73

гд

преди 11 години

https://youtube/watch?v=dunKAwRN3P8Понякога си мисля, че Джон Ленън би искал да изпълни песента и по този начин...

72

R.I.P. John Lennon

преди 11 години

Джон Ленън е един от най-великите хора на всички времена.Не говоря само като певец,ами и в много други отношения.От Бийтълс единствено само него и Пол Макартни харесвам най-много лично аз.

71

Анонимен

преди 11 години

Велик и неповторим.Той и Beatles.Навремето свързваха големите изпълнители не само с музиката им, а с начина им на живот, техните послания, вярвания...Интересно ми е в момента какво е посланието на Armin Va bullen например...освен, че пуска музика, а няколко хиляди се клатят с вдигнати ръце???

70

Анонимен

преди 11 години

И Шабан и Ленън са велики, ама за хора, които притежават широта на възгледите;)))

69

Анонимен

преди 11 години

Тази година чух от едно интервю че джон Ленън е убит . "Имаджин че всички си споделяме света , че няма войни ... Ще кажете , че аз съм мечтател ? - но не съм само аз ! "

68

Месия- жена

преди 11 години

За щастие вече не ни се налага да си представяме, ние го градим! Мечтата за белия роял си остана просто мечта, но другото е на прага или ние на Неговия... Колкото и да е странно Господ, все пак, си остана най-известен! Но Господ, не Исус, той е мъничък, още дори не се е и родил! Чакаме!

67

Вагнер

преди 11 години

Има доста филми за Ленън бе,ограмотете се малко,че тогава пишете кой,къФ е!Джон е човека опълчил се на Новия Световен Ред....демек на евреите-ционисти.

66

Анонимен

преди 11 години

Шабан Шаулич е най великия

65

от онова време

преди 11 години

абе скапани и деградирали младежи ,Джон Ленън първи се опълчи и бунтарства срещи хуманоамериканците които изпепелиха Виетнам и другите азиатски държави,,тои първи разбра каква политика водят в света заробване със сила и подчинение и бълващи своята двулична защита за правата на човека ,Биитълс ,рОЛИНГСТОИНС ,Ерик Кептън , с песните си искаха да разкрият истинкия образ на великата и искаща господство на целия свят Америка ето защо америка никога не е харесвала англичаните

64

до тоя под мене

преди 11 години

Ей гей

63

Анонимен

преди 11 години

Бях в казармата , когато убиха Ленън.Ревал съм на концерта за Фреди ...И двамата са велики, бе *** прости !

62

Анонимен

преди 11 години

"32 години от смъртта на Джон ЛенънЛегендарният музикант си отиде на 8 декември 1980 г." - Заглавието трябваше да е така: 32 години от убийството на Джон Ленън. Легендарният музикант беше убит на 8 декември 1980 г, от една група тирани Нов Световен Ред, които не искат равноправие, благоденствие на хората, да няма монополи и болести!

61

киро

преди 11 години

Той е велик,той е една епоха,той ще остане завинаги в съзнанието ни

60

d

преди 11 години

Каква свобода е проповядвал Ленън? Сега не си ли свободен да си избереш в кой мол да отидеш, в кой точно мак доналдс да се наядеш? Каква друга свобода му трябва на човек?

59

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НАПИСАМЕ ЧЕ ЛЕНОН Е ВЕЛИК И МУДЕРАТА ГО ИЗТРИ...!...КВО ИСКАТЕ ОТ ЕДИН ФАШИСКИ САИТ...!...ЕТО СА ПИШЕМЕ:...ДОЛЕ ЦРУ...!

58

Imagine

преди 11 години

Гледай само какво издеградирало общество!! Никой си няма и представа за какво се е борил Ленън , а просто са чули някъде той е хипи,наркоман и край. Съжалявам ви за това :( Но Американската пропаганда ще ви изяде. Цъкайте си на айфончетата и си деградирайте на макбуците нещастни олигофренчета. Ако имаше повече хора като Ленън нямаше да има войни по света и да се избиваме като животни.

57

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ФРЕДКО ГО *БАХ И БЕТОВЕН ЗАЕДНО С МОЦАРТ...!

56

Анонимен

преди 11 години

Какъв Бийтълс наркомански, какъв наркомански *** Джон Ленън бре? Да тъне в забрава скапаният ***! 666, има само един крал на музиката и това е Фреди Меркюри. Знам,трудно е да го преглътнеш ,но така стоят нещата....Фреди е най-великият! А Джон е просто хипарски ***.

55

Анонимен

преди 11 години

Аве ***...вие даже не помните този скапан хипар Ленън, тръгнали сте да го величаете. Да ва ебав *** скапани!

54

666! СУПЕР...

преди 11 години

....КУИН ШВЕСТЕРСКА ***...!