51

бай Шано

преди 11 години

като напишат " За още ИНТЕРЕСНА информация посетете....." се изприщвам като прясно бръсната слива

50

до 15 и 30

преди 11 години

Съгласен съм - в заглавието не трябва да е "стряскат", а "отвращават".Щото колкото и да си смел, не е нужно да ядеш ла.на и повърни. Не че не можеш, ако е въпрос на оцеляване, но така за спорт!?!?

49

Анонимен

преди 11 години

Простата истина е че мъжете се женят защото наивно си мислят че тази която са си избрали няма да се промени.Жените пък от своя страна се женят защото намерили нещо в мъжа но смятат да го променят така както на тях им е удобно.При такъв конфликт на интереси няма как да се получи.Абсурд е да се случи!Единственият вариант е взаимният компромис.Подчертавам компромис,от двете страни не само от едната.

48

Анонимен

преди 11 години

До мамаБати расистката си, защо смяташ че една или друга раса е по-добра от другата.Наясно ли си например, че богатите "афроамериканци" презират бедните "бели ***" в USA. Да не би да си от богатите "бели ***", които презират бедните български "цветнокожи".

47

Анонимен

преди 11 години

До мамаА за вас не разбрахме, от адски простите ли сте или от злобните к..ви... Може би нещо средно между двете определения???

46

Анонимен

преди 11 години

До ЖингибиТо аз като чета и разбирам, че при теб е турско... Определено има такъв тип жени, за които пишеш, но да генерализираш жените в цялото българско общество е малко прекалено. Има красиви, завършили "вишу" и реализирали се жени, които не са се залепили за мъжа си, и не смучат от кръвта му :) А на теб, ако ти харесват повече тези, за които пишеш, ти желая дълъг и щастлив живот с недоволното, мрънкащо изчадие, което имаш свободата да избереш за партньор до края на дните си... ;)

45

мама

преди 11 години

За пореден път българите и българките доказаха,че нямат семейни ценности и не познават добродетелите на любовта.Мъжете са адски прости,жените - злобни *** - и това е защото м/у двата пола винаги е имало зависимост.С други думи можем да кажем,че качествата ни като нация спадат главоломно.Никой не търси духовното и святото - затова и децата ни няма да са по-различни от циганчетата!!!

44

Баче Кико

преди 11 години

"Качествен контрол и мисия промяна"Те това нещо е много неразбираемо. Жената ако иска мъж със съответните навици, да си намери такъв, а не единствено ако е успяла да си "хване" *** и да иска в същото време да е мъжага, който да печели много, да си носи парите вкъщи, да й иска джобни от собствените си пари, да не се заглежда по хубави жени или пък да не ходи по жени.

43

до Моника

преди 11 години

До моника"...необвързани катили като вас."Някой от необвързаните мъже или жени след определена възраста (напр. мъжете след 42, а жените след 35), не стават за връзка. Това се потвърждава и от обстоятелството, че ако са става ли за връзка до тази възраст все да се е намерила някоя жена, респ. мъж, че да се обвърже с тях.П.С. Стара мома или стар ерген за нещо стават ли.

42

ре-пост

преди 11 години

Сръбска църква. Жена влиза да се изповяда:- Дедо попе, я съм грешна.- Що си сторила бре, жено ?- Е па, я съм друг муж погледнала.Отваря дядо поп "Престъпление и наказание", прелиства и отсича- Погледнала друг муж - една седмица пости.След две седмици същата жената пак отива при попа да се изповяда- Отче, я съм много грешна.- Сега що сторила си бре, жено ?- Е па, я съм друг муж целивалаПак отваря дядо поп книгата, чете и отсича- Друг муж целивала - две седмици пости.След един месец жената пак отива при попа- Отче, я съм много, ама много грешна.- Що стана бре, жено ?- Па я съм *** джвакала.Отваря дядо поп "Престъпление наказание" , търси къде е това "джваканье на ***", ама не може да го намери. Изпаднал в затруднение пита колегата си - поп в същата църква:- А бре, попе, за джваканье на *** що сме давале ?- Е па, ако е била лепа жената и по 200 динара сме давале..

41

Месия- жена

преди 11 години

Точно така! На 13-тата година се срещнах с майка му, а на 20-тата заговорихме за секс! Ограничена популация- 5,5 деца на всяка жена по света и у нас- средно!

40

Културтрегер

преди 11 години

Сирене и п.тка колкото и да ги миеш - те все си миришат.И другото - ягода и п.тка не се мият, че иначе си губят вкуса!!!

39

Я

преди 11 години

Не. И в az-jenata няма да вляза. Нъцки!

38

Gosho

преди 11 години

Да бе дооооообре! ppp

37

Andreshko

преди 11 години

Моника след още няколко годин брачен живот мъжът ти сигурно ще ти омръзне или ти на него и тогава можеш да ме потърсиш...

36

DEVIL-JIN

преди 11 години

Всички тука сте големи звезди,направо ще умра от смях,коментарите са един път.

35

моника

преди 11 години

Ало недоволните... има лесно и за вас! Купувате си играчки от сексшопа или пробвате със своя пол след като сте недоволни и много се плашите от противоположният си пол.Аз съм си доволна от моя мъж и той от мене вече 7 години!Треперя над щастието ни ,защото Боже опази ако се наложи да си търся нов сред необвързани катили като вас.

34

Жингиби

преди 11 години

****то само не може да просперира в обществото ако ще турско да стане - факт. За да се осмисли живота му, трябва да се залепи като пиявица до някой мъж и да му смуче от силите - финансови, емоционални, здравословни. После вечно недоволно и мрънкащото изчадие обича да се дуе наляво надясно колко е велико, а не осъзнава, че ако трябва да постигне нещо сама - еми че то никога не може да стане. Факт, дори тия дето учат "вишу", учат да станат сервитьорски и да си хванат богата мутра

33

Анонимен

преди 11 години

s

32

НАПЪЛНИХ МЕ КОЗМЕТИЧ

преди 11 години

учете за козметички и фризьори