61

nakxx

преди 11 години

darzavata si e genocid udari lihvite sega iska da udari i tezi kasmetlii

60

опа

преди 11 години

Сега ще продаде печелившия фиш и ще го хванат за писания ***

59

Иван Пешев

преди 11 години

Лешоядите политат само когато има *** , иначе се натискат по кабинетите за по-лесно. Ама господа неподкупни и непредубедени данъчни, има много такива случаи защо точно този случай избрахте.

58

Анонимен

преди 11 години

Купил си е фиша, за да поизпере малко пари от скраб

57

BAY PANDEL

преди 11 години

POREDNIQ SLU4AY, KOGATO PARITE OT TOTOTO OTIVAT U DARJAVATA

56

беден

преди 11 години

аз съм беден и щастлив и не пускам тото и какво от това че си ги улучил това не значи че са твои а сега пак играйте късмет на всички тотаджии

55

Анонимен

преди 11 години

Ми аз познавам поне 3 фирми,които си прехвърлиха фалиралите фирми със задължения към банки или НАП за по 4000 лева на алкохолици.Дори в едно барче без да се притесняват от "слушатели" уговаряха такава сделка.Не зная дали стана сделката при тоя със скъсаните маратонки,но със сигурност са сключили с друг изгодна сделка.Това беше около 2005 година.

54

к к

преди 11 години

в Перник е пълно с такива играчи като джуджето ама не искат да ги ловят

53

dan

преди 11 години

Сега разбрахте ли защо тотомилионерите се крият и не се показват по разни медии? Ако спечелиш от тотото лови самолета и се махай!!!

52

Анонимен

преди 11 години

тотото въобще има ли ги милионите?

51

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Та тези от НАП досега не са ли знаели колко са му задъженията ?! Да му отдържат тази сума директно от банката ,а останалата част да му се плати на човека ! Защо е нужно 3 месеца да протакват !? Току виж до тези 3 месеца са му пратили батковци с дебели вратове ,и на четвъртият месец ще прочетем ,че се е "отазал сам от печалбата си и я дарява на някоя си оргаизация с благотворителна цел" ! Пази Боже в Бг. да не спечелиш от тото ,ще ти изкарат душата !

50

XXL

преди 11 години

Ше го хванат за гегата НАПа...

49

12

преди 11 години

журналистите-дайте думата и на тото милионера на само на нап и компания защо до сега тотото не му е изплатило печалбата и какво общо имат с нап ?

48

Анонимен

преди 11 години

Селски тарикат, какво друго да кажеш за такъв човек. Да бръкне и да извади 30 хилядарки, при 5 милиона бълха го ухапала.

47

conservator

преди 11 години

Спомням си за двама американски братя, който изтеглиха заем от името на една своя фирма в размер на един милиард евро и с него купиха Футболен Клуб (като заложиха самият клуб).После вляха тяхната фирма в Футболен Клуб. Така Футболен клуб дължи пари за своята собствена продажба. :).а братята не дължат нищо ,но са собственици на Футболен клуб. Познайте кой е този футболен клуб. И Как НАП ще коментира продажбата на фирма от фирма на фирма, кой ще гоните по трасето.

46

Долу_котараците

преди 11 години

Парите са при котараците"ГЕРБ" този е жертва. Голям филм разиграха .Бойко е невероятен лъжец ,може и да има заболяване за дае толкова обедителен и да Ви прави на ХА_ХО 6 ооо ооо

45

аз

преди 11 години

До Анонимен абе *** . какво общо има политиката тук?

44

Анонимен

преди 11 години

основната причина да сме на този хал от 23 години е разсъжденията на Българина,че държавата е срещу него.. Ние ,Българите сме Държавата и НАП е просто една институция ,която трябва да следи един да не краде от Всички ни (Държавата).Щом може да се радваме на някой ,който краде от всички ни съвсем явно, то заслужаваме да живеем бедно. В страни като Германия и Австрия хората биха предали брат си на данъчните, ако мамят. изглежда абсурдно, но така живеят хората..

43

Анонимен

преди 11 години

много гербава *** тука бре ,гербави мижитурки ,сега вашите партийни лидери цвъко и боко играят ролята на моника левински в Белия дом и лапат голямата черна пура на големия черен брат Обама ,ама и вие скоро на изборите ще изядете кожената пура на нас българите като ви издухаме на изборите ,нещастници мръсни и крадливи манголюбци ,...Бъргас мрази герб!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Абее, завиждали му на ментарджията. Той въртял далавери, продавал фирми, не си плащал задълженията, сега му завиждат. Ай сиктир.