131

222

преди 11 години

НЕКА ДИГНАТ МАЙЧИНСТВОТО И НА 700 ЛВ. НО КОГАТО ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН НА *** И МАЛОЛЕТНИТЕ МАЙКИ ДА РАЖДАТ ДВЕ ДЕЦА! ИНАЧЕ СЕГА ПРИ ТИЯ ДЕТСКИ СЕ ВЪДЯТ КАТО ВЪШКИ А ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДА ВДИГНАТ МАЙЧИНСТВОТО И ДЕТСКИТЕ? АМИ ЩЕ СТАНЕМ НА ЕДИН БЪЛГАРИН 20 ***!!!!!!!!!!!!!!!!!

130

Анонимен

преди 11 години

Нали те си гласуваха за ГЕРБ, мамитата и татковците, сега да се сърдят на себе си.

129

софиянка

преди 11 години

как 241,00 лева е прага на бедност,а дават помощи/майчински/240,00 лева??????и това за майка+бебе????нека да се плащат детски само на семейство-с граждански брак+за пълнолетни/и двамата/родители+12 месеца назад да са работили/както при безработица!и за 4-то дете и т,н, да не се плащат детски!!!и в цял свят няма самотна майка която постоянно ражда без да работи!

128

акуд

преди 11 години

дпс беше партията която най яростно мрънкаше срещу запазването на сегаштната помощ. ЗАЩО ЛИ????

127

Анонимен

преди 11 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ГАДОВЕ ОТ ГРОБ!5 ЛЕВА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ?!?

126

of

преди 11 години

MAICHINSTVOTO,DETSKITE NADBAVKI I INVALIDNITE PENSII(DO 58 GODINI)TRQBVA DA SA 700LEVA ,A MAKSIMALNATA PENSIQ 200LEVA.

125

Анонимен

преди 11 години

Сбогом БЪЛГАРИЯ !

124

МАЙКА

преди 11 години

ОБИЧАМ ДЕТЕТО СИ И ЗАМИНАВАМ. ДА ЩЕ РАБОТЯ НАВЪН И ЩЕ СЕ КЛАНЯМ НА ЧУЖД РАБОТОДАТЕЛ.

123

Анонимен

преди 11 години

Антибългари ли са ГЕРБ !!! Дянков е с промит еврейски мозък и води до затриване на българската нация. ЗА КОГО СЛУЖИШ БОРИСОВ !!!!!!

122

Анонимен

преди 11 години

Майчински само за завършили средно образование!!!! Детски до трето дете и после - без! Продължаваме да стимулираме неправилната раждаемост.

121

девиза

преди 11 години

Девиза на ГЕРБ беше ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ като гледам сега какви ги вършат тези мискини направо при предишните ми се струваше че съм бил в рая

120

никога вече

преди 11 години

Не искаме повече ГЕРБ да ни е майка Откакто са управляващи само смучат от народа майките ощетени пенсионерите захвърлени трудовите хора ще работят докато пукнат ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

119

IYI

преди 11 години

За полиция има , за мисия в Авган има , за толкова хрантутници в оная *** парламента има , за майките на България - НЯМА ! Братя Българи сега спим , когато се сабудим ще сме вече минало свършено племе .................................. но нищо , спете спете споки няма проблеми .

118

Анонимен

преди 11 години

все по малко. И в най-скоро време в "кошерчето" България ще останат само търтеите.Просто те ще уморят и без това постоянно намаляващите пчелички.И тогава днешният ви статус ще ви се стори каато да сте били в Рая приживе.

117

Истински Седесар

преди 11 години

Искате по-високи заплати. Искате по-високи пенсии. *** искат по-високи социални помощи. Майките искат по -високи детски (на тях лично аз единствено бих им дал) Искате по-добро здравеопазване. Искате по -качествено образование. Искате по-чисти населени места. Искате по-качествена пътна мрежа. Искате,искате,искате!Само искате! А какво дадохте през мизерния си животец,да ви бера лайката проста? Щото за да го имате всичко това дето го искате НЯКОЙ трябва да го даде. А тези дето даваме ставаме

116

аз

преди 11 години

и таз добра..откога детските пък са стимул за раждаемост...пълна глупостзащото били малки българските нямало да раждат...дете с детски ли се гледа,бе клоуни

115

аз

преди 11 години

цял живот БСП са правили всичко възможно да стимулират *** раждаемост..за това сега плачат..

114

Анонимен

преди 11 години

Герб загуби вота на всички майки

113

аз

преди 11 години

никакво майчинство..да се връщат на работаа тоя ваш фалшив рев е просто жалък...пищите, защото мързеливите *** няма да получат увеличение на и без това мазните си плащания(срещу дишане)

112

Мило

преди 11 години

Майчинството е форма на политика и по него се познава, каква е управляващата партия. Колкото да се правят на българи, тези мишоци си остават еврейчета. Могат да дават по 700++ лева на "приемни майки" (най-новият *** бизнес), но за изтерзаната българка 290 са много. *** проклятия може и да са лоши, но вас герберуги ще ви застигне българско майчино проклятие и родовете ви ще се затрият. Бъдете сигурни МДПГВГДЕЛМ!