45

анонимна

преди 11 години

Надут самохвалко, който не притежава мъжкарско излъчване, а на някакво гъзе.Не ме кефи...

44

13

преди 11 години

Ама още ли не са му обяснили защо го изритаха? *** от Брадъра се опитаха да ни направят на по-***, отколкото сме. Всичко е нагласено и си вкарали човек от ...екипа. Нещастници!

43

Анонимен

преди 11 години

Какво очаквате от ***, участвал в чалгарски клипове?

42

АЛО

преди 11 години

ако сина ви каже на родителите че ще се жени/ първо проверете за коя/ или кой/ честито на обичащите родители / мамини синчеца

41

111

преди 11 години

Дудов не се чуди що те изгониха!В момента, в който каза, че си бил жена всички жени те намразиха, а всички нормални мъже казаха, че си педера.т.Е затова е и добре го запомни!Дано се замислиш и след време да има с какво друго да се хвалиш, а не само с това, че клякаш на един крак и биеш женки.И друг път не се надъхвай толкова коя да нае..ш щото жените вътре те прецениха що за стока си от един поглед и ти се подсмиваха зад гърба.Сигурно и в живота ти така правят-ставаш само за един път и толкова.

40

Станимир

преди 11 години

Стоян Дудов първо с никакъв кастинг не си влязъл и всеки знае че всичко е инсценирано и второ те изгониха щото не на.ба нито една мацка което ще рече че си пълна дуда и лаладжия !

39

Джамбазов

преди 11 години

Такива като него в Камбоджа ги правехме булки.В добрия смисъл на думата.

38

Стоян Дудов

преди 11 години

Аз имам много фенки във ВИП средите, гледайте и завиждайте!!! Мои фенки са известни личности и велики българи като Азис, Евгени Минчев, Миро, Стратия и други!!!

37

BAY PANDEL

преди 11 години

TOQ DUHLYO E PROST KATO GALOSH

36

Критик

преди 11 години

Нямат свършване простаците в тая държава! Искал да е известен швестера. Ха-ха! Абсолютен вакуум! Ким Кардашан в мъжки вариант. Само прошляци и *** останаха в България. Скоро обаче *** ще я закрият и всички ще се гледаме в един голяяяяям Биг брадър.

35

анонимен

преди 11 години

хм..че то това момченце с жълтото на устата си какво очакваше? само като се появи и някоя да му легне ли? той и макето се перчеше че влизал да * вътре..но бързо забрави защо е влязъл..детска му работа..скочил някоя и друга лелка и самочувствие до небето..един мъж (момче ) на 20 само опита му не го прави голям..иска се житейски опит и израстване с годините..след още 10 на годинки може и да понатрупа малко..но поне за сега си е още детска радост с бенгалски огън -;)))деца ...

34

Егати

преди 11 години

Е как защо го изгониха толкова рано ? Каза че ще изплющи някоя девойка, за сеира го вкараха. Ама според него там имало две жени ( Лиляна и Цеца ), и двете били влюбени. А влюбена ли е една жена, и Брад Пит няма шанс :) Там оназ Стойка, онез Тризначки - прекалено са дебели, не са жени :) И след като няма да плющи вътре, няма да прави сеир, го изгониха. Без номинации, без нищо, ЧАО, каза господаря Бай Брадър :)

33

Анонимен

преди 11 години

Влязъл бил честно.Затова , като го разкриха Господарите на ефира и още същия ден го изкараха.Тоя вярва ли си на глупостите.Половината в къщата го познаваха.Съвсем случайно сигурно е било пак. Всичко в *** е фалш и бездарен сценарий.

32

Дуд

преди 11 години

Този Дудов е такова парче че ако ми падне ох котьо не ми се мисли какво бихме си правили двамката!Наистина момчето си прилича на мека китка

31

Анонимен

преди 11 години

Кво го плюете, та да му качвате имиджа. Обикновено момче, даже по-нормално от тия в къщата. Само защо толова рано го изгониха никой не разбра

30

Анонимен

преди 11 години

Е,какъв мъж е,като е Дудов:)

29

...

преди 11 години

Типичен ***.... -"Ами занимавам се с мода и фитнес!"нарисуван гей .

28

ДУДОВ

преди 11 години

На мене ми е лапал, пък не съм гей.

27

Анонимен

преди 11 години

Може да е всякакъв, но е прав за тризначките. Няма толкова *** същества! Преди в Стани Богат казаха, че охлювът е покорил дълбини и върхове, после спрягаха глагола "човек"...А скорот откриха че паяците имат по 3 крака, но след като разгледаха един екземпляр се поправиха и заявиха, че имало паяци и със седем крака. Другият неприятен човек е Миро. Тоя *** е станал голям мъжкар - според него. А всъщност е фльорца. Пацата трябваше да извърти един шамар, та да се посмеем на изражението му..

26

Анонимен

преди 11 години

Добре ,че спряха да ги изпитват по география !