26

мунчо 3-ти

преди 11 години

Тоя Христо Григоров много го щадят медиите - може би защото е от Червен кръст.Само че БЧК вече не е обществена хуманитарна организация, каквато трябва да бъде, а негова частна фирма (ЕООД или ЕТ). Той беси, той коли, той назначава, уволнява, ... А и е толкова НАГЪЛ, че продължава да се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал". "Кучетата си лаят, керванът си върви". Нищо чудно дупедавците пак да го преизберат, още веднъж, за Председател на БЧК.Няма отърване от тия кърлежи - навсякъде са...

25

АНТИ

преди 11 години

ТЕЗИ АГЕНТИ СА НИ ЯСНИ, НО КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ ИМЕНАТА НА ДОНАСЯЛИТЕ НА ПОДЗЕМНИТЕ БОСОВЕ ОТ СИК И ВИС?

24

Анонимен

преди 11 години

*** шопара!

23

хъх

преди 11 години

Завърших със сина му на тоя, егати наркомана.

22

Анонимен

преди 11 години

Опа още калинки излчзоха

21

gtf

преди 11 години

и кво ?докато всеки втори можеше да е агент, както и си беше - шепа избрани можеха да пазят бившия първи, ама за тва ни гък, ни мък.от 44-та ни управляват все *** - ком партия герб не е изключение

20

AUUUU

преди 11 години

Toq mnogo e ql na narodna sofra s narodni pari.....kak se e napral naklal....sha sa prysne.....bahta u svin4ugata naprashtqla.

19

пиколо

преди 11 години

На тая *** долна съм му отварял вратата на Ланд Крузера като бех на работа във Фестата на България 1000 пъти. Там има един арабски реторант и с жена му и детето му всяка божа вечер бяха там. Бех сигурен че на тоя мърляч работата му хич не е чиста. *** ***. Вижте му погледа, тоя колко е пил и ял, вие хора мили, толкоз коса нямате по главите си.

18

стоян

преди 11 години

Колко пъти разни червени артефакти ви обясняваха че КОЙ вече го интересували досиетата, че това било затворена страница, а се оказва че на ВСИЧКИ ВЪЗЛОВИ места в държавата са дадени на ДОНОСНИЦИ, президент 3 мандата, КС , народно събрание, здравна каса, телевизия и преса, фармация, и къде ли още не в обществения живот и всичко това с една цел КОНТРОЛ, затова не гласувайте за партии в които има ДОНОСНИЦИ защото те НИКОГА не защитават ,не вашия, те даже и държавния интерес не защитават, гнусутии.

17

Девин

преди 11 години

Нашата болница фалира и беше задлъжняла към агент Жеко.Колко ли вражески елементи на социалистическото общество е "излекувал"?

16

не го долюбвам, ама

преди 11 години

Кехайов е бил вербуван на 22-годишна възраст през 1988 г. Пък през 1989 год почнаха "революциите"... мирните.Та какво ли точно е сътрудничил на ДС Кехайов на тая 22-годишна възраст, когато все още е бил студентче и то май в началните курсове?... Мнооого интересно!... Доноси за близки и колеги??? Защо ли не го вярвам?!Абе, тез на маймуни ни направиха! Я да изкарат досиетата и на бебетата от онзи период, че май не остана неомаскарен човек в тая държава.

15

Алов

преди 11 години

Ех да му се невиди, изцапах си монитора докато заплювах в лицето агент Жеко.Нищо няма случайнопо време на прехода 23г.

14

do 1

преди 11 години

Що за глупав коментар! И аз съм живял по това време, и не съм бил агент, но съм оцелял без а съм писал доноси за близки и колеги , без да съм подслушвал и снасял какво си говорят .Ако нямаш достойнство и си подлизурко не се оправдавай , че такива са били времената.И ако си бил гадняр , не ти се полага да заемаш отговорна длъжност.

13

ppancho

преди 11 години

А аз се чудих и маех,как подбни тюфлеци се оказваха все на ръководни длъжности.Как така ,*** като този застава на чело на една чисто съсловна организация и ние овцете не го махаме,а чакаме да си иде сам.Пфу...(Използвам 2 от изразите на Стоичков,в случая са наистина много подходящи.

12

ДС

преди 11 години

гнусна мазна *** комунистическа

11

Желев

преди 11 години

Какво малко прасенце беше,каква голяма *** стана.

10

а

преди 11 години

Жеко, не ставаш за нищо!

9

ФИЗИОНОМИСТ

преди 11 години

ТОЗ ПОВЕЧЕ МИ ПРИЛИЧА НА МЕСАР !!

8

Анонимен

преди 11 години

То си му личи, с тоя ***.

7

Анонимен

преди 11 години

Не измислихте друг да шантажирате.Пак с плашилото на доситета създавате работни места.