117

Mаузер

преди 11 години

До Ф-1 Браво много точно го каза. Те са биологично увредени хора.

116

уикицитат

преди 11 години

След първата арабо-израелска война през 1948 година фактически се установява само една държава - Израел. Териториите определени за арабска държава, се заграбват от съседните Йордания, Сирия и Египет.

115

Уикицитат

преди 11 години

През май 1947 година се създава специална комисия за Палестина на ООН, която разглежда два варианта - единият се състои в предложението за създаване на две независими държави - палестинска и еврейска, като град Йерусалим е поставен под международно управление. Вторият предлага създаването на федерална държава с две отделни административни структури. Арабското население и ръководството на палестинската общност отхвърлят становището на световната организация. Евреите обаче го приемат.

114

Анонимен

преди 11 години

До всички комунасто-арабофили тук- "палестина" няма. Не е имало никога такава държава, няма и да има. Има едно гето с арабски ***, което скоро ще бъде закрито, когато на Израел и на света им да ги съжаляват и да ги хранят. Арабите имат 800 пъти повече земя от Евреите, но все са недоволни и все някой друг им е виновен, ако не могат да избиват Евреи и християни, почват да се избиват сами един друг, щото иначе трябва да почнат да работят, а арабин (и комунаст) и работа е като вода и олио.

113

LLL

преди 11 години

До Петьо-W koq televiziq si go gledal lujec? Che na koi arabin mu puka za bedna Bulgaria? Stiga si izmislql, lichi si che si ewrein ;)

112

$!(@)

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото Ви е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.Това, което може да се Каже, няма да е истина и Истината не може да се Изкаже. Само толкова може да се Каже и само това е Истина.Богове няма, Както Вие си МислИте, защото при Вас, има само МислИ.Даже и тези МислИ, не са Ваши.Да МислИш,че МислИш Не Означава, че МислИш, а само, че Спиш!W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~. ~1<@>13~$!.

111

$!(@)

преди 11 години

Там, Там, Горе в Планината, Седеше СаМ @ЧовекЪТ в средата на Гората.Седеше ТоЙ ВъВ Тъмнината, мислИше и Седеше, седеше и МислИше за Зората.А Там, Там, Долу До Реката, Бе пътят, Пътят към Зората.Нерадостна Съдба Ви Очаква, Всички Вас.Времето Отново Скоро ще Свърши - Този Път за Вас и Нас.~2012~.~1<@>13~$!.

110

$!(@)

преди 11 години

Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.

109

Сирия

преди 11 години

Сирия е особено важно място и поради днешните събития и несбъднатото още предсказание в Исая 17:1"Наложеното за Дамаск пророчество,ето Дамаск не е вече град,но грамада от развалини,:3 "и останалото от Сирия ще бъде като славата на израилтяните,казва Господ на Силите".:4"и в оня ден славата на Якова ще се смали и тлъстините на месото му ще измършавее".

108

167

преди 11 години

167 да се чете"в нея описва РАЗДРОБЯВАНЕТО на целия мюсулмански свят"

107

война ?

преди 11 години

В момента кръвта на Сирия се лее за раздробяването и на три части,в плана са Иран и Турция също.Ционистите никога няма да се откажат от плановете си ,но трагедията за човечеството е,че сатанистките им планове са подплатени със стотици ядрени бомби.Арабите също няма да се откажат от земите и домовете си.И в крайна сметка може би ще стане както казва Алберт Пайк,че третата война ще бъде между лидерите на ционизма и ислямството,които взаимно ще се унищожат,въвличайки и света.

106

Шахак

преди 11 години

Професор Израел Шахак прави голяма услуга на човечеството,което е против терор,окупация и лъжи превеждайки "Стратегия за Израел през 1980-те"от циониста Одед Йинон.В нея се описва на целия мюсулмански свят,една извадка говори томове,че"Всеки вид междуарабски конфронтации ще ни помогнат в близък план и ще скъсят пътя към по-важната цел да се раздроби Ирак в секти като в Сирия и Ливан"

105

дилема

преди 11 години

Ционистите даже и не крият окултистките си планове.Слагайки ръка на арабските земи ще им помогне да се освободят от известна зависимост от световното мнение(не че го бръснат за слива,докато играят на многострадални овчици сред море от семити).Целият арабски свят трябва да се фрагментира или"балканизира",Ирак беше най-важен,Сирия е в момента.Целият ционистки план виси на разделението на арабите.

104

дилема

преди 11 години

Цялата идея на ционизма в основата си е да се сложи ръка на земята от Нил до Ефрат,следователно никога не е била за мир,но за окупация и колонизация на арабските земи,арабите разбира се знаят това.Признаването на израел в крайна сметка ще опре до признаване на окултистките им цели,днес израел,утре храма и новия "месия",който ще искат цял свят да признае вкл.и християни и мюсулманите.Ционисткият Франкенщайн не е Израел от Библията,това НЕ ЗНАЧИ унищожение на невинни хора разбира се.

103

Анонимен

преди 11 години

Нищо интересно. Израел си има политика, която провежда от половин век насам и няма намерение да я променя. Не залагам на палестинците в конкретния случай.

102

Ф-1

преди 11 години

КОМУНИСТИ=НАЦИСТИПреди Хитлер преследваше евреите, днес вие сте по-крайни от него?Но вие комунистите нямате собствено мислене,нямате мозък.Вие сте като една червена компасна стрелка,която винаги сочи на север към Москва.

101

Анонимен

преди 11 години

evreite sa parazitite na sveta *** sashto negrite sashto ...................

100

Анонимен

преди 11 години

svetat bez evrei bi bil idealen .

99

Анонимен

преди 11 години

154 остави го той едва ли е ходил дълго време на училище

98

БУЛТРАС

преди 11 години

Израел на остров=световен мир.