227

Бай Сашо

преди 11 години

Препоръчвам на Дянков следния отговор на ВСС за бонусите на съдиите:" Тъй като обществото цени и се нуждае повече от добре работещи учители и лекари , съответно по добре заплатени , да се организира среща примерно 04.V.2013 г с всички заинтересовани страни-учители, лекари и съдии. След като се дадът на по ценните - учители и лекари 4000 лв бонус , следват съдиите. Резервна дата за нова среща 15 август , защото някой лекар може да не дойде - защото за разлика те работят и носят отговорност.

226

Анонимен

преди 11 години

Дянков , прав си ! На фона на цялата мизерия,когато средната заплата в "правосъдното" министерство е поне 3 пъти по-високо от средната за страната,искането за разни бонуси и коледни добавки не е много естетически издържано! Но ти Дянков си още по-гнусен ! Дано един ден да те стигне това,което всички ти пожелават,когато те видят и чуят медено тънкото ти гласче !

225

Lari

преди 11 години

Очаквам с нетърпение момента, когато народът ще натърти физиономиите на тези наглеци! Ще ми разправя тоя очилат пъпчивец, че обедняването на хората било просто психологическо усещане... Ще получи съвсем скоро физическо усещане са изритване от удобното кресло, в което случайно се намести!

224

Анонимен

преди 11 години

Даваите и боноси на тия *** ,да пълнят бърдака на Чолов,Молов,Трактори хамстери и други ***. РЕФОРМА ЗА КОИТО СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ Е МИНИМАЛНО КОРУМПИРАН,ВЪН СЪС ШУТОВЕ НА УЛИЦАТА НАП ДА ПРАВИ ПРОВЕРКА НА ИМОТИ И НА ВСИЧКО ,АКО НЕ ДОКАЖАТ ОТ КАДЕ СА ПАРИТЕ ДА СЕ КОНФИСКУВА ,КАЧВАТЕ ГИ НА САМОЛЕТА ЗА ГЕРМАНИЯ СЛАГАТЕ И 20 ГРАМА КОКАИН ВЪВ ДЖОБА И ТАМ ПРЕД НЕМСКИТЕ САДИИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА ОТВОРЕНИ . КАКВИ СА ТИЯ СЪДИИ ,СЪДИИКИ БЕ ЦЯЛ СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ

223

breneke

преди 11 години

Браво Дянков.Никаква аванта за адвокати,прокурори и съдии.Ако не бяха зависими от партии и пачките, в България щеше да има ред и законност.Около 80% от съдебната система не са за съдебната система...

222

СмаХнат

преди 11 години

До До 105Това шоково увеличаване кой ще го плати, аз ако вдигна заплатите на моите служители 3 пъти изведнъж след три месеца ще си търся работа. Истината е че трябва да се работи ефективно и пълноценно. Опитай се да наемеш човек между 22-26 години да видиш какво иска да получава, а като го попиташ как мисли да го изработва няма никаква идея. Такава е истината за колкото труд -толкова пари, не някой да ми определя колко трябва да плащам.

221

До 105

преди 11 години

Човека се опитва да ти обясни, че заплата под 1500лв прави един човек непълноценен и го обрича на трудно оцеляване. Аз мисля, че минималната заплата в България трябва да стане 750 евро чист доход, след облагане на данъци. А пък нека програмистите да получават по 100 000 евро на месец ако има кой да им ги даде. Тая умряла икономика може да възкръсне само с шоково увеличаване на доходите - иначе стремително сме се насочили в киреча...

220

АНОНИМЕН

преди 11 години

Цял свят разбра,че не можем да си изберем ВСС ,защото всички са корумпирани ,а тези наглеци при това безпаричие и криза искат още , съд система и всички така наречени КОРУМПИРАНИ магистрати са за остров Белене.

219

пи

преди 11 години

Бонусите били от икономии,добре де това са 10 млн...от какво са ги икономисали,като постоянно се оплакват, че парите не им достигат за компютри,експертизи,вещи лица и пр..

218

безпартиен

преди 11 години

Гнусни ,гнусни ама няма да се погнусят да си раздадат бонуси.На бас,че Дянков ако сега и да се дърпа,но ще им даде даже повече от половин заплата.Басирам се така-ако удържи да не има даде-догодина гласувам за ГЕРБ.

217

Анонимен

преди 11 години

ѝм .работете роби и не задавайте въпроси

216

bg

преди 11 години

BRAVO DENI ,,,,,,,,,TI SAMIAT SI OTKRITIE ,,,,,NIKOI NE E GOVORIL TAKA SRE6TY POLITICI I MAGISTRATI ZA6TOTO STRAXA E ZASAEDNAL V MOZAKA NA BALGARTINA I SAMO TOVA 4E MY GOVORI6 ISTINATA V O4ITE SE STRAXYVA A POLITICITE IM OREJI ZAPLATITE TAKA I TAKA SAMO IADAT NARODNA PARA A MAIKITE NIMA S KVO SI XRANIAT DECATA ..PREDLOJI IM ..6TE MLAKNAT

215

коментар

преди 11 години

Не плюя срещу г-н Дянков.Съгласен съм , че съдебната система не е реформирана. Да ,ама и здравната също не е реформирана.Какво правите вече около три година и половина?Обвинявате как все някой друг ви в виновен?Или, че сте построили няколко отсечки от магистрала или построили 50-100 детски домове?Че за това време частният бизнес построи цели градове и квартали.Нищо работа не свършихте. Само и вие загубихте празни години и празни надежди от живота ни.Да , ама 23 год. ни СТИГАТ.

214

Анонимен

преди 11 години

Защо всички негодувате срещу Дянков и ГЕРБ ? От тях ли са всичките ни проблеми ? Нима това не продължава вече 23 години ? Или така ви казват да правите - плюйте по ГЕРБ .Истинския проблем сме самите ние . Всеки иска да има закони - но те да важат за другия не за мене . ГЕРБ са ни виновни защото сега живеем зле . А аз питам вчера по добре ли живяхме ? Тогава нямаше Дянков ! Тогава кой беше виновен ? Отвличат ни вниманивто като ни дават тема за деня -така не мислим само коментираме дневната клюка

213

НИЕ-ОТ 4-ти килметър

преди 11 години

Прав си,Симе,но един съвет от нас:НЕ СЕ ЗАЯДАЙ С ТЯХ,ЗАЩОТО СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ЩЕ ИМ ПАДНЕШ В РЪЧИЧКИТЕ...ЗАЕДНО СЪС ШЕФА СИ!

212

bg

преди 11 години

Дянков, кога всички ще започнат да си плащат осигуровките, а не да има привилегировани.Това са още пари в касата на държавата и равноправие между държавни служители, тези от МВР и нас всички останали..

211

Даола

преди 11 години

Защо не се променят законът и правилата и кривосъдниците да не взимат толкова пари - те и без това въобще не създават никакакъв национален продукт. Те сами ли дирижират законите за техните облаги?

210

Анонимен

преди 11 години

Преди години мой приятел младши прокурор,с по-малко от година стаж взе за Коледа около 4000 лв.заедно със заплатата! Колегата му зам.окръжен прокурор с около 20 г. стаж е взел два пъти повече ! Една машинописка за Коледа над 2000лв плюс заплатата ! А,да са ни живи и здрави,а ние да го дух*ме !

209

Анонимен

преди 11 години

Безобразие! Тия хора нямат срам: 13-а заплата, пари за дрехи, цяло лято отпуска, не плащат осигуровки и др. и др. соц привилегийки! Същевременно- Европа критикува безмилостно съдебната система........, престъпници се разхождат на свобода, цари корупция и жестоко "лапане"! Правителството е безсилно да промени статуквото в съдебната система....Докога това издевателство над БГ данъкоплатец! Стига вече! Ние , работещите в частния сектор да не сме ***!

208

Анонимен

преди 11 години

г-н Дянков защо се дават толкова пари на съдебната система.Погледнете сградите в които се помещават магистратите окичени с климатици по 3 на прозорец п люс вътрешно парно. С тези бонуси те се противопоставят на целия народ а и ЕС не е съгласен да се дават пари за неработеща система.Прав сте ,че са гнусни и затова ще плюя по тях.М Р Ъ С Н И Ц И С А !