23

Анонимен

преди 11 години

ПЪЛНА ТЪПОТИЯ, ДА НЕ СМЕ В ТОТАЛИТАРЕН СТРОЙ, ЧЕ ДА НЕ СМЕЕМ ДА ПОКАЗВАМЕ КОИ СМЕ И КАКВО МИСЛИМ. ПОВИШЕНИЕТО СЛЕДВА ДА ОТРАЗЯВА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ КАЧЕСТВА, А НЕ ЛИЧНИЯ ЖИВОТ, ОСВЕН АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ОБГРАДИТЕ С МНОГО ПОРЯДЪЧНИ, НО И ДОСТА ПОСРЕДСТВЕНИ СЛУЖИТЕЛИ :)

22

Анонимен

преди 11 години

От 15 години не живея в БГ,какво лошо има чрез ФБ да видя някой прител от квартала, съученик, или роднина ... предпочитам ФБ, от колкото разговори на скайп, по неангажиращо е според мен. А че някъде, някой си събира нещо си за мен, изобщо не ме интересува :)

21

gtf

преди 11 години

ако ти е малко мозъка и без ФБ ще си проличи...

20

Анонимен

преди 11 години

Според мен,ако до 14г. Фейса не ти е интересен,начи нещо си залухав,а ако и след 14,продължава да те вълнува-пак същото...

19

asd

преди 11 години

Забелязъл съм, че умните хора или нямат социални акаунти, или ако имат почти не са активни там - използват ги само от дъжд на вятър да се свържат с някой или да популяризират смислена кауза/събитие.

18

Анонимен

преди 11 години

Facebook - база данни със снимки и лична информация на овце от цял свят, при това общесвено достъпна :D Обичам да гледам как *** го вземат толкова насериозно голям сеир.

17

Иван Пешев

преди 11 години

Затова никакви фейсбуци , никакви линкедини , и други социално-мрежови простотии. И хора които биха уволнили някого заради някоя глупот във фейсбук определено са от новото поколение 'лидери' - невротични *** , носещи маска през 99% от времето, проповядващи морал а в същото време мърсувайки с най-голямо удоволствие, непрепускащи да наритат някой залитнал - малки душици.

16

жертва

преди 11 години

Не само от там сте уязвими. Много модно е сега да оплюеш някого, да му изнесеш данните, да го преследваш интернетно, да го разследваш и да му създаваш спънки в живота. Ангелина Пискова е спец по това. Обикаля инстанции и се мъчи всячески да събира данни антидемократично и да мъсти на хората в нета и живота. Казвам го, като жертва на престъпното й занимание. За съжаление на нейното ниво са много...Госпожа Иванова от НОИ срещу заплащане и на приятелски начала раздава информация за данни...

15

krumow

преди 11 години

Малко са нормалните шефове, а и ан днешно време тези неща като, демокрация, свобода на изразяването и слово без граници са си само понятия използвани като прах в очите. Няма такова нещо като "лично пространство", "не пристъпна територия" и защита на лични данни". Щом си в мрежата и каквато и да е информация е достъпна за да те покаже, значи всеки който може да я вини може да реши да я използва. Ако двама знаят нещо то не е тайна

14

до 13

преди 11 години

Не знам, но един мой приятел си изтри фейсбука преди три години. Преди седмица ми излезе в дясно еди кой си (същия този мой приятел) има рожден ден. Писах да го поздрави и го питам какво стана с фейса и нали го беше изтрил. И ми каза, че си бил възвърнал профила. Демек явно и след 3 години ти седи поне иноформацията с кого си бил приятел.

13

DEVIL-JIN

преди 11 години

За това пишете само в DNES.BG - И ще сте в безопастност.

12

фб

преди 11 години

Глупости на търкалета. Ако си вършите работата както трябва и сте добър професионалист, никой нормален шеф не би отдал значение на статусите ви във фейсбук. А ако отдава значение, сменете си работата! Явно е, че нещата в тази фирма не вървят добре щом шефа, вместо да работи, се занемивама с клюки. Не че не може един шеф да има профил във фейсбук, но той (шефа), ако е умен, ще е наясно, че всички тези статуси и групи са майтапи. Фейсбук е за хора с чувство за хумор!

11

Иван

преди 11 години

Дебел ДепутатНе , че защитавам мрежата, но аз самия имам профил от повече от 5 години и по никакъв начин не страдам от това. Нямам пуснати в обръщение лични данни, които да ми застрашават работата или живота, нямам някакви интереси от рода на "Обичам мъже и искам всички да го знаят" (примерно :))) хахах).Нямам нищо, което да ме притеснява като я ползвам. Ако получа спам го трия, ако не ми харесва нещо не го гледам.Но намерих приятели, които не бях чувал 15-на години. Само заради това си струва.

10

Факт

преди 11 години

5. И най-важната точка : За нищо на свете НЕ си правете фейсбоклук (полицейски) профил

9

До 9

преди 11 години

Така си мислиш....само да те информирам, 4е тоя фейсбук е един инфромационен вампир....може да си изтриеш профила, но информацията ти стои на техните сървъри.....ха познайте защо :) Споко....и аз имам профил във фейса но по4ти ве4е не го ползвам. Като ка4вам снимки го правя през Google+ - хем е по-приятно за боравене и по-професионално направено, хем не е клюкарница като фейса....а колкото до фейс-4атовете и тем подобни...имам си достатъ4но работа за да се занимавам с такива простотии.

8

Анонимен

преди 11 години

глупости, стига да искаш и там можеш да се скриеш, стига да знаеш как, не е трудно, а вече клюкарите са друг въпрос, някой услужлив твой "приятел" може да те копне и пейстне на шефа

7

Анонимен

преди 11 години

фейсбук е върховна простотия, бих му шута

6

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bege за това има опция да публикациите ти да се виждат само от приятели или само от определени хора.,...

5

Фейсбуков

преди 11 години

Status update:John Smith just left the group "Never had sex with a goat"

4

Георги

преди 11 години

До ИванСамо аз имам право да съм с измислено име. Виж там, оправи си нещата, моля.