77

просто...майка

преди 11 години

facebook/DaSpasimMalkiatMartiSpesnaKampaniaНито една отрязана лента не струва колкото живота на едно дете. Държавата и управниците ни се отнасят като мащеха към най-ценното.....децата ни.

76

1122

преди 11 години

"Динев подчерта, че обектът се предава два месеца предсрочно и е изцяло построен с пари на предприятието РВД"А НЕ Е ТАКА- С ШЕСТ МЕСЕЦА ЗАБАВЯНЕ И МИЛИОНИ НЕУСТОЙКИ

75

някой си

преди 11 години

Наистина се убеждавам, че една не-малка част от българския народ има ментални и емоционални отклонение. Каквото и да си говорим това е една хубава новина, дори не е нужно и да се политизира, обаче огромна част от коментарите са изпълнени с злоба и негативизъм. Надявам се това да са онази армия от платени драскачи, основно на БСП, която шета из форумите. Ако не, просто бог да пази България с такъв материал...

74

Анонимен

преди 11 години

"и е изцяло построен с пари на предприятието РВД"А Рапонът, както винаги, С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИ.Дано има останал още някой да обръща внимание на несвързаните му бъртвежи.

73

кикк

преди 11 години

До Млад Шумкар,разликата между станиш и боко е, че първия е потомствен властимащ и на него не му се налага да краде (в конвенционалния смисъл), твоя идол обаче е първо поколение всичко (същевременно потомствен цървулар и уонаби милиционер) - затова краде като за последно.

72

Жалка картинка

преди 11 години

Остави самото рязане, ами реже знамето на България и го раздава на всеки приходящ.През хилядолетията са се били до смърт и до последният човек, за да запазят знамето си, а тези смешковци го раздават, така както раздават и България. На евтино парче. Така раздават и земята, и парите, и жените, и децата...

71

Анонимен

преди 11 години

пич, то в България още тонове ленти трябва да се отрежат..толкова сме изостанали...

70

Анонимен

преди 11 години

има ли някъде известен рекорд за брой срязани лентички в рамките на една календарна година от футболист ? ... знаем, че Герд Мюлер държи рекорда за най-много вкарани голове, ама при лентичките как е класацията ?

69

обективен

преди 11 години

аз не съм свидетел, но ако наистина строежа е замислен 2006г, РВД накрая са решили да си я построят сами. Не знам кой реже ленти и кой не, но по времето на Станишев се направиха 2 км от магистрала Люлин..и това по време на световен бум в строителството..

68

Вуте у Виена

преди 11 години

ей..как не се намери поне един позитиевн коментар бе ?! само помия и ехидни забележки...*** и злобен народец сме си.. и защо Вуте да не отиде на опера у Виена бе да ти е.а майката ? защо трябва да гледам стотиците копърки наредени покрай терминал 2 с мръсни дебелогъзи нищо неправещи по цял ден таксиджии ? всеки път когато минавам оттам им показвам среден пръст. Нямам търпение метрото да стигне и до там !

67

избирател

преди 11 години

Другари, каквото и да правите Б.Борисов си е осигурил втория мандат. И знаете ли защо- защото работи и се вижда какво е направено. Знам, че за вас крадците това е непонятно но ще го разберете след втория мандат. Който не му харесва в Северна Корея ще го приемат.

66

Анонимен

преди 11 години

Ако се продължава така София наистина до няколко години ще е истинска европейска столица, Браво на правителството.Шумкарите да се потапят

65

Анонимен

преди 11 години

Сега бесеперасите газ пикаят.................кеф, кеф, кеф.......Щом *** вият на умряло значи се прави нещо хубаво за народа а за тях и децата им ядец

64

Анонимен

преди 11 години

Машината която копа метрото, беше предвидена след втория метро диаметър на София да отиде да изкопае тунела под Шипка.Евно обаче от както дойде таз мутра на власт никой нищо не спазва. Все пак една отсечка на метрото в Сф е по- важна от някво тунелче някъде си !

63

До 67

преди 11 години

А може да поиска И да пробва

62

Анонимен

преди 11 години

Очаквам някоя сутрин да се позвъни на вратата ми и там да е Тиквата с лента и ножица, дошъл да ми открие сутрешната ерекция, може и поп да и попее за здрав(е)

61

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 58 Парите които остават в България стават на S-klasе и сликон. Ти, аз и който и да е няма да види нищо от тях! А "българските" инвеститори са просто едни перачи на пари!

60

Анонимен

преди 11 години

07 юли рязане лента за ада

59

Анонимен

преди 11 години

Доколкото разбрах РВД-то са построили кулата със собствени средства, какво дрънка пак нашия и какво открива ? РВД са с най-високите заплати, за да се уредиш там, трябва да имаш много яки връзки.

58

анонимен

преди 11 години

Динев подчерта,чеобектът се предава два месеца предсрочно и изцяло е построен с пари на предприятието РВД,така че не виждам защо Боко трябва да прави помен с чужда пита,между впрочем единственното което прави Боко е да лъже и краде