71

Стар циганин

преди 11 години

Аз сем карам "Мерцедеса" в Германия и Вашата политика мен не интересува! а Вие колко искате викайте КПСС-БКП, и мислите, че от това ще живеете похубаво! ЧЕСТИТО

70

Анонимен

преди 11 години

По ленински прями, по "македонски" кухи....

69

..

преди 11 години

Добре че се оттървахме от този комунизъм...аман от харчене на нашите пари за статуи, паметници и чинии по върховете на планините за възвеличаване на шайка продажници, които слушат само радио Москва.

68

Ти Ква

преди 11 години

Нашата *** тиква ни излезе бая по-скъпо!

67

Комунист

преди 11 години

От коментарите до тук стигнах до извода че в КНДР са построили Рая!Казвайте с какво да стигна до там че скоро не са ме изкарвали на Цариградско да викам "КПСС-БКП вечна дружба"!

66

до 92

преди 11 години

Абе Томов,за да има кражби на МПС-та,първо трябва да има такива!Как да гепиш нещо,което го няма?

65

Анонимен

преди 11 години

Много неграмотен материал! Северна Корея не изгражда "култ към личността", защото култът към Ким Чен Ир е факт от деситилетия. Второ, 100 милиона са джобни пари, дори за закъсалата икономика на С Корея, чийто БВП на глава от населението е 1800 USD. Неграмотници!

64

Тихомир Томов

преди 11 години

Пълни глупости . Че УН е завършил образованието си в Швейцария и знае лихвените проценти . В Корея не се продават наркотици , няма грабежи на банки , кражби на МПС - та , блудства с възрастни хора , не се източва ДДС и не им дреме за заплахите от Новия Световен Ред . Имат си достатъчно ракетки и нямат намерение за ги изгарят на полигона край с. Змейово !

63

ФЕН

преди 11 години

тук пратете станищев да стане министър председател..........ИДЕАЛЕН Е ЗА ТАМ

62

Лисан

преди 11 години

А България колко милиона пръсна по култа към Тиквата?

61

Анонимен

преди 11 години

"Изданието се позовава на южнокорейски вестници" - браво,истински достоверни източници!

60

култ

преди 11 години

Култът към личността не е добра идея,нито към един човек,нито към група хора,казвам ти дъще!

59

Анонимен

преди 11 години

Толкова струва досега рязането на лентички от нашя Вожд. Хубавото е, че признателните българи никога няма да му издигнат паметник -гарантирано от ГЕРБ.

58

Култовски

преди 11 години

Култ има, ама личност няма:)

57

Готино

преди 11 години

Това ми напомня на безумно пръснатите пари за молове..

56

фсб

преди 11 години

До Кольо лудияНяма да кажат, щото ще има пляс-пляс

55

до 73

преди 11 години

Къде е осветена ? В два три големи града. Вярно имаше режим на тока, но си спомням, че през 80-те години хората започнаха масово да си изхвърлят кюмбетата на дърва и започнаха да се греят на ток. В последните години се наблюдава обратната тенденция - кюмбетата се връщата, а междублоковите пространства са запълнени от камари дърва. Това еволюция ли е или деградация ? Както се казва -обратно към природата.

54

Анонимен

преди 11 години

Елате на стаж в България да ви обучат как се харчи народна пара!!! Били взели 100 милиона долара.Ами това са на нашите джобната пара!!!

53

Анонимен

преди 11 години

Какво само гледат в паничката на бедните севернокорейци. Хората тия дни се гласят да изстрелят собствен спътник със собствена ракета, а ние сме станали да им се подиграваме, че били фалирали. Да си седим тука на светло и да се радваме на шарените опаковки, това е нашето бъдеще.

52

деловодител

преди 11 години

Днес на Позитано 20 се получи писмо от Северна Корея. В него се канят всички недоволни от гадния капитализъм при техния справедлив социализъм. Най много ще се зарадват ако Станишев ги уважи- защото сме социалисти.