27

Ross Boss

преди 11 години

Kakvi GADOSTI pishesh...Забравихте да напишете, че е с богато криминално досие и е разпостранител на дрога в района или че е психично- stava duma za 1 dobyr,mlad myj..moi poznat! izvinqvam se za latinicata,v chujbinata,pred chujd komp sym mir na dushata mu

26

ross

преди 11 години

Mir na dushata mu !!!

25

Анонимен

преди 11 години

Човека се е самоубил с няколко удара с нож в гърба, а преди това се е самобичувал с намерена наблизо бухалка по цялото тяло.

24

!

преди 11 години

Забравихте да напишете, че е с богато криминално досие и е разпостранител на дрога в района или че е психично- болен- така народа щеше да види позитив и да напише "Браво, един *** по- малко!" Ама този път предпочетохте истината- Борисов кат се върне, няма да е много доволен!

23

ЦуциБокоиСмион

преди 11 години

Полицията не без чувство за хумор "констатира" самоубийство. Браво !

22

Анонимен

преди 11 години

Варна - градът на самоубийците и на ***.

21

светът гледа бг

преди 11 години

Митрополит Кирил е ГЛАВЕН ПРОВОДНИК НА ГЕНОЦИДА над БГ-НАРОДА тъй като посредством миналото си на агент на ДС както и на Булгаков той е свързан със сатаната!.На бг-народа трябва да му стане ясно ЧЕ В НАЙ-ТРУДНИТЕ ЗА НЕГО МОМЕНТИ ЩЕ БЪДЕ ЛИШЕН ОТ БОЖИЯТА ПОМОШ защото В ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩЕ ИМАМЕ ПАТРИАРХ-САТАНИСТ.Пишман ***-националистите от СКАТ и агитката ЦСКА забиха к.р на бг-народа като го лишиха от божията помощ карайки ни в очите на света да се кланяме на сатаната

20

Боко Рапоня от САЩ

преди 11 години

Цецо, на тоя прибрахме ли му бизнеса, имотите преди да го самоубием? И надявам се не сме пропуснали да му напомним да даде правилното дарение в правилните черни каси преди да го самоубием? Идват избори, ей, пари трябват! Не забравяй да им прибереш паричките преди да ги самоубиеш, че да не стане като с Мишо Бирата!!!

19

Анонимен

преди 11 години

До До РумиСтава, като отидеш до урните и пуснеш празен плик - това е бойкот на системата. Седиш ли си в къщи, твоя глас ще бъде пропорционално разпределен в полза на някой хрантутник.

18

Анонимен

преди 11 години

Poneje sa nekadurni da razsledvat I ve4e vsi4ko e samoubiistvo! Samoubili go 4oveka da se ne mu4i v krizata

17

Столичанин

преди 11 години

Не може зад всяко убиийство (ако е такова) да стои ***. Поне за едно, или две друг ще е виновен.

16

данъкоплатец

преди 11 години

най-характерното нещо за самоубийствата в целия свят е - предсмъртната бележка!!!!!!! дори ритуала на самураите е включвал хайку/кратки стихове/ с причината за самоубийството и последни думи. слава на ***, слава на мутрите и разследващите, скотска страна!

15

Анонимен

преди 11 години

Като се напише самоубийство и вече никой не държи сметка на полицията, а и така неразкриваемостта не престъпленията не се качва.

14

хм

преди 11 години

аз си мислех пък че хората се самоубиват с куршум в главара..явно този е искал да бъде новатор ..най лесното решение е да кажат 4е е самоубийство

13

аз

преди 11 години

то утре и Боко ще каже - ми то народа се самоуби, въпреки 4е ги храня :)

12

монах681

преди 11 години

Как му бяха пръстите на пищова?? Стегнати плътно към пистолета или отпуснати??Ако е самоубийсто ще се простреля в главата за по-сигурно!!!!! И пръстите ще са му свити към пищова,защото се счита,че произвежда изстрел и е бил в напрежение или е по-лесно просто да се каже..оръжието лично ли е?)) Е..това е работа на милицията разбира се.Успех в разкриването!

11

Анонимен

преди 11 години

Демокрацията НЕ Е ЗА ВСЕКИ!!!Особено опасна е за ***!А в Бг се оказа че е пълно с такива.Та едни *** които са мнозинство ЗДЕС избраха себеподобни да ги ОПРАВЯТ.А сега ОПРАВЕНИТЕ ***:гладни сме,зле сме и т.н.*** бе ***.

10

Светът гледа БГ

преди 11 години

Пишман националисти-*** от СКАТ и агитката на ЦСКА забиха такъв голям к.р на целия БГ-народ налагайки доносника и агент Кирл за патриарх от който няма да се освестиме!.Благодарение на Булгаков и Кирил на БГ-народа ще се гледа като на народ кланящ се на сатаната а не на Бога!

9

Руми

преди 11 години

до къде ни доведе тая *** ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА РАБОТА ДЕЦАТА НИ СЛАГАТ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ ДОКОГА ЩЕ СЕ ТЪРПИ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ БЕ ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НИКОГО ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА

8

Анонимен

преди 11 години

В-во и пистолет си е рецепта за новини.На 33 години малко си е късно да се самоубиваш ,най-малкото за какво да ти пука ако си ерген?