208

Black gold

преди 11 години

Само мога да Ви кажа,че не са му давали никакви пари и никой не го е карал да приеме исляма.Изборът си е негов.Направи го защото е влюбен в туркиня...

207

Боре

преди 11 години

И какво като си е сменил религията. В ЕС има свобода на вероизповеданията. Където го влече човекът - там. Какъв е проблема тесногръдци?

206

Анонимен

преди 11 години

Ужас - попа се е продал не заради кола, а за *** такова!. Е... време е да се разтуят религиозните сборища...

205

агент-55

преди 11 години

АБЕ ТОВА НЕ Е ЛИ КОЛЕГАТА"НАСКО"от отдел вероизповедание при ДАНС ,с нова секретна мисия?????? Разказахме играта на БПЦ,сега и на фесовете- ще ги разделиме.

204

Анонимен

преди 11 години

Колко сте компетентни вие да съдите хората и да решавате има ли или няма бог?

203

Анонимен

преди 11 години

До *** ФАКУЛТЕТСКИЯ стига си ни разказвал за разни демагогии!Няма господ!!!Има закон за равновесието добро-зло и всеки човек решава какъв да бъде.Това с религиите си е чиста проба управляване на масите чрез изкуствено създадени догми и правила с цел да се облагодетелства някой .

202

Мунчо

преди 11 години

Наско дали е резнал пишльока?? На снимката не се вижда нещо. Тия всичките ако разберат че няма НИКАКЪВ бог ,сигурно ще си отхапят ташаците :-)

201

някой

преди 11 години

Тоя любител на чаламбата (знаете какво значи чаламба, надявам се?) да се благодари, че живее в християнска държава, която е толерантна към друговерците, включително и към предалите Христос. Защото ако беше в някоя от любимите му ислямски страни и си сменеше религията, "правоверните" щяха или да му резнат тиквата, или да го пребият с камъни. А можеше и да го разпънат на кръст, като в Йемен.

200

Светът гледа БГ

преди 11 години

България е износител на релегиозен сатанизъм!По цял свят ще свързват бъдещия Патриарх Кирил със сатаната описан от Булгаков и отговарящ на миналото на доносник и агент на Кирил!Оплювайки хора с чисто минало помиярската СКАТ заби такъв к.р на целия български народ като му отне за пред целия свят вярата в Господ!Тея пишман *** ни представиха пред абсолятно целия свят като един народ който винаги се е кланял и ще продължава да се кланя на сатаната!Занапред българина и Бог няма да го защитава!

199

Непознат

преди 11 години

И какво от това?????????Всеки има право да вярва на това което му носи удовлетворение на душата му.Толкова мюслюмани приемат християнството.ВАС ще питат хората на какво да вярват?Всички сме смъртни ,но явно някои хора си мислят че света се върти около тях,ЖАЛКО и то много.Оставете хората да вярват в каквото решат.Толкова секти има ЗАЩО не реагирате така АУУУУУ.Мълчите.Животът е толкова кратък.

198

Мислещ

преди 11 години

Като го гледам този човек никога не е и бил вярващ. Ама нивга. Нормално е за един посредствен човек да се обърне към най-посредствената религия в света, вселената - исляма. Лицемерие, най-лицемерната религия е това!Нека си спомним какво е направил Св. Тирвелий (Хан Тервел) с исмаилтяните!

197

Мислещ

преди 11 години

Такива предатели нени трябват, браво на Видинската митрополия, исляма е грешния път. Той е възможно НАЙ-грешния път и най-малоумното нещо, което можеш да последваш.Исляма е и най-лицемерната религия, за това и ясно се вижда, че мюсюлманите не са дали нищо на света.

196

Анонимен

преди 11 години

Ами той и без туй на *** мяза....

195

Анонимен

преди 11 години

Заменил един въображаем приятел на име Яхве за друга версия на същия. Голяма работа.

194

Исмаил

преди 11 години

Евала на човека осъзнал се е.

193

Анонимен

преди 11 години

Ако му предложат по-голяма заплата сигурно и юдеизма ще приеме и равин ще стане.

192

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 11 години

ВСЕВИШНИЯТ МУ Е ПОСОЧИЛ ВЕРНИЯТ ПЪТ.Няма значение как ще служиш на Бог, дали като християнин, или като мюсюлманин, или каго будист, или чрез някое друго вероизповедание. Всички религии са правилни, защото всички пътища водят към Бог.Ако този българин го е осенило Провидението на мюсюлманската религия, нека е благословен и да служи чрез нея на Бога.

191

Един гет

преди 11 години

ДО 241 ЕХО НЕГРАМОТНИКО И ДУШЕВНО БОЛНО МОМЧЕ..Какви баби са изнасилвани и от кого бе мусоро такава?Да си налягате парцалите и да четете и се интересувате малко повече преди да говориш и коментираш не само конкретната тема изобщо каквото и да било..Ние сме тук за да се развиваме и носим ИСТИНАТА..Гордея съм че съм БЪЛГАРИН и такъв и ще си умра..както и всички останали..Аз съм А гръвна група така съм се родил ако това въобще ти говори нещо..СЯДАЙ ДА ЧЕТЕШ КНИГИ МЛАДЕЖ!

190

Луд Гидия

преди 11 години

Тези двамата изглеждат като избягали от 4-ти километър от София към Цариград. Става дума за пари: поповете рядко получават пари, а имамите редовно получават от Саудовска Арабия, имат по 3 жени, 3 къщи и по 3 коли.

189

Анонимен

преди 11 години

Тези и двамата изглеждат ***, Някой пра пра дядо на попчето може да е турчин. Това не е изключено особено в България където 500 години *** са изнасилвали бабите ни. Днес трябва да се примирим с това което сме