431

Читател

преди 11 години

Децата не осъзнават за какво са използвани от ***,който ги е заснел.

430

АЗ

преди 11 години

Един здрав бой им трябва на тия ***!!!

429

Анонимен

преди 11 години

Почти съм сигурна къде е направена снимката и кои са децата.Познавам и тях и родителите им.Мисля , че децата са снимани поне преди няколко години и не съзнават какво правят.Искренно се надявам да се поправят и да осъзнаят грешката си.Все пак се страхувам,това отношение и поведение да не повлияе и на моите деца.

428

mangalska

преди 11 години

insinuacia v otgovor na istinskata mangalska gavra..ama nema sapun s hubav aromat veche..spriaha d ago praviat

427

Браво, браво

преди 11 години

Друго не се и очакваше. Виновни са учителите, тъкмо те - петдесетгодишните учителки опорочават децата, учейки ги на псувни и всевъзможни цинизми. Давайте смело, охулете хората, от които децата могат да поемат по-висши понятия за нравственост и духовност, които ежедневно, неподкрепяни почти от никого се борят за опазването на крехките детски души от чудовищната помия, заливаща ги всички страни. Учителите няма да отстъпят от вечните български и общочовешки ценности. А вие? На чия страна сте?

426

МладЕж

преди 11 години

Всички гилдии плашат, че ще напуснат страната и хвърлят оставки! Веднага се реагира от страна на правителството. Само учителите не го правят, защото не могат да са учители в чужда държава. Но не забравяйте едно - САМО УЧИТЕЛИ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ВНЕСЕМ ОТВЪН, ВСИЧКИ ДРУГИ СА ЗАМЕНИМИ!!! Всички забравиха, че в държавата има и други професии освен депутати, държавна администрация, полиция, лекари и митничари. За лошото възпитание са виновни всички те!!!

425

M

преди 11 години

До АнонименТа нали точно вие, *** такава, докарахте децата ни до тук! Причините са в семейството..ФАКТ! Но даскалите да спрът да мрънкат за заплати..понеже и това, което вземат им е МНОГО!!! сАМО ОСАКАТЯВАТ ДЕЦАТА НИ! нЕ ВСИЧКИ...ИМА И ДОСТОЙНИ УЧИТЕЛИ..НО ТЕ СА МАЛЦИНСТВО!!!

424

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Анонимен 456 ."Тези деца показват какво е състоянието в семейството . Бащи алкохолици .."!А твоите деца също показват какво е състоянието в семейството .Бащи и майки манипулирани и все лъгани с българските ценности ,а те горките вярват ли вярват ! Вие сте коне с капаци ! Тези деца на снимката ясно показват ,че са деца на непримирими хора ,търсещи начин да накажат онези ,които визирайки "ценностите" манипулират и ограбват народа ! А вие сте рая покорна ,ако ви кажат ,че 2+2=9 ще се съгласите!

423

Анонимен

преди 11 години

465, як расизъм те гони! Когато *** обругаваха български символи естествено никой не казваше, че някой ги е подучил или че не разбират за какво става дума! Когато български деца направят същото веднага обръщаш грамофона и вече не са виновни, а някой ги е подучил!

422

Анонимен

преди 11 години

Оф престанете! Ясно си личи, че децата са подучени да позират по този начин, от човек, който прави снимката (по-голям ученик, *** или каквото ви дойде на ум). Много удобно точно сега да излезе този фотос след скандала с *** - ето и българчета го правят. Айде скрийте се...

421

Анонимен

преди 11 години

Такива сцени са ежедневие в нашето училище и вече дори не им обръщаме внимание! Единственото към което се стреминм е да няма насилие :(Едно време поне можехме да им издърпаме ушите или да им зашлевим един шамар, но днешно време родителите ще ни линчуват ако го направим :(

420

Анонимен

преди 11 години

Наистината хората и най-вече родителите си затварят очите за това какво става в училищата.Живея на 10 метра от една от най-елитните гимназии В СОФИЯ и мога да ви кажа,че тука е като бардак.Неслучайно сме си изградили плачевен образ за учителите,които целодневно са подложени на този стрес.Проблемът е не само в хормоните,начинът на обличане и чалгата-езикът на комуникация е вулгарен и най-долен,а самочувствието-до Бога!

419

Кемо

преди 11 години

Преди време се пееше една песен "Върви народе възродени" на площада пред училището в което учих. Носеха се плакати и венци с облика на Кирил и Методи и ясно се набиваше в главите ни що е азбука. Ето това е един грозен пример, за какво са се правили тези неща!

418

koko

преди 11 години

Моя въпрос е: Защо Българите "трябва" да умират?Според мен: ХОРА, СЪБУДЕТЕ СЕ! Уиндоус е продукт на НСР, а на Джордж Сорос, Дейвид Рокфелер и Родшилд просто НЕ им обръщайте внимание!ЗЛОБАТА от наша страна е храна и упование за тях...Айде - сполай Ви!С уважение!

417

koko

преди 11 години

Най-напред гробищен парк,а сега - азбуката.Някои ще кажат: "***...", други: "Турчулята...",трети: "Антихриста..."Аз ще кажа:някой,който иска да протестира срещу ГРОБ и сие, заради водената от тях поръчкова политика под давлението на Луцифер (Родшилд,Рокфелер и Дж.Сорос)Призива ми е:"Дами и господа!НЕ обръщайте внимание на тенденциозните снимки в пресата електронна/хартиена и пр. Това са същите тези господа, които преди време бяха се изтървали в БНТ ефира:'Българите ТРЯБВА да УМРАТ!'"

416

Balgarin

преди 11 години

Сега кажете,че само *** се гаврят с родните ни символи.

415

112

преди 11 години

Това е резултат от безхаберието което СЕМ проявява към това което се излъчва по електронните медии. Те възпитават и формират поведение, начин на живот, ценностна система. Не трябва да се допуска пипълметрията да е водеща в това какво се излъчва по телевизиите.

414

Анонимен

преди 11 години

До GRaК'во е това бре, крети?

413

Анонимен

преди 11 години

Тези деца показват какво е състоянието в семействата им. Бащи - алкохолици и майки - с по 200 клиента, Да са честити рогата на бащите им. Нямам предвид бащите по закон...И на майките хламидите и гъбичките пак да са им честити.А дечицата дано се развият от нещастни идиотчета към нещо по-читаво...

412

annie

преди 11 години

Как може деца на такава крехка възраст да се занимават с просташки неща. Аман от родители, които не познават децата си или одоряват такива грозни постъпки. А и съм почти убедена (все пак не ги познавам децата), че тези деца са мили и смирени агънца пред своите родители, а се държат като малки и.иотчета сред приятелите си ! Смятам, че трябва трябва да бъдат наказани подобаващо, но все пак трябва да им бъде простено, защото са деца. Дано да разберат, че това поколение е бъдещето на България !