121

Анонимен

преди 11 години

До Тодор Искам да те опровергая за доходите. Нали министър Дянков декларира, че доходите са увеличени. Да, така е. Нали премахнаха класа и го добавиха към мижавата заплата, това е увеличението. Като към това добавим и големите премии, които си раздават така наречените работодатели в бюджетната свера, наистина доходите растат, но за определени хора. Добавям и това, че населението ни вече е под 7 мил., а депутатите ни не намаляват спямо населението. Ще дойде време, когато само те ще останат в БГ.

120

Boko

преди 11 години

Laja nie sme navseki kilometar

119

Анонимен

преди 11 години

Само Гърция е по-корумпирана от нас в ЕС................................Другари, да изпреварим Гърция и по този показател!Ние имаме визията и политическата воля!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

118

БА СИ!

преди 11 години

...Ако бях в България, щях да гласувам за Борисов, рекъл Обама...====================================================БА СИ!Преди изборите нашия е успял да корумпира мургавеца.

117

124

преди 11 години

Нали откакто Герб е на власт вече в България корупция няма.Телевизиите само това ни говорят вече 3 години ,а то май не било истина.Това ще е от преди 4 години ,не може да е от времето на Бойко,няма начин предните са виновни!

116

справедливост

преди 11 години

политиците от 44-та до днес по пътя София - Варна, да си правят компания живи, вързани, голи и да се радват на четирите сезона в страната

115

ONASIS

преди 11 години

М...ДА! НИЕ КОРУМПИРАХМЕ И МЕРКЕЛ, ЗАТОВА ТЕКАТ МИЛИЯРДИТЕ!

114

Анонимен

преди 11 години

Само Гърция е по-корумпирана от нас ......ЛЪЖА,ЛЪЖА никой не може да вземе първото място от нас в тази дисциплина .Тук имаме тренирани държавни служители ,като се почне от ОБЩИНИ та се стигне до ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА и ПОЛИТИЦИ,МАГИСТРАТИ всички са доказани многократно крадливи кадри

113

Анонимен

преди 11 години

До коментар Не разбирасе, но нали е на гости, какво да се прави етикет. А иначе това за 2 място си е чиста лъжа, та самият борисов, имаше една афера с флашки и после оня с бирите беше надлежно смоубит, та ще се оставим на една Гърция, да имат да вземат там никой не мой ни мина.

112

коментар

преди 11 години

Аг-н Обама наистина ли би гласувал за г-н Борисофф?

111

Бахурчо

преди 11 години

Хак да им е на Гърците,на два ката!

110

до 127

преди 11 години

Не съм фен на ББ , но.........ти си много тъпо пърче , вземи малко се ограмоти ти тогава давай мнения ......като не знаеш къде е библиотеката , вземи отвори гугъла и виж кой е Карл Май и какво е написал......*** малоумното поколение....

109

Онуфри до 127

преди 11 години

Е как бе, Винету беше в 3 части!

108

Онуфри

преди 11 години

Ами изхвърляйте ги тези гърчуля от ЕСто де!Дайте им малко драхми и ги изпращайте по живо по здраво да си пасат! ;-)

107

До пост 126

преди 11 години

Разполагаш с овехтяла информация. Първо защото няма втора част на "Виниту", макар генерал Борисов да я търси години наред и второ, близки до него твърдят, че той вече чете "Сандокан".

106

Това не е вярно !

преди 11 години

"Само Гърция е по-корумпирана от нас в ЕС".Всички държави в света са по корумпирани от нас, техните първи ръководители за били наркотрафиканти, контрабандисти, перачи на мръсни пари, пазачи на бай Миле и на Маргините..., а нашият е световен лидер и на всичкото отгоре полиглот, на път да прочете и втората част на "Виниту".

105

Анонимен

преди 11 години

*** е обида граничащо с малкия ти умствения багаж,но простотията не ходи по дърветата, бай приятелю,а по такива като теб.То и фалиралата Гърция е в същия съюз май,ама си има боеспособна армия,да не говорим за Турция.Поздрави на ...

104

Анонимен

преди 11 години

123 как да няма армия бе *** , ние сме част от най-силния отбранителен съюз на земята , никога в досегашната ни история не сме били по надежно защитени.

103

До 114

преди 11 години

Я да видим какво още няма-няма армия,защитаваща пределите на България,няма съд и нито един мастит бандюга извършил престъпление или политик,извършил ,,приватизацията'',осъден за това,няма държавник,мислещ за слeдващото поколение,напускащо пределите на Родината,няма националноотговорна политика,защитаваща българските производители,няма българска банка,няма защита на българските национални интереси и т.н,,но има раздута държавна администация,получаваща ,,бонуси''по време на криза,60-70 000 полиция

102

Анонимен

преди 11 години

Само БOKO Mутpaтa Maфиятa Гepб ca нaи-корумпирани в Свeтa