18

Пенгез КалпакЧеналов

преди 11 години

Правосъдието в България е толкова пародийно и жалко ,порочно и инфантилно,злепоставящо и несправедливо,че сега сме най -посредственната и нещастна страна в Европа! Терминал 2 е добър изход!

17

Обама

преди 11 години

Да живее Бьлгарското правосъдие!Не само искам да гласувм за Бойко но ако ме съдят нека да е в България!

16

kamyk

преди 11 години

Интересно ама ние го знаехме това още когато стана мистър господина бе.Дайте нещо ново и с присъда,и аз мога да дрънча по тенджерата щото е празна като главите ви.Ама джобовите ви маи са добре подплатени!?

15

лъжа

преди 11 години

Защо лъжат? Свински и птичи грип не е имало ,а само да стресират хората и да ваксинират с отрови . *** !

14

14/88

преди 11 години

Сега ще осъди и България за пропуснати ползи, невзети заплати, неправомерно уволнение и т.н. Още 20-30 000 лева в джоба и всичко е ОК. Честито на данъкоплатците, това всичко от вашите пари!

13

Анонимен

преди 11 години

Който се е докоснал до ГЕРБ, добро не е видял. Хак му на министър Нанев.

12

наблюдател

преди 11 години

Е,г-н Велчев, няма ли да коментирате поредното дело,с което се отчитахте като "независима и работеща"прокуратура пред Брюксел. Вярно,че оправдателните присъди по всички тези дела са факт, но вие отидохте в Конст.съд

11

Анонимен

преди 11 години

Това беше една от първите издънки на големите мозъци. След това бяха още много. Изобщо има ли някакъв резултат от големите им приказки.

10

Анонимен

преди 11 години

Виждам как работата отива към нов 10-ти ноември но този път няма да е МИРЕН.

9

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега да влязат в затвора тези които го арестуваха и прокурора който го е обвинил.

8

Анонимен

преди 11 години

А НЯКОЙ ОЧАКВАЛЛИЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН? В МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ В ЗАТВОРА ВЛИЗАТ САМО КОКОШКАРИТЕ. ТЕЗИ КОИТО НЕМОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ НА УВАЖАЕМИЯТ СЪДИЯ МУТРА.

7

boqn4o

преди 11 години

Най-добрият здравен министър, откогато аз се интересувам от политика. Казвам го като лекар. Знаеше как трябва да се направи реформа и започна да я прави. Обаче хората се надигнаха, щото хората колкото и да искат реформи, те са свързани с много съкращения и като почнат да се правят, хората реват. На всичкото отгоре осигури Тамифлу за всички пенсионери, обаче го купи от по-евтината компания, т.е. някои не успяха да напълнят гушите. И го прецакаха. Политиката е *** игра.

6

bg

преди 11 години

Ако грипът се беше оказал много смъртоносен и имаше голяма епидемия, този Божидар Нанев щеше да е спасител от смърт на хиляди хора.... никой не можеше да предвиди какъв е този грип тогава. Този човек постъпи правилно и отговорно , а мафиотите го съдят. Защо този *** народ не го защити тогава ???

5

Анонимен

преди 11 години

Демокрацията е велико нещо! Всеки е свободен да прави каквото си иска и естествено за да е пълна идилията - няма кой да го съди! Не казвам че точно този е виновен в нещо но до сега няма нито един осъден за ключово дело освен Митьо Очите! А той завалията всяка седмица го избираха за най-примерен за да получава 2 дена отпуск от(забележете) ЗАТВОРНИЧЕCКО ОБЩЕЖИТИЕ - не затвор!

4

Оп-са

преди 11 години

Защо не пишете, че двамата уродливи доктора, които отказаха да приемат тежко болен човек и той почина в линейката пред болницата, СА НАКАЗАНИ С ГЛОБИ ОТ 100 И 300 ЛЕВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дошло е време да се хващат сопите! Друг начин няма! Хора, да се хващаме и да действаме, че се затрихме като нация, общество и народ! Мамка му, не е истина колко сме пропаднали вече!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Една от първите PR жертви на лозунга"Почваме ги ,няма наши,няма ваши,който е сбъркал,отива на съд".Дим да има

2

НЕ ЗНАМ

преди 11 години

И ЗА КАКВО ГО УВОЛНИХА ТОГАВА!!!

1

Анонимен

преди 11 години

ЕРБ и техните ръководители-сиамските близнаци ЦЦ и ББ след като подчиниха тотално съдебната власт,ВСС,КС и сега и прокуратурата с избирането на Цацаров заглавен прокурор жална ни майка,ще стане както беше преди 10 ноември 1989 г. Гла-сувайте за партия ГРАЖДАНИ за ЕВРОПЕЙСКО РАЗГРАБВАНЕ на БЪЛГАРИЯ. ПО ЗДРАВ!