169

НЕВЯРВАЩ

преди 11 години

ВРЕМЕ БЕШЕ СЛЕД ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПРЕСТЪПЕН ЖИВОТ НА НАШ ГРЪБ И ЗА НАША СМЕТКА !!!ТА ГОСПОДИНА ИМАШЕ ТРИ ДЕЛА С-У НЕГО, ДВЕ ОТ КОИТО ЗА УБИИСТВО ОЩЕ КОГАТО СТАНА СЕКРЕТАР НА МВР ?!?!?!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НАС ОТ Б.Б.

168

pisnami

преди 11 години

veche mi pisna ot vsqkade da se pokazva taq grozna mutra,imam chustvoto che kato pusna cheshmata i ot tam vmesto da poteche voda shte izleze negovata mutra.sram za naroda e toq shizofrenik

167

Анонимен

преди 11 години

Кво минало бе...то си е живо настояще

166

изнервен

преди 11 години

Тоя бандит още ли не е влязъл в затвора? До кога ще му гледаме гадната мутра и няма ли кой да му вземе ножиците за рязане на ленти , че вече ми идва в повече да се хвали колко тоалетни е открил.

165

Анонимен

преди 11 години

Симпатяга

164

Анонимен

преди 11 години

Ами то и за децата стана вече ясно, че сценаристите на Българския преход съвсем целенасочено са организирали едрата престъпност чрез техни кадри от ДС, МВР и чрез привличане на спортисти по бойни изкуства.Бойко Борисов: Ало!Ваньо Танов: Ало!ББ: Какво пра`иш, Танов?ВТ: Нищо...пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...ББ: Не бе, т`ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.ВТ: А-а-а...ББ: Т`ва му е ЕГН-то. Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.ВТ: Еми...ще го реша веднага.ББ: Айде виж го и ми звънни!

163

анонимен

преди 11 години

От този отърване няма . Какъвто е як хем ще ни е.. хем ще ни бие.

162

Анонимен

преди 11 години

Поредната илюстрация за загрижеността на управляващите към хората! Вече дори с членове в законите забраняват оказването на медицинска помощ! Това май се нарича геноцид! След като вече хората умират от ожилване от пчела, то сега на ред са и алергиите! Време е тежката артилерия на ГЕРБ да се върне в психодиспансера, от който изпълзя!

161

mesha

преди 11 години

kalashnikov.. mnogo losha smurt

160

щастлив

преди 11 години

ДОЖИВЯХМЕ !

159

Българин

преди 11 години

Най-обезпокоителното беше, че на няколко пъти през време на своето премиерстване, Борисов беше хванат сериозно да злоупотребява с власт (Мишо Бирата, българите като кучета, пържолките, правителствения самолет и т.н). Поведението му при всеки такъв случай ясно показа, че той е във властта само заради облагите, които носи. Е, трябва ли да търпим подобен управник от типично тоталитарен тип (дори и да загърбим миналото му като школуван кадър на БКП и шеф на фирма за рекет)?

158

Анонимен

преди 11 години

о свещенна простота ти краий нямаш

157

Анонимен

преди 11 години

Американската косултанска компания Мърсър класира София на последно място от столиците в Европейския съюз по качество на живот.От 221 града по света София зае 113-о място, което е спад от 3 места спрямо резултатите от миналата година.В класацията градовете се оценяват по критерии като политически, икономически и социален климат, качество на здравеопазването, комуналните услуги и градския транспорт, възможностите за образование.

156

666! СУПЕР...

преди 11 години

...С ТОВА МИНАЛО БАЦЕ ДА МИ ЛЪСКА ОБУФКИТЕ...!

155

никола

преди 11 години

Максим Минчев ще остане генерален директор на Българската телеграфна агенция (БТА), но вече с мандат от 5 години, пише "Труд". Кандидатурата му, която е единствена, отговаря на изискванията за поста, реши вчера парламентарната медийна комисия. Абе да седи там докато почне да се насира като Цола Драгойчева,щом има държавни парици да ***, НЯМА КОЙ ДА МУ ТЪРСИ СМЕТКА, ТУК Е ЧАЛГАРИЯ.

154

Анонимен

преди 11 години

hora bez komunisti4esko minalo 6te ima v BG sled 1000 - 2000 god. dotogava triabva da sme dovolni i na tova.

153

"Хейтър"?

преди 11 години

Адрианче, то като гледам ми трият коментарите към тебе. Не знам дали защото смятам, че избиването на политическата и олигархическата *** е правилното решение или защото смятам, че си платена ***?"Той печели уважение и доверие с дела, а думите му разбират тези, които искат." Вярно е! Само интересчиите го "разбират". Няма как да избягаме от факта, че си имаме МУТРА за премиер! Главорез на конци.

152

шменти капели

преди 11 години

О,минало незабравимо,о,пресвещенни благини!

151

AAA

преди 11 години

Витков за президент !

150

Двуглав змей

преди 11 години

До Адриана Димова Уважаема Адриана ,осмелявам се да пиша мислейки с правилната си глава ,тъй като от нежният пол се занимават с неправилната..... И така: Силна ненавист и уплах от "тройната коалиция " начело с БСП,НДСВ и ДПС предизвикаха лансирането на ГЕРБ,къде с истински ,къде с подправени гласове. Много,ама много хора се излъгаха незаслужено! Оказва се ,че ГЕРБ е една глутница от "дошляци" ,усетили възможността в обрулената страна, за лесни кражби и безнаказани пируети!