50

34343434

преди 11 години

Путин и Бойко са хора на Ердоган!Ердоган излезе голяма работа.

49

бай Симо

преди 11 години

"Модерната Турция" подвива опашка - шубето е голям страх...Русия никога няма да допусне в Сирия каквато и да била намеса отвън. Ердоган се прави на мъж, обаче само руската мечка да кихне, него ще го хване двойна пневмония.

48

До Найденов

преди 11 години

В коя светска страна се стреля по собствените си граждани и се бомбандира с самолети по своите хора?тук или аз не знам какво е това СВЕТСКА държава или вие ...........

47

Анонимен

преди 11 години

среща на руска *** и турска *** - *** и гьот !!!!!

46

m

преди 11 години

До bg papagal smotan..

45

bg

преди 11 години

Turcia e bita karta.

44

Анонимен

преди 11 години

Турската икономика е сериозен потребителски балон.Над 70 % от енергийните нужди на страната се покриват с вносни суровини.

43

Анонимен

преди 11 години

Бу,ха,хаа,хааа!Уплашила се котката от мишлето и помолила НАТО да я пази с капан за мишки!

42

Анонимен

преди 11 години

последната соц.арабска стана искаш да кажеш

41

Найденов

преди 11 години

Путин да беше гарантирал в Истанбул, че ще помогне на Сирия ако тя бъде нападната от Турция!!! Защото едва ли сирийската армия,ангажирана във всички селища и вече с доста ограничени ресурси,ще направи такава фатална крачка!!! Чакалите в НАТО само това и чакат,веднага ще пропискат, че Турция е жертва и ще смажат сирия, последната СВЕТСКА МОДЕРНА ислямска страна!!

40

Анонимен

преди 11 години

"От срещата стана ясно още, че строителството на първата в Турция атомна станция - Акую, върви без закъснение. Русия финансира напълно проекта на стойност 20 млрд. долара като една четвърт от парите ще отидат за създаване на работни места в Турция."А тези пари за съжаление не идват в България. Това говори много, Турция също е член на НАТО но умее да си защитава интереса. Нашите управници 23 години клекнали ходят хак да ни е като си ги избираме такива.

39

до 41

преди 11 години

теб ако не те бръсне никой ни от ЕС ни от РУсия , моля запази си ироничните коментари моля .. ........, коментираш от злоба яд и завист *** на света и последната дупка

38

Анонимен

преди 11 години

БЕЗ РУСИЯ НЯМА ПРОКОПСИЯ!

37

Анонимен

преди 11 години

РУСИЯ. ГАРАНТ ЗА МИРА И СТАБИЛНОСТА В ЦЕЛИЯ СВЯТ!

36

Ангел

преди 11 години

Бреййй-:-)най- сербезлиите в целият бял свят нещо ги е друснала параноята.Щом и ядрено оръжие взе да им се привижда у сирийците..И захленчиха за цели 10 дивизиона ПВО помощ от НАТО преди пушка да е пукнала.И на Путин за защита дори се помолили..милите.Мани -мани-това шубето голям страх.Гледайте АСАЛА да не докопа някой ден ядре4на глава.Че от Стамбул ще остане чакъл:-)

35

Анонимен

преди 11 години

Прости турци, занимават се със стари технологии вместо да нафраскат цяла Анадола с фотоволтици, а Босфора да го обградят с перки. Бате Боко да вземе да им подари нашия реактор, че много скъпо им идва на турците -цели 20 милярда, а ние сме го взели на промоция от Москва.

34

Анонимен

преди 11 години

Абе то и Украйна не е съществувала, ама я , появи се. Между другото Кюрдистан е предвиден като държава след Първата световна война, но консолидацията на Турция от Ататюрк не позволява това да стане.

33

Сюлейман

преди 11 години

Първо се научи кое прави една държава силна,и тогава ми говори.Знам че Турция произвежда това онова но това не е достатъчно,както е с добра икономика утре гледаш нещата се влошават,а природните ресурси са много пари,бързи,лесни(ако ги имаш) и не изпадаш в трудности!Защо им е на Америка да идва да раздава правосъдие в държави където има богатсво,ами природните ресурси!!!Защо не се съпротивляваш на шефа си?

32

Анонимен

преди 11 години

продажните медии купени от боянския *** ,ни лъгаха сума ти време ,че путин бил (болен) и затова не дошъл на посещение в България да почете самовлюбения нарцис ББ,а то к,во излезе Путин не *** за слива тиквун и Русия тотално е отсвирила муртрестания ,и докато нашите продажници клекнайха пред Х. Клинтън и се отказахме да строим АЕЦ Белене , турчилята си гонят интереса и ще стрпоят ядрени руски централи и ще се налага да купуваме ток от Турция ,а уж гербавите говореха за някаква(ен. независимо

31

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Турците много добре знаят ,че в Сирия няма ядрено оръжие ,но се правят на балами за да могат да разположат ракетите по границата си ! Това не е толкова важно дали ще стане или не ,по-важно е ,че стокообменът между Турция и Русия ще стане 100 млрд. долара и щом има алъш-вериш между 2 държави значи е добре , а някои съседни на Турция държави просто ще духат супата защото никой не иска да прави с тях АЛЪШ-ВЕРИШ и винаги са на ЗАГУБА