48

Karakolev

преди 11 години

Krasavec!?1Ei Aide po4ni da misli6 sas gornata glava *** EBATI PEZIDENTA

47

Анонимен

преди 11 години

Импийчмънт за ***

46

дарин василев

преди 11 години

Господин президент, а какво се случи вашите твърдения че разполагаме със сериозен потенциал, който трябва да се надгради., как България има самочувствието на индустриална сила в региона.? Много бързо си мените мнението.

45

Анонимен

преди 11 години

Ало,къде се скриха българските олигарси,които заграбиха труда на бащите ни.Повечето май духнаха в чужбина с откраднатите пари.Гледах едно предаване с Гущеров от БСП,който се скатал в Швейцария и осигури Мара Отварачката за сина си ли или за себе си.Преди го питаха от къде е взел първия милион? Поне беше"честен" като каза да не го питат за първия милион.Къде са милионите на тия отворковци,че търсим други бандити от чужбина.Който е истински бизнесмен от чужбина ще дойде,но...без рекети и комисион

44

Анонимен

преди 11 години

Тоя само ЛОЗУНГИ праска! Е*ати чудото на 21-ви Век!

43

Анонимен

преди 11 години

Този ако става за президент то аз съм Мерилин Монро.

42

bezpartien

преди 11 години

Поредното театро от страна на управляващите и президента. Интересното е как правителството всеки път си измива ръцете с президента, а той милия винаги поема ударите. Ама няма как да е иначе, след като точно за тази цел е сложен там от Бойко.

41

И ?

преди 11 години

Какво иска да каже?Голяма кукла еййййй.П-тка си беше и такъв си остана.

40

Iva Hikova

преди 11 години

Абе, Роско, пак ли ще дават зелена светлина на всякакви мафиоти с малко пари да влизат в държавицата ни и да правят каквото си поискат. намали ли се мизата много такива ще плащат именно заради гражданството, а не заради инвестициите.

39

мене

преди 11 години

Добре че Президента има опит в частният сектор и разбира от инвестиций. Още в началото на кризата трябваше да се мисли за облекчаване на бизнеса и стимулиране на инвестицийте. Колкото по-малко административна бюрокрация има за бизнеса, толкова по-добри шансове има да се развива.Вместо да си ги измисляте от въздуха тия инвестиционни стимули, копирайте от Германия или САЩ. Няма да сбъркате.И все още чакаме данъчна и административна реформа за бизнеса. От там ще дойдат повече инвестиций.

38

ivan

преди 11 години

правилно е върнал закона за преразглеждане... в другите държави праговете са много по-малки, това досега закон за насърчаване или ограничаване на инвестициите ли беше?

37

Анонимен

преди 11 години

Това е моят президент!

36

Дръндер

преди 11 години

Я това е странно тоя може да мисли?

35

alek

преди 11 години

ледам гледам и по смотани политици от куците коне герб не сме имали

34

Анонимен

преди 11 години

Политиците и пелените имат едно общо нещо те трябва да бъдат често сменяни поради една и съща причина.

33

Анонимен

преди 11 години

Сетила се Мара,га да са побара..

32

Fant0maS

преди 11 години

При толкова богати хора в държавата аз не знам защо чакаме инвестиции от вън ?Къде отиват парите на богатите българи? Демонстрира се разкош на ляво и дясно !!!

31

ops

преди 11 години

nesto mai ne e dobre psihicheski? Ama кой ли ни го избра този човечец за Президент? народа ли кой ли? ДА му помогнем!

30

Пундел Поплювков

преди 11 години

Абе за какви инвестиций мечтаете ? А армия имаме ли да си защитим инвеститорите ? Льоьо като са те сложили за главнокомандаващ на БА един път влезнал ли си в подопечният ти Военен Университет да видиш в каква мизерия живеят и учат курсантите ? По - голям срам от хомосексуалист с комплекси поставен за Президент и главнокомандаващ на страната незнам да е имало . Падне ли Борисов и статуквото тоя противяга да се даде под съд ЧЕ И НЕЗАКОННА ВИЛА НА МОРЕТО ИМА то не че другото му е наред де

29

ДО ДАНС

преди 11 години

ЗАМЕСТНИКА НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ НА ГЕОРГИ ГЕРГОВ,ИЛИЯ ЛИНГУРСКИ ПО ПОЗНАТ КАТО ЖЕНЯ ОТ ФИЛМА ВАСКО ДАГАМА ИМА ОФШОРКА КОЯТО Е РЕГИСТРИРАНА ВЪВ ГИБРАЛТАР,ВСИЧКИ СУМИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА АПАРТАМЕНТИ НА КАЛИАКРИЯ МИНАВАТ ПРЕЗ ОФШОРКАТА