80

Анонимен

преди 11 години

както се казва: песен без думи..а би трябвало да е напълно доволна и щастлива - път, работа, приятел, съдействащи симпатизанти, какво повече :)

79

Анонимен

преди 11 години

язък ,за големите претенции на Стойка-няма по-неприятна и отблъскваща особа...какво ли не направи да настрои съкварт. против 3зна4ките,но в крайна сметка тя беше по - мразена и от тях .

78

Стойка

преди 11 години

Що говориш глупости маа? МЛЪКНИИ! Аз си имам пътА, имам си приАтелА, имам си работатаа.. аз се развивам.. Ще ми говорАт тука някакви тАпАнаркии с две клеткии... разделени на трии..

77

werti

преди 11 години

3-те сестри не са с висока култура и прозорлива мисъл, но не са болни мозъци. Те са упорити и всичко правят добре - гримират се, фризират се, имат хубави дрехи които носят с вкус. За разлика от Стойка, която нахлупва шапка, за да затисне бушуващите си мисли, слага очила, за да не се забелязва щракашия й поглед и се носи мърляво, безстилно. Тя използва сложни съставни изречения, с ясни послания, изпълнени с неодобрения критичност абсолютно към всички. Близначките имат само логопедични затруднения

76

werti

преди 11 години

Стойка твърди, че има куража да им крещи и да ги слага на място, но това не е смелост, а гняв, че има хора, които си вярват и се харесват. Заблуждава, че с интелектуални разговорки, ще впечатли Боби, щото знае че няма с какво друго. Мераците на Стойка са видни! Тя страда, но като неуравновесен и психично лабилен човек, превръща своите проблеми в проблеми на околните. Един преподавател казваше: "Ако соматичната болест на даден индивид е негова болка, то от психичната му болест страдат и другите"

75

werti

преди 11 години

Стойка - Зловещия поглед. В нея има вътрешни противоречия, от които страда, може би не е толкова влюбена в приятеля си, може би не е толкова сигурна във възможностите си. Но по-лошото е, че тя наказва за това други - близначките. Те имат самоувереността си и знанието си, че не са най-прекрасните хубавици и умници, но са доволни от живота си и са щастливи такива, каквито са! А Стойка иска да е нещо, но не знае какво, търси нещо, ама не как и къде. За това я вбесяват сестрите. Твърди, че има кураж

74

Анонимен

преди 11 години

Знае се, знае се - гледала е преподавателите си между очите с полузяпнала уста и най-вече си е плащала редовно студентската такса.

73

Вероятност

преди 11 години

Тази, Стойка е като ГОРГОНА-злобна и арогантна.Фука се с образованието си,но не се знае по какъв начин го е завършила.Лили е красива,но много,много превзета-стана ми антипатична.

72

Анонимен

преди 11 години

Пичове биг брадър е голямо шоу,това нещо на театър не може да се направи, това се казва натурел.Било просто ,да бе все едно ПРЕМИЕРА е умен ,айде моля ви се без претенции.Новата Стойка е жена- ДЕМОН направо побърква трите ***, разтреперва ги .Разбира се влага малко артистични похвати но и се получава, особенно в погледа .Бравос!Спиро е още по жалък от първият път,Пацата е *** ако бяха вкарали и Пеньо щяхте да видите за какво става въпрос.И пак бравос!Голямо шоу, голям ВИП,БРАВОС!

71

Анонимен

преди 11 години

Стойка е точно толкова проста, колкото и близначките, и триж по-злобна. Само като ми се опули на екрана и като го извие тоя изнесен сценичен глас и ми иде да й избия всичките зъбчета до едно. Егати *** бе.. забележки за правоговор тръгнала да прави патката ***, дето не стига, че не говори литературно, ами бърка и предлозите, защото използва думи, които явно не са й ясни. Браво на Миро, че я номинира, този път нищо няма да кажа за усмивката му.

70

Deathstalker

преди 11 години

До 67: "как ми се иска да еякулирам на тая върху очилцата" Нищо по-лесно от това - принтваш снимката, насочваш кобрата срещу нея и действаш! :-DDD

69

Анонимен

преди 11 години

И като си представя, че жена ми с не търпение чака 20н ми идва да изхвъля телевизора или по-добре нея

68

Мими

преди 11 години

До М.Абе какво го величаете тоя НАТФИЗ? - не виждате ли и от там какви актрьори излизат? Малко ли са ви трагедиите от сериалите? Въобще не могат да играят. Таланта си и два от вътре, а не е заучен!

67

До До Parcuc

преди 11 години

Има има колко палета ще ти трябват ?

66

Анонимен

преди 11 години

Отворих тази статия само за да се уверя за пореден път, че е изцяло правилно решението ми да не гледаме Нова ТВ

65

Таня

преди 11 години

Стойка толкова много ме разочарова!!!!! :(((( А в началото исках тя да спечели! Спрях да гледам предаването заради истеричните й викове.. Много е грозно, много :( Големи жени са тя и тризначките, а така да се излагат и толкова грозно и глупвао да се карат и вряскат като кокошки! :( УЖАС!!! Тя Стойка преди беше къде, къде по-земна и добродушна бе.. :Х

64

ух

преди 11 години

Стойка е много проста, нищо че сие купила диплома за актриса

63

lidka nikolova

преди 11 години

tazi Stoika 6to ne q mahnete ve4e,isteri4ka tq izbiva komleksi izglejda ne moje da vika v ka6tii se e razvikala v ka6tata,zaradi neq ne iskam da gledam predavaneto ,va za mene e lyda jena ,a trizna4kite kakvo te pone izpdat v komi4ni sityacii i ni razsmivat

62

Анонимен

преди 11 години

Учудвам се, че това въобще го гледа някой.

61

Еякулатор

преди 11 години

как ми се иска да еякулирам на тая върху очилцата