8

Жени

преди 11 години

Каква чистота, каква мощ на гласа! Благодаря!

7

галактика

преди 11 години

Случайно ако се върнете на тази статия, ето въпросното изпълнение на Хосе Карерас - "Love is a melody." Намерих я в ютуб с красиви илюстрации. Приятен ден!

6

галактика

преди 11 години

до 4 - Става въпрос за снощното предаване "Вива ла музика". Там пуснаха две прекрасни изпълнения на Карерас. Сега обаче не намерих песента, за която писах в предния си коментар, за което много съжалявам. Търсих и в колекция, но безуспешно. В колекция "Любовтае музика, и музиката е любов" съзрях Пласидо Доминго. Допуснах, че може да има нещо общо с това, което търся, но не. Песента обаче много ми хареса. Ето я - "Sings el Jinete"- Пласидо Доминго. Лесно ще я откриете, а и ще Ви хареса....

5

BAY PANDEL

преди 11 години

SAMO ,,BARSA,, , JOSE

4

Оногондур

преди 11 години

До галактика 2Може ли линк към това изпълнение?

3

Анонимен

преди 11 години

"Оперната музика може да помогне на хората в кризата"Да бе, с билет от 100лв...

2

галактика

преди 11 години

Снощи по "Хоризонт" слушах репортажа при посрещането му на летището. После пуснаха Любовта е музика" в негово изпълнение. Много ми хареса, ей сега ще си го намеря ище го чуя пак. Поздравявам Ви с това изпълнение - ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ! И понякога бъдете като исландците от Рейкявик - поздравявайте се все по-искрено, и все по-весело!

1

Анонимен

преди 11 години

Най-жалкото е ,че Гена Димитрова е известна и уважавана в целият свят ,но не и у нас!!!Тук ние си имаме и се кланяме на :звезди" от пайнер!!!