-кадърен и току виж утре станал началник. Ако зависи от мен ще въведа закон, с който се наказва за клюкарстване.

7

Някой си

преди 11 години

Може за повечето шефове клюките да са необходими като средство да знаят колкото се може повече за служителите и работниците си но така те неусетно се превръщат в *** в ръцете на гадни интриганти .Виждал съм не лоши шефове до къде могат да стигнат когато ги плъзнат по тази плоскост.Особено когато използват и секса за допълнително печелене на влияние върху тях.Едни и същи к,рви провалиха петима началници на отдела в който ,,работеха" като прогониха съвестните и кадърните и накрая и шефовете си

6

Анонимен

преди 11 години

Преди 20 години им викахме "доноси", сега явно е по-модерно да ги наричат "клюки"

5

Анонимен

преди 11 години

По-голяма простотия от тази статия не бях чел.На всичкото отгоре и да се насърчавало, Вие нормални ли сте?

4

Анонимен

преди 11 години

Абе,клюки?!Във всяка по-голяма служба има колежки които правят чудни *** и сърбележки които въртят на световно ниво!

3

ясен

преди 11 години

Българина е олимпийски шампион по клюкарство ,защото това е генетично заложено

2

едно донесенийце

преди 11 години

Нон най вече са полезни за малките, но вредни интригантски групички. На свестните служители им е под достойнството да злословят и клеветят.

1

български Очен

преди 11 години

Ние, българските Очени разкрихме, че е полезно да се гъзите на обществени места или да си правите масаж на члена пред много хора. Също така е полезно да си бъркате в носа, и да правите топчета с материала, и после да ги лепите по килима.А да, и също така е полезно като ставате сутрин да проглеждате първо с лявото око и да чувате с дясното ухо, иначе целият ви ден ще е неуспешен.