37

Анонимен

преди 11 години

До П.С.ЦС този Ваш правопис.......ясно какви кадри сте ;-) Hint: образОвание...ако нямате някое образУвание все пак.....

36

Студент

преди 11 години

То пък вие сте били едни студенти.... точно заради вас няма работа и всичко в тази държава е скапано от образование до политици. С*ра на вас.

35

П.С.Ц

преди 11 години

''Броят на студентите у нас скочил за 10 години с 50 хил'' - нивото на студентите пък спадна с ......... . В Русенския това лято имаше 4 класиране. По диплома без изпит. Да живее образувателната ни система. Чудесни кадри ще излязът, мечта за всеки работодател.

34

Анонимен

преди 11 години

Как ще ги опази утре Цецо, само с 5000 полицаи, ум не ми го побира.

33

Анонимен

преди 11 години

Защо не го кажете както би го казал Бойко на *** български език?!:Най-харесвани са специалностите, свързани със секретарството.

32

ЗА 1

преди 11 години

ТУРЦИ НЕ СЕ НАСИРАЙТЕ ТАКА, ТОВА ЧЕ ВАШЕТО НЕКАДЪРНО МИНИСТЕРСТВО ОТКАЗА ДА НИ ПРИЗНАВА ДИПЛОМИТЕ БЕШЕ ОПИТ ДА НЕ ПРИЛОЖИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК - НЕ МИНА НОМЕРА. ТАКА ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ПЛЮВАТЕ, КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ ТУК ХОДЕТЕ СИ В ТУРЦИЯ.

31

з

преди 11 години

Населението намаля за 10г. с 500 000 души, а студентите са се увеличили с 50 000.Странно!

30

Филип 31

преди 11 години

Малко странно ми се струва, но от както са се увеличили тези студенти икономиката заляза всичко се прецака ,пропадна би тряпбвало да не е така, щом като има толкова умни хора, нали така?....забележете света в разцвета си е бил от около 50та до към 90 година до тогава е нямало толкова учени, след това се напилниха и виж какво стана глад и мизерия до смърт да не говорим за по лоши неща....

29

Анонимен

преди 11 години

само така, само така ... треа да има студенти по документи, за кво са ни е друг въпрос, всеки *** с тапия от ВУЗ

28

Патриот

преди 11 години

Бах маа му....А кой ще работи бре?!?

27

fancy.conceptions

преди 11 години

Комплект Тениски за Влюбени - 19, 90 лв. conceptions.prodavalnik

26

Анонимен

преди 11 години

Така ще е когато занижиха критерийте за прием и вече има трето, четвърто, че и пето класиране за да си запълнят местата! Преди 15 години битката беше голяма,учеше се здраво и пак не бяхме сигурни дали ще влезем. Сега и с двойки то приемните изпити ги взимат, само бала от дипломата да е над среден.

25

Анонимен

преди 11 години

А броя на работните места с 100000!Ало държавата нещо за реално вдигане на БВП правим ли или си чешем ....

24

До 27

преди 11 години

Приятелю, *** също е "женска". Хайде малко по-деликатно в изказа, моля! А относно проституцията, да не би да завиждаш?

23

Анонимен

преди 11 години

Според мен проблема е и в студентите , които се записват да учат нещо каквото и да е то по възможност най- лесното само и само да имат диплом. За това и процента на измислените специалности е толкова висок. На нашата икономика и трябват повече технически специалисти които да произвеждат нещо и едва тогава ще възникне нужда от повече икономисти..сега какво се получава пълно с икономисти а няма икономика и работят като продавачки.

22

Анонимен

преди 11 години

Броят на студентите е скочил, нивото на неграмотност - също /за справка - Черна Златка, виден познавач на икономическата география и изявен представител на българското банкерство, която не знае какво е овърдрафт. А такива като нея са хиляди/. Откриха "Университети" в села и паланки, преподавателите сноват като пчелички от едно на друго място в името на Негово Величество Хонорара! Плащане за изпити, заверки и други извращения.Ето затова децата ми учат в чужбина.

21

мон4

преди 11 години

Какво плюете младите само и кои сте вие, че да унижавате така. Станете и се засрамете поне малко. Не подценявайте младото поколение.Не слагайте всички под общ знаменател. Глупави студенти били, не са глупави, просто няма нужни изисквания в университета, изисквания, коитод а се покрият със здраво учене и знания. Занижение са критериите и продължават да се занижават. За това младите ли са виновни. А ние да почнем да плюем вашето поколение? Защото не заради нашето поколение държавата е на това ниво

20

Анонимен

преди 11 години

Хайде да не си мислим, че който учи в чужбина обезателно е най-най-, а който учи в България, видиш ли задължително получава диплома, която за нищо не става. Е, не е така. Много зависи...Едно е сигурно - за да пратиш детето в чужбина, се искат яко мангизи, никой да не си прави друга сметка! И когато платиш сумати пари, започваш да си вярваш, че ако детето беше останало тук ще се провали и ти правилно си броил хилядарките...

19

Анонимен

преди 11 години

До АнонименВ чужбина учи синът ми. Дъщеря ми също завърши в чужбина и вече работи там, точно защото ако тук беше учила, сега щеше да е с диплома, дето за нищо не става.Аз съм учила, когато ми е било времето за това, и не в частни университетчета, защото тогава такива просто нямаше, но пък държавното образование беше на ниво. И не всеки завършил средно, ставаше студент.

18

Дядо Петър

преди 11 години

"Най-харесвани са специалностите, свързани с бизнес администрацията".Горкият бизнес. Ако разчиташе на тия юнаци.Които си плащат за някаква диплома, а университетите им я дават.МАКАР ЧЕ И ЕДНИТЕ, И ДРУГИТЕ СА НАЯСНО, ЧЕ СА ГОЛА ВОДА.