50

Анонимен

преди 11 години

В днешно време това не е никакъв проблем,който не може да оплоди,да използва инвитро...

49

Анонимен

преди 11 години

Какво като спада качеството на спермата в света? Може би това е приумица на еволюцията за редуциране на населението,което може да надхвърли 9 милиона до края на века...Природата си знае работата...Там където има липси/отрицателен прираст/ ще се попълни със емигранти,напр.от близкият изток....Това е и културно разнообразяване на Европа,като се обогатява със ориенталски и всякакви други култури...Мечтая си Европа да заприлича на САЩ - смесица от различни култури и пъстроцветност...

48

до 33

преди 11 години

Плодовитостта няма нищо общо със сексуалната ориентация. Качеството на спермата се влошава от начина на хранене,тютюнопушене,употреба на лекарства,стрес и лоша хигиена. Но най-вече стрес и химически замърсявания и пестициди!!!

47

Анонимен

преди 11 години

Това не е никакъв проблем... И без това в някои страни има небивал прираст на населението... Демотрафският спад в Европа може да се реши с емиграция - хора от близкият изток и другаде. Какво лошо има и тези хора да усетят развитието и парите?

46

анонимен

преди 11 години

не се подигравайте ,малко са мъжете които си мислят че са добре. И аз мислих че съм ок ама не е така сега се наливам всеки ден с някакви добавки за повече подвижност, а не пия нито пуша до колкото мога се храня здравослвоно, ама ето на пак не е достастчно, това хич не си е за смях...

45

чичко Адолф

преди 11 години

Тя се влошава отдавна. Затова през 1940-та им изпратих няколкостотин хиляди синеоки левенти...Ама като не ги щат-ето им *** и араби!

44

Мангал

преди 11 години

Господ мрази белите и ги изтребва.

43

Бо

преди 11 години

А га им пратихме наш'те *** - да има повишат средното ниво на качеството на спермата и то така да има го повишат, че да трябва да разреждат за да тече. И то качество, та качество - натурално, екологично с качество отпреди 1000 години. Щяха да им утроят раждаемостта за има, няма 12-13 г. (то толкова е един цикъл при тях), че да изнасят даже. А ся да си джуркат рехавата ***.

42

някой

преди 11 години

Няма нищо, французойките си имат здрави африкански жребци на разположение. Също и арабски. В последно време и ромски.

41

Анонимен

преди 11 години

E, точно това ме интересуваше.

40

Гражданин

преди 11 години

Усещам, че във Франция скоро ще има Индийско нашествие...

39

3

преди 11 години

Наливайте се с алкохол..!Блъскайте ГМО Храни !Инжектирайте си хормони...

38

Анонимен

преди 11 години

Поредната тема тип "От заглавието към коментарите" но се смях със сълзи! И гарантирам че повече катък няма да вкуся през живота си!!! :D

37

имигрант

преди 11 години

Наистина, защо точно Франция трябва да цитират за лоша ***?В целия свят на мъжете спермата се влошава и това са фактите.Аз знам обаче друго, ако ще говорим за Франция - от Франция е най-дълго живелия човек на света, чийто случай е документиран и доказан: Това е французойката Jeanne Calment (не знам как точно и се изговаря името) починала на 122 години!

36

Анонимен

преди 11 години

A качеството на *** в България се повишава.

35

Анонимен

преди 11 години

в Бг положението е още по-зле, но не са правени официални проучвания. Все повече двойки имат проблеми със забременяване... :(

34

БГ

преди 11 години

То им се влошава качеството на кръвта (расата) и изчезват. С техния мултикултурализъм сега само един на трима новородени френски граждани е истински французин. Те свършили вече въпросът е ние как да се отървем от нашите ***. Може би ако ги изпратим във Франция да им подобрят спермата:))

33

trt

преди 11 години

да ядат повече трюфели тогава

32

Handel

преди 11 години

Къф им е проблема, не моа да схвана? Нали сме им пратили ***? Шъ съ прежалят вместо тях, като им е толквоа зле спермата.

31

Anna до 31

преди 11 години

Ти си гледай твоята страна с какво е пълна и че си част от това. Остави Франция сама да се оправя. Почети малко история-ще ти светне. Тези нации никога не са им били проблем. Какво искаш-света ли да изличиш само защото кожата му не е като твоята. Разходи се и тогава говори, стига с това ограничено съзнание.