23

бивша гръцка снаха

преди 11 години

Горното е само бля-бля.....единственото от което се интересуват е от банковата Ви сметка ,останалото са подробности !

22

Анонимен

преди 11 години

А на мен майка ми ми каза ,че ако взема жена която да НЕ Е ДЕСТВЕНА ще ме лишат от наследство..Така че си търся дественица :) ако има кандидатки добре--няма да останат разочаровани--Гаранция----потърси у столипиново някоя до 10-годишна възраст!

21

анонимен

преди 11 години

честно да ви кажа..не се напъвайте..нямате шанс да им блеснете в очите..чуждото си е чуждо и омразно цял живот..а останалото е лицемерие пред хората..нашето си е най хубаво

20

пепа

преди 11 години

До АнонименНапълно съм съгласна с теб.Моята живее в Русе,ние в Лондон..какво са 2500км :) И колкото по-рядко се виждаме,толкова повече се обичаме-веднъж на 2-3г :)

19

силвия

преди 11 години

Щом сина ми я харесва, аз какво да я укоря? Снаха бях. Надявам се да не съм свекърва. Искам да съм й приятелка.

18

Анонимен

преди 11 години

Абе, на кого му пука за роднините? Има едно правило: Ако свекървата живее във Видин, вие се местите в Ахтопол!

17

сан4ес

преди 11 години

със сигурност ще ги впечатлите ако тъкмо когато са ви харесали им кажете че всъщност сте лесбийка и това всъщност е брак по сметка... направо ще ги гръмнете

16

факт

преди 11 години

Майките са си изградили някаква идеализирана представа за бъдещата снаха и в повечето случаи тя не съвпада с реалността, най-вероятно защото и синът не е чак толкова красив, интелигентен и всичко най-най, както го вижда родителят. А цялото това старание непременно да се "харесаш" на семейството на партньора е само още едно допълнително бреме, което за съжаление всеки носи на гърба си, защото знае, че свърже ли живота си с този човек, няма как да не е свързан и с роднините му.

15

факт

преди 11 години

Ако си богата няма значение как изглеждаш,за свекървата ще си най-подходящата,затова й занесете нещо СКЪПО,друго няма да й направи добро впечатление,колкото и да се стараете.

14

Анонимен

преди 11 години

Според мен пък написаното в статията е вярно.Естествено, че всеки по вида приема. Нали като видите някой размъкнат и зле облечен по улицата не ви идва да му се възхитите.Или всеки прави коментар дали мъжът или жената ходели с изгладени дрехи.Това за носенето вкъщи на нещо също е вярно - не заради 2лв бонбони, а от възпитание - на 21 съм, ама приятелите ми почти винаги носят нещо като ходят на гости и аз също. И на всеки му е неприятно да чака или да чува ъъ, ами или да не може да свърже две думи

13

DEVIL-JIN

преди 11 години

Най гадната част когато трябва да се запознаеш с роднините на гаджето,ако имаш късмет и излязат точни направо супер.

12

Анонимен

преди 11 години

Няма да ида в аз жената!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Впечатлих ги още в началото, като им казах, че както съм им го взела, така и ще им го върна. То така и стана:) Имам подозрение, че вече много им липсвам.

10

Balgarin

преди 11 години

Зависи и какъв човек е свекървата,така че да не ми говорят!

9

Анонимен

преди 11 години

каквото и да направи една снаха си остава винаги снаха, а ако мъжа има и сестра....... става мазано, изхода е всеки да си знае къщата

8

Тоти

преди 11 години

Извинете аз за каго се женя за моят човек или за .......................майка и

7

до номер 2

преди 11 години

Поздравления за добрите намерения, дано спазите обещанието пред синовете, понеже много бъдещи свекърви така се заричат, а после реалността е малко по-различна :)

6

Отново препоръки,

преди 11 години

подходящи за някоя друга част на света!Бъдете сигурни, че:1. Щом синчето е предупредило мама и тате, че смята да се жени, бъдещите свекър и свекърва вече са ви проучили!2. Каквото и да облечете, свекрухата ще намери повод да ви "клъцне", пък макар и с коментар зад гърба ви.3. Ако чевръсто искате да й помагате при вдигането на софрата, ще ви окачестви като "лицемерка". Ако много не настоявате да й помогнете, ще ви определи сато "мързелана".4. Каквато и да е зестрата ви, пак ще мърморят!

5

pantudi

преди 11 години

изпиите каса бира и с мощна орингя кажете "Али Баба" :)

4

сиганин с хинтернет

преди 11 години

натряскайте се яко ..качете се на масата и изпейте ...проооооодават сеееее белите манастииииири...