232

Тревоман

преди 11 години

Ако родителите са пълни ***, то е нормално и децата да са такива.О, и изобщо не ми излизайте със сентенцията: "От шашави родители - кротко дете."

231

тя

преди 11 години

До тъпака под N238Намери си свястна програма за увеличаване и тогава гледай. То и да гледаш все тази. Тъпака си е ***.Много ясно се вижда на този пикльо малкия пръст. Просто светлината го е туширала.Да си чувал за контра ажур?? Колкото до тези меко казано"лайненца" ..какво очаквате??? Нима си мислите ,че след някои от НАС идва някакво читаво поколение???Но, това е друга тема.

230

Анонимен

преди 11 години

"За простотията няма етнос, раса и националност."Моля моля, нашата простотия си е най-хубавата и потентна. На другите народи простотията не струва две стотинки даже.

229

Анонимен

преди 11 години

Не знам днешните родители как постъпват ама ако от даскалото преди няколко години бяха дошли вкъщи с такава моя снимка... даже не ми се мисли. От Пирогов щях да изляза (евентуално) след десетина години.

228

zzz

преди 11 години

До haggard азбуката са я написали климент наум ангеларий сава горазд те са УЧЕНИЦИ НА КИРИЛ И МЕТОДИЙ

227

Анонимен

преди 11 години

По-важният въпрос е кой ги енакарл да станат в тези пози??? Защо за това няма нито дума?

226

Скептик

преди 11 години

За простотията няма етнос, раса и националност. Интересното е, че простотията и парите вървят ръка за ръка. Това на снимката е нещо, което е започнало да се заформя преди 20 години. Вече нищо не ме учудва. Криворазбрана ни е цивилизацията, криворазбрано ни е и бунтарството.

225

Анонимен

преди 11 години

"Върви народе възроден, от кой ли не осеменен...". Идват избори...

224

!!!!!

преди 11 години

Това е постановка,за да се омаловажи направеното от *** преди няколко месеца !!!

223

Бдинци, бдинци ...

преди 11 години

На 8 март т. г. състав от деца поздрави дамите в общината на Видин с танц на песента на Азис "Мразиш". Някой качи клипче с изпълнението в мрежата и последва обществен скандал. Хореографът яростно защити позицията си, а министърът на образованието Сергей Игнатов твърдо застана зад проявата. Самият Игнатов е видинчанин, явно така разбира грижата за децата на България изобщо и на родния град в частност. Търпимостта към опорочаването не е само там, но ... Бдинци, бдинци ... а бяхте лъвове, титани!

222

Анонимен

преди 11 години

До Кунев 230Страхотна великобългарска псувня, драги родолюбецо. Тъкмо подходяща за възпитание на деца в добри обноски и обич към отечеството.

221

100% Видинчанин

преди 11 години

Автономия за Видин ...................!!!

220

Учителка

преди 11 години

Бих посъветвала 90% от коментиращите да вземат мнението на някой учител. Ей така, да му зададат някое и друго невинно въпросче: правят ли подобни - и далеч по-лоши! - неща децата, подтиква ли ги пряко някой по-голям да ги правят, изключение е ли подобно поведение или правило. Попитайте го лесно ли се справят с подобни прояви и дали среща съдействието на родителите.Чуйте го какво ще ви отговори, пък не е задължително да му вярвате.

219

до 245

преди 11 години

точно така, освен това родителите им правятсекс само веднъж годишно, и то ако не е високосна годината, кино само до 13:00 и не по-късно, сладолед само с лъжичка, никакви банани освен ако не са в плодова салата, разговорите със съседите само пред свидетели, и т.н.Предполагам, че напълно отговаряш на първото изискване ...

218

100 % БЪЛГАРИН

преди 11 години

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ДЕЧИЦАТА НЕ СА БЪЛГАРЧЕТА !ФИЗИОНОМИИТЕ -ЧЕРТИТЕ ИМ НЕ СА БЪЛГАРСКИ !АКО ВСЕ ПАК СА БЪЛГАРЧЕТА ТО ТОВА Е ОПИТ НА НЯКОЙ *** ПО ТАЗИ НАЧИН ДА ОНЕВИНИ МАНГАЛЕТАТА ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦ !МЕЖДУ ДРУГОТО САМО ТРЯБВА ДА ИМАТ ВПРЕДВИД, ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ПРОИЗНЕСЛИ ПРИСЪДАТА СИ НАД *** ИМ ДУШИЦИ !А ТЯ Е ЕЛЕМЕНТАРНА СТРОШЕНИ РЪЦЕ И КРАКА !ИЗПЪЛНЕНИЕ-ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ !ОГЛЕЖДАЙТЕ СЕ СКОРО ЩЕ ДОЙДЕМЕ ЗА ВАС !АКО ВСЕ ПАК ТОВА Е ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ТО НЕ СЕ ДЪЛЖИ НА ЛОШИ РОДИТЕЛИ, А:ПЪРВО НА ЛОШИ УПРАВНИЦИ КОИТО ПОКАЗВАТ КАКВИ ЛИ НЕ ПРОСТОТИИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И СЕМ ГЛЕДА ТЪПО И СИ ЧОПЛИ ЦИФКИТЕ ОСОБЕННО ГОСПОДИН ПАПИОНКОВ !ВТОРО НА ЛОШИ УПРАВНИЦИ КОИТО ЗАМАЗАХА СЛУЧАЯ С МАНГАЛЕТАТА ЗАЩОТО ИДВАТ ИЗБОРИ !ТРЕТО НА ЛОШИ УПРАВНИЦИ КОИТО НЕ ПРАТИХА МИРИЗЛИВИТЕ *** В ПОПРАВИТЕЛЕН ДОМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ПО РОЖДЕНИЕ !ТРЕТО НА ЛОШИ УПРАВНИЦИ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ СКРИЯТ ЗАД ГЪРБА НА РОДИТЕЛИТЕ, НО ПРИМЕРА НА НЕНАКАЗУЕМОСТ Е МНОГО ЛОШ ЗА ПО-МЛАДИТЕ !!!ГОСПОДА УПРАВНИЦИ КАКВОТО Е ВАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КАМ БЪЛГАРИЯ И СВЕТИНИТЕ И ТАКОВА ЩЕ Е ИНА ДЕЦАТА НИ !!!А ВАШЕТО ПОВЕДЕНИЕ Е ПРЕСТЪПНО, ПОДСЪДНО И ПРЕДАТЕЛСКО !!!ОЧАКВАМ ГАДОСТИТЕ ОТ РОДА ДА ПРОДЪЛЖАТ, КАТО БОМБЕНИЯ СЕРИАЛ И ТОВА Е ЗАРАЗНО !!!НЕ ПСИХОЛОГ, А ДРЯНОВИЦА ТРЯБВА ДА ИМ ИЗПРАТЯТ, А НА МАМА И ТАТКА ОБЩЕСТВЕННО ПОРИЦАНИЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПИШЕ КОИ СА, А МОЖЕ БИ И ЧИИ СА И СОЛИДНА ГЛОБА , А МОЖЕБИ И МАЛКО ПАНДИЗ И ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ СПРЕ ДО ТУК ИНАЧЕ НЕ !!!!!!!!!!!!!!

217

Анонимен

преди 11 години

на кой сте ядосани и от кой сте възмутени?!- от себе си и собствените си деца ! свидетел съм как се възпитават българските деца и как чужденците си възпитават децата. ама на *** *** където по цял ден висят с дрбосъците си в МОЛовете едва ли ще им светне нещо. предполагам ,че някои от тук знаят ,че децата в чужбина си лягат ТОЧНО в 20 ч ,и нито минута по късно ,телевизия и то САМО анимация може САМО в събота . макдоналдс веднъж в месеца и т.н .такива ми ти разлики

216

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно! Не бих могъл да го кажа по-точно!

215

zzz

преди 11 години

Недоволните да прочетат кой е написал бьлгарската азбука и какво са написали Кирил и Методий

214

Анонимен

преди 11 години

kvo kat sa balgari a *** o6te malko 6tqxa da gi lin4uvat sad i globi za roditelite NEZAVISIMO OT ETNOS I CVQT

213

Анонимен

преди 11 години

Глоба, порицание и бой колкото поеме! Това е рецептата! А аааама те българчета ли са бе... е тогава е фа;шива снимката! Малките чалгарчета дето танцуваха на песен на Азис за някакъв празник, също са набедени понеже музиката е поставена после, а те са танцували на Добри Чинтулов "Къде си вярна ти.." Българите сте добри, те само *** и турците са лоши! Ще им счупя пръстите ако бяха моите чавета- ръката е в шепа да проси,а като пуснат кинти чак тогава се показва пръст и се бяга!