21

Анонимен

преди 11 години

Кви се тея ПРОСТИ ЖУРНАЛИСТИ където пишат такива глупости.Щом го позволява закона измама НЯМА.

20

Анонимен

преди 11 години

Щом не е нарушен закона, каква измама може да бъде това ?! Най-много някой журналист да го осъдят за клевета. Това, че си умен и умееш да си правиш сметка на парите не е подсъдимо в целият бял свят.

19

Анонимен

преди 11 години

Ако в Германия при смяна град се сменят номерата ,то в италия се сменя книжката и личната карта при смяна на адреса дори в един и същи град .А застраховките в големите градове са ужас Милано-Рим -Неапол стигат и до 2500 евро на година / гражданска отговорност/ Така ,че скоро и с монголски номера може да я подкарат

18

did

преди 11 години

Номер 17 ! Не си регистрирай колата в Малта! Ще ти излезе златна :)

17

do румяна

преди 11 години

Ти не ги слушай какво ти говорят, в техен интерес е да си смениш веднага номерата. Единствено пътен данък трябва да плащаш, за какво е този ЕС, като трябва всеки път да си сменяш регистрацията. Ако се преместиш от Дюселдорф в Манхайм да не би на секундата да трябва да си смениш регистрацията?

16

румяна г.

преди 11 години

Тук, в Германия, ако де преместиш например от Дортмунд в Дюселдорф, трява да си пререгистрираш колата и получаваш нови номера, защото данъците се плашат на общината, в която живееш.

15

Анонимен

преди 11 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!ЕС е свободна зона за стоки и капитали.Ако ми е по-изгодно да си регистрирам колата в Малта и да плащам по-малко данъци ЩЕВГО НАПРАВЯ и това не е измама!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Е НАЛИ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО НАЛИ СМЕ ГЛОБАЛИЗИРАНИ. ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕЕ КОЛАТА И НА КОЙ СЕ ВОДИ НАЛИ СОБСТВЕНИКА ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ? НАЛИ ЕВРОПА Е ЕДНА ДЪРЖАВА... ЕДНА ДЪРЖАВА Е АМА ДРЪЖКИ. САМО КОГАТО СИ ПЛАЩАМЕ МИЛИОНИТЕ НА БРЮКСЕЛ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО ИНАЧЕ СМЕ НА КУЧЕТО У ЗА.НИКА..

13

Гошо Тъпото

преди 11 години

До Онзи от Аборигения: Ти си...открил Хамерика,сега си в Аборигения и сигурно стрижеш...оффце в някоя аборигенска ферма.Гледай да не те прилапа някой аборигенски крокодил,че ще се...задави и ще му загорчи.Ваштв...*** въф фермата,сигурно са с...парно,защото там сте...модерни.Мога да ти...регистрирам и на теб едно аборигенско Ферари в Кривунделово.Само ми изпрати една аборигентската снимка.И много фнимавай,като наближиш...океана,да не изкочи някоя акула,че ако те види,пак ще се върне...обратно.

12

Johnny Bravo

преди 11 години

Колите се регистрират на името на български роми на които им се дават 100?. Интересно ще стане когато гепардите се светнат и заведат въпросните "собственици" на екскурзия до Милано, за да си вземат "собствеността".

11

Ози от Сидни

преди 11 години

От лични наблюдения още преди *** да стане част от ЕС законите на ЕС го позволяват и много хора съм виждал да карат с чужди номера - френски, италянски и т.н. Още дори не знаеха за съществуването на ***.... Даже имах приятел Италянец който не искаше да си сменя номера. Баща му в Неапол му правече дистанционо зелената карта. Нещо променило ли се е че това да бъде новина? Поздрави на майките на всички "новинари" от Сидни Австралия

10

Анонимен

преди 11 години

Според мен измамниците са италиянските власти, които съдират кожите на хората, за това че имат автомобил!

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

До Гошо ***: Всички жабари не карат Ферари,но аз каня само...тези да се възползват от...схемата,които могат да си го позволят,защото съм...дистрибутор на тази марка,в Кривунделово.

8

Анонимен

преди 11 години

До Гошо ТъпотоВерно си ***, щом мислиш, че в Италия всички карат Ферари!

7

Анонимен

преди 11 години

Това не е измама ,а ЗАКОН НА ЕС разберете ,че всеки търси да плаща по малко данъци .Колите се карат с пълномощно и не може да ги пипне нито полиция нито данъчни .А и да не се правят на гръмнати тези от Евронюз ,защото италианците правят същия номер с немски регистрации .А немците на Италия дори не и признават глобите ,просто не считат италианците за хора .Същото е и с книжките ,като им я вземят в Италия .жабарите ходят да си вадят нови в Унгария или Чехия .

6

Анонимен

преди 11 години

И какво е измамното?Просто и ние и румънците сме в ЕС и италианците използват вратичката.Регистрират си колата тук и си я карат там.Застраховката гражданската тук е 200 лева ,а там 2000 евро.За каско да не говорим.Вадят си зелена карта и си карат.Лошото е,че минимум 15% от нашия застрахователен пазар се краде от самите застрахователи.Щом си направи някой гражданска отговорност до 24 часа трябва да се регистрира.Има обаче такива дето не отчитат парите,а само ако стане ПТП.Пример-ДЗИ

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

Готов съм да...помогна на няколко...закъсал жабара да закупят и регистрират Ферарито си в Кривунделово.За целта,да ми се обадят на имейла <крив.тиква.@вгз.бг>

4

Бай Трендо

преди 11 години

Това е стар номер, защо сега го пишат.

3

мафиота

преди 11 години

браво на силната италианска полиция и на техните закони!!!!

2

готиния пи4

преди 11 години

какво да се прави трябва да има хляб на масата:)