159

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТова което си описал е напълно нормално! Естествено, че пияният е виновен и в двата случая, не мога да повярвам че има човек, на който да му е странно това!

158

Анонимен

преди 11 години

Случай опреди 25 години-собственик на Трабант пил и покарал Трабанта.На кръстовището спрял защото светфара светел в червено.Дотук добре,но след него карал водач на Жигули който се бил загледал и ударил Трабанта.За виновен бил обявен водача на Трабанта.И в този случай така.Човека е би л с масивен инфаркт.Дошъл доктор който бил пил,направи каквото трябва,но нали е пил-виновен е!Извод-и тогава и сега милицията си е една и съща!

157

Роса

преди 11 години

До DEVIL-JIN като си недоволен от лекарите - оправяи се сам.Зашо пишеш по форумите като си толкова добър-Бай ***.

156

Сегашен спешен

преди 11 години

Значи имало един шоп,дето си хранел магарето едва колкото да не умре.То горкото влачело със сетни сили каруцата.И всички били недоволни от него-и шопа и клиентите му.Отрязал шопа здрава сопа млател го и викал по него колкото му глас държи.И така след късо време магарето сдало богу дух.Та другари управници с тия 4% за здравеопазване сме на това дередже. Когато в София станат поне 100 екипа за спешна помощ и има 100 оборудвани линейки колкото са колите на НСО ,тогава болните ще са доволни.Така е!

155

Анонимен

преди 11 години

0

154

ааа

преди 11 години

докторите дават клетви... преписват по изпити като студенти..реват за големи заплати,а са некадърни в 99 % от случаите...ми като знаят че няма да станат милионери защо всички се натискат да учат за доктори и адвокати...защо не учат нещо свързано със селското стопанство примерно за ветеринари :D ама ветеринарите обичат животните,а тия доктори не ценят много човешкия живот май...

153

Анонимен

преди 11 години

Кога ще има закони в които да може лекар да бъде осъден? Кога ще започнат да отнемат диплома за отнет човешки живот?Не говоря само за този случай ,защото само инжекция е поставил ,но за всички онези отказали лекарска помощ или убили заради немърливост. Спомнете си родилката разкарвана по сума болници и почина от отравяне на кръвта... Или дечица още не поживели ...Докато няма съответстващи наказания ,все по- често ще има подобни новини!

152

Бивш спешен

преди 11 години

Лекарите ли са виновни, че се отделят под 4% от бюджета за здравеопазване; че се източиха милиард и нещо от здравните НИ осигуровки; че има 2 милиона неосигурени,които трябва да лекуваш и парите са за сметка на лечебното заведение; че имаше нулеви години за специализации; че отварят все нови частни болници в София и затварят все повече общински болници в малките градове? Медиите водят целенасочена кампания срещу лекарите, а понеже няма вече независими медии, откъде идва атаката според вас?

151

Бивш спешен

преди 11 години

Стига помия бе хора! В спешната чанта има голяма оскъдица откъм лекарства и даже и на пияна глава трудно можеш да убиеш някого с инжекции. Бил е пиян - ще го уволнят,мястото му ще остане незаето. В спешната София се радват,че тази година имали 5 млади лекари,при 100 свободни бройки. При заплата 700лв кой искате да ви лекува, професор ли?Навремето беше трудно да си намериш работа в Спешната, лекарите бяха мотивирани. Сега назначават всеки който поиска,всеки когото за изгонили от другаде.

150

1.7

преди 11 години

Парламентът приравни побоя над лекари с посегателството върху полицай, прокурор, частен съдебен изпълнител или митнически служител. Във всички тези случаи текстовете в Наказателния кодекс предвиждат затвор. А СЕГА С 1.7 ТОЗИ "ЛЕКАР' НЯМА ЛИ ДА ЛЕЖИ ???????? И какво заначи пациента бил онкоболен? ОТ КОГА ДЕЛИТЕ ПАЦИЕНТИТЕ ХИПОКРАТИИИИИИИИИ ЗАСРАМЕТЕ СЕ ВЕЧЕ

149

неангажиран

преди 11 години

До DEVIL-JIN По-добре си пий хапчетата редовно, явно си за психиатрия. Един смислен коментар нямаш

148

Анонимен

преди 11 години

160. След като е извикан и е пил , не трябва ли да каже, че е пил ?Там няма ли сестра която асистира и да види че нещо не е в ред ?Практиката не е ли , че когато те викат спешно , значи че си на лист че си на повикване - не трябва да напускаш града и да пиеш !!

147

Анонимен

преди 11 години

Най-неприятното е, че има лекари, които не уважават хората и се подиграват с живота и смърта ни. Искат да инкриминират нападенията над лекари, по ТВ един лекар беше обиден, че те "ни правели благодеяние", пак тие сме били недоволн Защо ли? Може би защото не ни обръщат внимание, разиграват ни от болница в болница, интересуват се само от такси, осигуровки и т.н., но ходят на работа пияни, затварят живи деца във фризери, мнозина са некомпетентни и бездушни..Защото знаят, че никога няма дя ги осъдят

146

Balgarin

преди 11 години

Не се и изненадвам вече!То това взе да става нещо нормално вече у нас.

145

Since 1989

преди 11 години

За това отмениха смъртните присъди - щото въведоха здравната реформа!

144

Анонимен

преди 11 години

До Някой сиНе е бел пиян,похапнал е малко повече лукчета !

143

анонимен

преди 11 години

може да си е пийнал за ку.аж

142

На Дончев брат му

преди 11 години

Малко встрани от темата ,др Дончев от Севлиево е способен лекар един от добрите в този малък град ,анонимната госпожа която пише небивалици и откровени лъжи ,явно е спала накриво и си е схванала врата ,та мисленето и е блокирало

141

Анонимен

преди 11 години

Много чудно защо човека е получил преди 2 дни инфаркт,а си е бил в дома.Тук нещо не е наред.Защо първо не се разбере от какво е починал пациентът пък след това коментарите.Че не е трябвало да пие след като е на работа няма спор.Ами ако примерно са го викнали от някакво тържество на което е пил-тогава как се процедира?Ако не иде-виновен,ако иде пак виновен!

140

До DEVIL-JIN

преди 11 години

На теб специално, ще трябва да ти преливат л****, а кой му се занимава с такава работа?