58

m

преди 11 години

do 84 prav si,mnogo sa silni 6e se opravat

57

m

преди 11 години

imat iahti i koli za milioni she platat na koito triabva i pak s nachalem

56

Анонимен

преди 11 години

След месец ще си пия кафето с тях.

55

az

преди 11 години

Интересно е защо са лепнали управителката и фин. директор-а не са докопали главната счетоводителка!май имаме готов прокурорски свидетел!

54

някой

преди 11 години

Сигурен съм,че и Румен Петков е вътре.Там имат пръст и братя Галеви и целият БСП апарат.А сега подкупните съдии ще ги оправдаят под мотото,няма доказателства.*** ***.

53

пешо

преди 11 години

при управлението на бсп щяха да се срещнат тайно с тях

52

Анонимен

преди 11 години

бРАВО БРЕ,...на 10 човека ,се падат по 5млн., а И.Костов ,сам ОТКРЕДНА 600 млн., и то ДОЛАРИ!За него няма ли ----ЗАКОНИ?

51

до боко

преди 11 години

я стегни редиците,тия на които всички им плащаме заплатата пишат само в работни дни и то до към 14ч.после ходят да се ч..ат,,после пият кафе,никакви ги няма вечер и в събота и неделя,идат избори,а нещо са се улабили,пък и снимката ти не навсякъде стои ,така ,че цвъки да стегне редиците

50

Анонимен

преди 11 години

76Много правилно си забелязъл.

49

Анонимен

преди 11 години

Едно не ми е ясно.Как САМО чл.321=организирана престъпна група?А КОЕ е престъплението???Ако имаше такова то си има и съответният член от НК.Мисля че в Бг нещата вече много загрубяха.Правораздаването е в небитието.Максимата "ти ми кажи кой има пари,аз ще му измисля престъпление" е в действие.Блокират МИЛИОНИ а престъпление няма още..........но ще го ИЗМИСЛЯТ.

48

Анонимен

преди 11 години

Прави ми впечатление ,че в делнични дни по форумите се появяват яростни защитници на ГЕРБ.Да не би това да са тези ,които са "държавната ясла" ?А бе приятели, ние ви даваме заплати и бонуси да вършите други неща. Не си ли знаете "длъжностните характеристики" ?

47

laik

преди 11 години

Това ,че истината не Ви харесва не Ви прави по-умни.Взимайте пример от Вожда си.....Чао платени драскачи....!! Личи си пожарникарската Ви подготовка и манталитет!!!!!

46

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНе бъркай цифрите с Кама Сутра /69/

45

TPE3BEH

преди 11 години

Още един червен бушон изгърмя!

44

Анонимен

преди 11 години

ДО 69, теб пък никой не те пита за кого ще гласуваш

43

laik

преди 11 години

....мисля ,че съм си купил москвич ама то не било москвич ,а мотор с кош....я да видим кой помпа рейтинга на Цвърльовата дружина...!!!Шестима души са обвинени за данъчни престъпления за около 14,3 милиона лева 04 декември 2012 | 15:01 | Агенция "Фокус"Начало / Съдебна властСофия. Специализираната прокуратура повдигна обвинения на шестима участници в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на престъпления срещу данъчната система избягване плащането на данъчни задължения чрез използване на неистински документи и документи с невярно съдържание.Обвинения са повдигнати на Поля Пеева, ръководител на групата; Спасена Генчева, Руслан Мирянов, Любомир Драгостинов, Антон Събев и Юрий Стефанов участници. Според събраните доказателства групата е действала от януари 2008 г.Установените до момента щети за държавата възлизат на около 14,3 млн.лева, като сумата не е окончателна. Дневният оборот на престъпната структура в определени случаи е достигал 300 000 лева. Групата реално е внасяла хранителни продукти, като пред данъчните служби е представяла неврени месечни справки-декларации, както и подправени фактури с цел приспадане на неследващ се данъчен кредит. В схемата са използвани фирми без реална дейност.На участниците в групата е наложено прокурорско задържане до 72 часа за довеждането им пред Специализирания наказателен съд. Ще бъде внесено предложение за налагане на постоянни мерки за неотклонение Задържане под стража.

42

истински пенсионер

преди 11 години

До Пенсионер 47 Ти си за съжаление.Явно или не искаш да мислиш ,или не можеш да мислиш.Не прави за присмех пенсионерското съсловие.Погледни тези "юнаци" от ГЕРБ.Повече от 80% са бивши ***(трети ешелон), а ти повтаряш като мантра заучени анти комунистически фрази. Я вземи най- добре се скрий.Аз пък никога няма да гласувам за ГЕРБV

41

Анонимен

преди 11 години

До Пенсионер Истината е в това някой да успее или да ви изтрепи или да ви бие черен печат в паспортите на такива *** като тебе мой човек! Верно трябва да си въз ***, че да не осъзнаваш колко смешен и жалък е Борисов.

40

Анонимен

преди 11 години

"организаторите на групата са осъществявали внос на стоки, като са занижавали стойностите по фактурите чрез намаляване на облагаемата основа с цел неправомерно избягване на плащането на пълния размер на ДДС."Кой им е разписал митническите декларации и защо без проверка за съмнение за занижена стойност?

39

Анонимен

преди 11 години

живи и здрави 100 милиона да укрият обществена тайна е че ползват съществуващи в закона вратички а и съдействието на корумпирани чиновниции най важно не са платили рушвета за това са на показ