17

емо

преди 11 години

плюят берлускони защото ругае меркел...

16

стоян петров

преди 11 години

Берлускони беше и си остава палячото на Европа. Само на Балканския полуостров има някакъв авторитет. Причината е, че и ние се имаме за мачовци. Досега трябвапе да е в затвора. Има и ефективна присъда. По делото за подкуп и укриване на данъци не беше осъден поради изтичане на давност(познато нали).

15

blabla

преди 11 години

Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:1.Напиши името на човек от срещуположния пол.2.Кой е любимият ти цвят от тези - жълт, зелен, червен, син или черен.3.Първият ти инициал -А-Р, Л-Р, С-Я.4.Месецът ти на раждане.5.Кой цвят харесваш повече - черен или бял.6.Напиши името на човек от същия пол като твоя.7.Любимото ти число.8.Калифорния или Флорида.9.Кое харесваш повече - езерото или океанът.10.Напиши желание.Отговори:1.Това е

14

Анонимен

преди 11 години

Берлускони беше и си остава далеч по адекватен премиер от Монти, колкото и абсурдно да изглежда това. Сега в Италия се вихри рекордна безработица от Втората световна, а сред младите тя е 40-50% като у нас, благодарение на "прозорливата" политика на палячото Монти. Смешно е германците да се правят на "фискални отличници" след като същите постоянно печатат нови евра от началото на кризата, а другите държави притискат за икономии. Дългът им се е удвоил вече само за 5 години.

13

Анонимен

преди 11 години

на тоя му свършиха парите по ***

12

Просто четете.

преди 11 години

Четете преди да пишете.От сайта на ANSA.it. ще научите много за Италия,преди да правите коментари. За Ваше сведение 1 г-н Монти успя да върне от престъпници, обикновени лъжци и корумпирани държавни чиновници повече от 130млд.евро в бюджета на държавата.Запада/Меркел и ЕС/ вече обявиха ,че Италия с Монти няма да има нужда от помощ като Гърция,Испания и др.Но това щеше да е известно на всеки ,който чете преди да пише.

11

Анонимен

преди 11 години

Луд умора няма, както и мислещите се за Слънцето Единствено:)))А пък цирка ще е тотален, ако Италианците пак си го изберат при всичките му изцепки и наглост:)

10

Анонимен

преди 11 години

Не човек, а машина!Евала, Берлоскони! :D

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

Аве Цезар,обречените,те...поздравяват!

8

Външен дълг на Итали

преди 11 години

...Външен дълг на Италия --- почти хиляда милиарда евро ! ! ! И Берлускони беше осъден скоро . .. Сигурно и при него предишните са виновни та са натрупали този дълг. Изобщо само той ще ги "оправи",така като гледам.

7

Мусолини

преди 11 години

Берлускони е пич.Един от малкото останали нееврейски богаташи с реално влияние и истински патриот за своя народ.

6

Тити

преди 11 години

Buona fortuna a Berluskoni.

5

ава

преди 11 години

Е все ми е интересно хора като смятат за незаменими. Видиш ли те не заемат дадена позиция заради парите и властта, а защото в цулата държава няма други квалифицирани. И това толкова им тежи. Направо се саможертват в името на народа.

4

Дарина

преди 11 години

Берлускони ще атакува пак премиерското кресло, а аз пак ще атакувам премиерското легло.

3

Анонимен

преди 11 години

ИТАЛИЯНЦИТЕ И ТЕ СЕ МЪЧАТ СЪС ТУМОРА БЕРЛУСКОНИ

2

Ra6o

преди 11 години

Forca Berluskoni,ti si pi4 napomnia mi za Duche.

1

Анонимен

преди 11 години

Марио Монти е възпитаник на Щатите,поставен на този пост да съсипе Италия.