34

Дядото

преди 11 години

Давате ли си сметка колко пари ще взема една *** с десет деца ,засрамете се едно дете не можете да гледате, от вас няма място в кафетата , и цигарки от 5-6 лв. Вашето искане е политическо ,пенсионерите живеят с 150лв. И не мъркат като вас. Тези преговарящи като ги гледам как са облечени не ми се вярва парите да не им стигат Хайде серГей ви зове,да свалим правителството.

33

hjk

преди 11 години

Защо институции ще възпитават децата на любящи родители? Ние родителите само да ги раждаме ли? Искат да ги вземат от малки и да ги държат по цял ден? Половината майки са безработни -какъв е проблема да си гледат децата Защо строят ясли вместо да оставят децата при майките им?

32

Отново

преди 11 години

В педагогическите факултети влизат най-слабите кандидат-студенти,които не са приети никъде другаде!Защо е така?Защото след 40-годишен педагогически стаж вземам пенсия около 250 лв.Спрете "новия"проекто -закон и да започне ново общонародно обсъждане на поблемите в образованието,и във висшето,и как ще се решават!Този министър-боксьор и заместничката му,която мига като мишка в трици да се оттеглят!

31

djon

преди 11 години

Безплатна ли ще бъде услугата защото не виждам как ще те задължават иначе-а за *** кой ще плаща,а безработните.......

30

Алтер

преди 11 години

Какъв абсурд-родителите изпревариха МОМН по разбирания и практика за демократичност и хуманно отношение към децата!?В духа на 18-ти век е и "новият" образователен закон-напълно се разминава ,както и самото министерство,със съвременните тенденции и практики в развитието на училището."Мухлясали" в далечното минало са и преподавателите с хаджигенчовите си виждания.Колко от тях владеят чужди езици,имат публикациис импакт фактор,участват в международни конференции!?В педагогическите факултети влизат

29

Hamamov

преди 11 години

detzata ot selata Tihomir i Strashimir sabirat stotinki da kupyat bileti za bg vlaka ot Sofia do Tihomir i Strashimir za bg Koleda na vsichki bg deputati ot bg parlamenta, na bg ministrite i bg prezidenta . ste ima ukraseni elhi s podaratzi pod elhite za bg politicheskite maje i jeni. patuvaneto s bg vlaka v 2 posoki ste e plateno s stotinkite na detzata. kolko li dushi ste doidat da si vzemat lichno podaratzite?!

28

Анонимен

преди 11 години

Изключително жестоко е да отнемеш детето от семейството му на 4 години!!

27

Молба

преди 11 години

Гледах едно предаване, в което Дянков каза, че знаел как се отглеждат деца - самият той имал две.О, Боже, моля те, дай очи на тези управници, да видят истинския хал на народа, не само себе си!

26

Анонимен

преди 11 години

мамка ви...като става въпрос за децата ни евала ни прави,че сме единодушни!Във връзка с панаира на книгата,нещо ми направи впечатление.Дори с процент отстъпка,отново са надули цените на книгите с по 2-3 лв.Това нормално ли е?И цялата тая пошлост-кой следи за съдържанието на детските книжки-освен че нямат никаква естетика на графичното оформление,езикът им е неграмотен!

25

лобист

преди 11 години

Ми то само с любопитство не става! Трябват и знания, и опит, и далновидност! Пълен хаос цари в главите на управниците ни и по отношение на обучението и възпитанието на децата ни! Законът за образованието е запъртък - ще създаде много повече проблеми, отколкото ще реши!

24

Дядо Петър

преди 11 години

Щом има заложена програма с пари - връщане няма.Парите трябва да напълнят гушките на приятелчетата, а комисионните - нашите джобчета и партийната ни касичка.А пък децата - на конвейр за верноподаници.На "управляващата" ни разбойническа шайка.

23

Анонимен

преди 11 години

За ви е честит ЕВРЕЙСКИЯ съюз!!!Да ви е честита и туземната кратуна!

22

Анонимен

преди 11 години

Три години и половина се движим без двигател.ДРУГИ НИ БУТАТ.

21

Анонимен

преди 11 години

НЯМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Абе не можахте ли да разберете,че ония от Брюксел само да кихнат,и мутро-милиционерите,както ги наричате,кашлят цяла година.Нямаме собствена политика,нямаме собствена стратегия,нямаме собствен суверенитет,нямаме...,защото нямаме акъл.

19

Анонимен

преди 11 години

Това е в интерес на новия световен ред - колкото по-рано децата се отделят от семейството толкова по-лесно е промиването на мозъците. Целта е ясна да станат послушен митрял.

18

-10

преди 11 години

Сами си ги натресохме мутро-милиционерите да ни управляват. А сега се възмущаваме на простотиите им. От една страна няма достатъчно места в детските градини, от друга свалят непрекъснато възрастта за задължително посещаване на такива. Моля, да излезе някой герберски *** и да ми обясни как ще се случи всичко това? По бай Тошово време се редяхме на опащки за хляб, сега, по времето на неговите охранители се редим на опашки за детски градини за да не нарушаваме закона. Демек, вечните престъпници!

17

Анонимен

преди 11 години

Аз лично съм ходил по мъките за да настаня детето си в детска градина но считам този закон за *** и недемократичен. Ами ако живея далече от големия град???? Как аджаба ще водя детето си всяка сутрин на детска градина? Това нещо започва да ми понамирисва на Северна Корея или нещо от сорта.

16

Жо

преди 11 години

ЗАМ-МИНИСТЪР Милена ДАМЯНОВА: ""Никой не пречи на родителите до 5-годишна възраст, а съответно от 2016 г. до 4-годишна възраст, да отглеждат децата..."КОМЕНТАР: Това е изказ на зам-министър на ОБРАЗОВАНИЕТО- т.е. чиновник, който е призван да се грижи за ограмотяването на нацията! Правилно е да се каже- родителите на ДЕЦА до 5-годишна възраст!

15

Анонимен

преди 11 години

За мен това е начин да набутат циганчетата в детските градини и принудително да ги интегрират с българските деца. Не разбират ,че нормалните родители веднага ще дръпнат децата си и скоро ще има обособени градини само на българчета и само на ***. При положение ,че знаем как си плащат те ,то вторите ще бъдат типична извадка на *** битие и няма да намират лесно учителки...Не виждам никакъм смисъл в това вкарване на децата задължително да "учат"....!